Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

offf zaten hep düşünceliyiz bir de bu aklıma takıldı çabuk etkileniyorum haftaya baskılama tedavisiyle başlayacaktım şimdi ertelesek mi 6 ay geçti en azından 1 sene beklese miydik diye düşünmeye başladımmm allahım sen bize yardım etttt

etkilendim ben evt ben de kullanmadım diğer yerler niçin veriyor kii

Düşük önleyiciymiş bu, ben daha önceki 2 tedavimde ataşehirde yani kullandım malesef burada da verirler diye düşündüm verilmeyince sordum düşük geçmişiniz yok ki dedi hemşire demek düşük geçmişi olanlara veriliyor ama başka hastaneler önlem olsun diye veriyor herhalde

hımm teşekkürler arkadaşım..

canım semra hanıma sorduğunda bana da yaz tamam ben de takıldım buna çok

4 tedavimde de kullandım ve memorial da verdi.. Vermeleri gerekiyordu çünkü. İki ucu pisli değnek misali..ama bildiğim kadarıyla en fazla 3 ay kullandırıyolar estrofemi. Sanki herşey çok iyiymiş gibi şimdi bir de bu takıldı aklıma

Canım ben 10 ayda 4 kez micro denedim dr lar hep amh düşük hemen dene diye sıkıştırdılar.. Allah yukarıda bir tek Semra hanım dur dedi bana. En azından iki deneme arasında 3 ay ver böle gitmez bu iş dedi...Allahım bizlere yardım et nolur

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Hayırlısı böyleymiş... Rabbime şükürler olsun ki kızım var...
Ama yıkılmadım desem yalan olur...

Hemen bi test yap adet olmaman lazim hamilelik olmasa bile, ilaclar geciktirebiliyor. Sende grip olmustun bende sansimiza bak 3 gundur gribim bende uzulme cok sukur kucaginda sarilcagin kuzun var olmasa bile kaliteli donmuslarin var ama mutlak test yap kanama olmasi demek hamile olmadigin anlamina gelmez

Öğleden sonra doktoru arayacağım... normalde yarın test günümdü...
Kanamam öyle şüphe uyandıracak gibi az değil normal adet kanaması gibi...
Doktor nasıl yönlendirecek...
Evet çok şükür hem kızım hemde dondurulmuşlarım var... Onlar acımı azda olsa dindiriyor...

Kızlar bugün itibari ile kanamam başladı. doktora gidip muayene oldum. kese falan yok. moralim cok bozuk. yaş 38. Allah bundan sonra deneyen ve denemiş olanların bahtını açık tutsun. inşallah bebeklerine kavuşurlar. Hoşcakalın

Hastaneyi aradım canım teste çağırdılar... Onlarda bugün adet olmama şaşırdılar...
Öğleden sonra gideceğim akşama belli olur...

Belki gec gorursunuz keseyi bazen gec gorunebiliyo strese girmeyin insallah bir sorun yoktur rabbim yardim etsin hepimize

Hastaneyi aradım canım teste çağırdılar... Onlarda bugün adet olmama şaşırdılar...
Öğleden sonra gideceğim akşama belli olur...

Gununden once olan kanamalar gebeligide isaret olabiliyor umarim guzel haberle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…