hiç birşey gerekli değil normal rahat edebileceğin kıyafetleri giyip gidebilirsin orda onlar önlük giydiriyor işin bitincce tekrar kıyafetlerini giyip çıkıyorsun canımmmarkadaşlar tedaviye giderken yanımızda neler götürelim? yani şehir dışından gidicez ya, yanımıza eşya olarak neler alalım, hastanede opuda veya transfer günü veya kontrollere giderken lazım olabilecek şeyler hakkında bilgi verebilecek olan ??? :)
Hahahah :) açarız tabi :)))
Ama sen dayanıklısın maşallah ben transferin 6. gününden itibaren idrar 8. günüde kan testi yaptırmıştım :) korkuyorum ilerde eve ultrason makinası falan alırım diye hahaha :) açar açar bakarım artık duruyorlar mı diye :)
arkadaşlar tedaviye giderken yanımızda neler götürelim? yani şehir dışından gidicez ya, yanımıza eşya olarak neler alalım, hastanede opuda veya transfer günü veya kontrollere giderken lazım olabilecek şeyler hakkında bilgi verebilecek olan ??? :)
inci hanım sanırım 8. gün yaptırmıştı. Ben de aynı şekilde 24 saat daha beklememek için 8. gün dışarıda yaptırttım ve 9. gün Memoriale giderken sonucu biliyordum. Sadece ne kadar katlanmış merakımdan testi Memorialde de yaptırttım. Hatta 1 kezde 11. gün yaptırttım. 8. gün 80--9. gün 156(memorial sonucu --11. gün 356 çıkmıştı. Şu an 3 hafta geçmesini bekliyorum. İdrarda çıkmıyormuş veya çıksa bile garanti olmuyormuş.Yok kız dünkü konuşmalardan sonra gaza geldim ve sabah idrar testi yaptım, birşey çıkmadı... Pazar sabahı tekrar yaparım herhalde... Salı günüde test günüm zaten kan tahlili yaptıracağım...
Senin 6.günde pozitif çıkmışmıydı? Ya da 8 günde?
Canım öyle özel birşeye ihtiyaç duymadım... Sadece rahat olabilmek adına Eşofmanla gitmiştim ben spor ayakkabı falan...
inci hanım sanırım 8. gün yaptırmıştı. Ben de aynı şekilde 24 saat daha beklememek için 8. gün dışarıda yaptırttım ve 9. gün Memoriale giderken sonucu biliyordum. Sadece ne kadar katlanmış merakımdan testi Memorialde de yaptırttım. Hatta 1 kezde 11. gün yaptırttım. 8. gün 80--9. gün 156(memorial sonucu --11. gün 356 çıkmıştı. Şu an 3 hafta geçmesini bekliyorum. İdrarda çıkmıyormuş veya çıksa bile garanti olmuyormuş.
Merhaba, evlilik cüzdanı, kimlikler, önceki konu ile ilgili test sonuçlarınız, varsa aşılama tup bebekte embriyo yumurta takip evraklarınız tup bebek raporu fotokopiniz(rapor varsa 1000 tl masraf duşuyor) para kredi kartı benim aklıma gelenler bunlar geçmiş olsunarkadaşlar tedaviye giderken yanımızda neler götürelim? yani şehir dışından gidicez ya, yanımıza eşya olarak neler alalım, hastanede opuda veya transfer günü veya kontrollere giderken lazım olabilecek şeyler hakkında bilgi verebilecek olan ??? :)
hiç birşey gerekli değil normal rahat edebileceğin kıyafetleri giyip gidebilirsin orda onlar önlük giydiriyor işin bitincce tekrar kıyafetlerini giyip çıkıyorsun canımmm
Yok kız dünkü konuşmalardan sonra gaza geldim ve sabah idrar testi yaptım, birşey çıkmadı... Pazar sabahı tekrar yaparım herhalde... Salı günüde test günüm zaten kan tahlili yaptıracağım...
Canım öyle özel birşeye ihtiyaç duymadım... Sadece rahat olabilmek adına Eşofmanla gitmiştim ben spor ayakkabı falan...
kizlarr cevaplariniz icin tesekkur ederim. sagolun :)Merhaba, evlilik cüzdanı, kimlikler, önceki konu ile ilgili test sonuçlarınız, varsa aşılama tup bebekte embriyo yumurta takip evraklarınız tup bebek raporu fotokopiniz(rapor varsa 1000 tl masraf duşuyor) para kredi kartı benim aklıma gelenler bunlar geçmiş olsun
Yok kız dünkü konuşmalardan sonra gaza geldim ve sabah idrar testi yaptım, birşey çıkmadı... Pazar sabahı tekrar yaparım herhalde... Salı günüde test günüm zaten kan tahlili yaptıracağım...
