ben ikisini de kullanmadım memorial bunları veriyor mu ki
etkilendim ben evt ben de kullanmadım diğer yerler niçin veriyor kiiŞişli vermiyor, bana vermedi yani ama birçok hastane veriyor
etkilendim ben evt ben de kullanmadım diğer yerler niçin veriyor kii
hımm teşekkürler arkadaşım..Düşük önleyiciymiş bu, ben daha önceki 2 tedavimde ataşehirde yani kullandım malesef burada da verirler diye düşündüm verilmeyince sordum düşük geçmişiniz yok ki dedi hemşire demek düşük geçmişi olanlara veriliyor ama başka hastaneler önlem olsun diye veriyor herhalde
hımm teşekkürler arkadaşım..
canım semra hanıma sorduğunda bana da yaz tamam ben de takıldım buna çokYa bugün buna benzer bir olayın içine düştüm çok fena moralim bozuldu.. Jinekolog bir tanıdığımıza durumdan bahsettik 10 ayda 4 micro denedik diye. Sen intiharmı etmek istiyorsun bu kadar sık denenirmi, çocuk olmuş sen kanser olmuşsun ne kıymeti var falan dedi..moral bozukluğundan tansiyonum düştü çünkü benim anneannem 48 yaşında rahim kanserinden vefat etmiş zaten genetik yatkınlık var ama ne yazıkki bu kahrolası yapay hormonlara muhtacım((( ama hiç korunmak için bir ilaçtan bahaetmedi...görüştüğümde Semra hanıma sorucam fena takıldım
İnşallah
4 tedavimde de kullandım ve memorial da verdi.. Vermeleri gerekiyordu çünkü. İki ucu pisli değnek misali..ama bildiğim kadarıyla en fazla 3 ay kullandırıyolar estrofemi. Sanki herşey çok iyiymiş gibi şimdi bir de bu takıldı aklımaBenim bildiğim bu tedavinin tehlikeli ilacı Estrofem 2 Mg 28 Tablet
Koruyucu dediğiniz ilaçta progestogen
Uyarılar/Önlemler:
Koruyucu olarak progestogen kullanılmaksızın yapılan östrojen tedavisinin endometriyal hiperplazi ve kanser riskini arttırdığı gösterilmiştir. Herhangi bir östrojen tedavisine başlamadan önce hastanın fizik muayenesinin yanı sıra medikal ve ailesel öyküsünün detaylı biçimde alınması gerekir. Genel kural olarak yapılan jinekolojik muayenenin dışında herhangi bir fiziksel muayene yapılmadan östrojenlerin kullanımı bir yıldan daha uzun süreli olmamalıdır.
http://www.ilacprospektusu.com/ilac/126/estrofem-2-mg-28-tablet
Canım ben 10 ayda 4 kez micro denedim dr lar hep amh düşük hemen dene diye sıkıştırdılar.. Allah yukarıda bir tek Semra hanım dur dedi bana. En azından iki deneme arasında 3 ay ver böle gitmez bu iş dedi...Allahım bizlere yardım et nolurofff zaten hep düşünceliyiz bir de bu aklıma takıldı çabuk etkileniyorum haftaya baskılama tedavisiyle başlayacaktım şimdi ertelesek mi 6 ay geçti en azından 1 sene beklese miydik diye düşünmeye başladımmm allahım sen bize yardım etttt
Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Hayırlısı böyleymiş... Rabbime şükürler olsun ki kızım var...
Ama yıkılmadım desem yalan olur...
Hemen bi test yap adet olmaman lazim hamilelik olmasa bile, ilaclar geciktirebiliyor. Sende grip olmustun bende sansimiza bak 3 gundur gribim bende uzulme cok sukur kucaginda sarilcagin kuzun var olmasa bile kaliteli donmuslarin var ama mutlak test yap kanama olmasi demek hamile olmadigin anlamina gelmez
Hemen bi test yap adet olmaman lazim hamilelik olmasa bile, ilaclar geciktirebiliyor. Sende grip olmustun bende sansimiza bak 3 gundur gribim bende uzulme cok sukur kucaginda sarilcagin kuzun var olmasa bile kaliteli donmuslarin var ama mutlak test yap kanama olmasi demek hamile olmadigin anlamina gelmez
Kızlar bugün itibari ile kanamam başladı. doktora gidip muayene oldum. kese falan yok. moralim cok bozuk. yaş 38. Allah bundan sonra deneyen ve denemiş olanların bahtını açık tutsun. inşallah bebeklerine kavuşurlar. Hoşcakalın
Hastaneyi aradım canım teste çağırdılar... Onlarda bugün adet olmama şaşırdılar...
Öğleden sonra gideceğim akşama belli olur...
Gununden once olan kanamalar gebeligide isaret olabiliyor umarim guzel haberle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?