Yaaa erken olduğunu biliyorum ama dün birçok yerde okudum eğer 5.gün embriyosu ise transferden 5 gün sonra idrarda çıkabiliyormuş :))) bende merakıma yenik düştüm
inci hanım sanırım 8. gün yaptırmıştı. Ben de aynı şekilde 24 saat daha beklememek için 8. gün dışarıda yaptırttım ve 9. gün Memoriale giderken sonucu biliyordum. Sadece ne kadar katlanmış merakımdan testi Memorialde de yaptırttım. Hatta 1 kezde 11. gün yaptırttım. 8. gün 80--9. gün 156(memorial sonucu --11. gün 356 çıkmıştı. Şu an 3 hafta geçmesini bekliyorum. İdrarda çıkmıyormuş veya çıksa bile garanti olmuyormuş.
Selin hanım, sizde de kasıkta ve belde ağrı var mı? adet ağrısına benzer, bende var biraz canımı sıktı normal mi acaba
Canım idrarda 6. gün falan çıkmaz zaten mümkün değil. Benim idrarda 8. gün çok çok silik bir çizgi çıkmıştı kanda baktırdım 21 çıktı sonuç :) hastane tınlamadı haliyle :))) 10. gün tekrar ettim 118 çıktı 12 gün tekrar ettim 395 çıktı bir daha yaptırma dediler.
Ama çoğu insanda idrarda test günü bile çıkmıyormuş ben 12 gün idrarda baktım tekrar yine silik çıktı düşün sinir oldum dün yine baktım bu sefer net çıktı çizgi :)
En doğru sonucu kan veriyor ama 12.gün yaptır sen, birçok insanın 12.gün değeri 30- 50 falan olabiliyor sonra birden katlanıyor hep yüksek başlamıyor bende tutunma erken oldu herhalde normal test günümde 395 çıktı çünkü
iki tane mi embriyo konuldu size? ikiz olmasin :) deger massallah cok iyi cunku :)
inci hanım kasık bel ağrısına ilave bende halsizlik ve baş ağrısı var. Zaman zaman karın ağrım oluyor. Kasıklarıma iğne gibi batmalar oluyor. Bunlar benim ilk hamileliğimde de olduğundan canım sıkılmadı. Bu arada bol bol su içmeyi unutmayın.
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Benim ilk olduğundan hiçbir tecrübem yok haliyle her ağrıda tedirgin oluyorum korkuyorum. Dün adet oldum diye kaç kere banyoya koştum :)
Genelde su içen bir insan değilim ama bu aralar içiyorum sürekli susadığım için, yeterli mi bilmem biraz daha arttırayım ozaman hemen :)
Hiç başka yer düşünmedim.İkinci kez tekrar memorial e gidicem.Semra Hanıma.Allah hayirlisiyla tez zamanda sizinde kucaginizi bebislerle doldursun ins..gercekten zor bi surec..maddi ve manevi yipranma cok fazla..siz tekrar ayni hastanedemi dusunuyorsunuz peki?bide istanbulda baska yerleride dudundunuzmu hic?
Çok sağol canım.İnşallah Allah dualarımı kabul edecek.Salı gunu görüşmeye gittim.SEmra hanım ve Aylin hanım ile görüştüm.Gelecek ay başlıcam tekrar bakalım.Ek test falan istemediler.Zaten yaptıracak gucum de yok.Canım Allah sabırlar versin, kalbini hiç bozma Allahın izniyle güzel haberleri alacaksın sende. Rabbim tez zamanda evladına kavuştursun inşallah
Ya bugün buna benzer bir olayın içine düştüm çok fena moralim bozuldu.. Jinekolog bir tanıdığımıza durumdan bahsettik 10 ayda 4 micro denedik diye. Sen intiharmı etmek istiyorsun bu kadar sık denenirmi, çocuk olmuş sen kanser olmuşsun ne kıymeti var falan dedi..moral bozukluğundan tansiyonum düştü çünkü benim anneannem 48 yaşında rahim kanserinden vefat etmiş zaten genetik yatkınlık var ama ne yazıkki bu kahrolası yapay hormonlara muhtacımarkadaşlar az önce bir arkadaşım aradı bugün bir ortamda muhabbeti geçmiş göğüs kanseri biri varmış ve sebebini tüp bebeğe bağlıyorlarmış tüp bebek tedavisindeyken bir ilaç kullanılması gerekiyormuş oyüzden faln demişler doğru mudur anlam veremedim ama..
arkadaşlar az önce bir arkadaşım aradı bugün bir ortamda muhabbeti geçmiş göğüs kanseri biri varmış ve sebebini tüp bebeğe bağlıyorlarmış tüp bebek tedavisindeyken bir ilaç kullanılması gerekiyormuş oyüzden faln demişler doğru mudur anlam veremedim ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?