• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün itibari ile kanamam başladı. doktora gidip muayene oldum. kese falan yok. moralim cok bozuk. yaş 38. Allah bundan sonra deneyen ve denemiş olanların bahtını açık tutsun. inşallah bebeklerine kavuşurlar. Hoşcakalın

Selin Hanım üzmeyin kendinizi, daha yaşınız genç, siz aynı güce sahip olun, elinizden geleni yapın yine, 2-3 ay sonra yine deneyin, moralinizin çok bozuk olduğuna eminim ama aynı güç sizin içinizde ona da eminim.

Kızlar Allah hepımızın yardımcısı olsun, negatıf sonuc alanlar sakın yılmayın bende 2 sene ılk tup bebek denememde negatıfı gordum ve kısmet olursa ocak ayında 2.deneme ıcın hastaneye gıdıcem, bugun telefonla ön gorusme randevusu aldım dr hepsı doluymus kahraman bey dıye bırısıne verdıler benım zamanındakı dr hıcbırı yokmus, kahraman bey hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...:KK43:
Hayırlısı böyleymiş... Rabbime şükürler olsun ki kızım var...
Ama yıkılmadım desem yalan olur... :KK42:
hayırlısı böyleymiş demek ki canımmm ne kaddar üzülme desek de boşşşş ama bak ne tatlı bir kızın var maşallah

hayırlısı böyleymiş demek ki canımmm ne kaddar üzülme desek de boşşşş ama bak ne tatlı bir kızın var maşallah

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...:KK43:

geçmişş olsun canım, bunun son negatifin olmasını dilerim:(

offf zaten hep düşünceliyiz bir de bu aklıma takıldı çabuk etkileniyorum haftaya baskılama tedavisiyle başlayacaktım şimdi ertelesek mi 6 ay geçti en azından 1 sene beklese miydik diye düşünmeye başladımmm allahım sen bize yardım etttt

nekadar beklersen değerlerin okadar kötüye gidiyor cnm, tüp bebekte arayı çok açmamak en güzeli..

arkadaşlar az önce bir arkadaşım aradı bugün bir ortamda muhabbeti geçmiş göğüs kanseri biri varmış ve sebebini tüp bebeğe bağlıyorlarmış tüp bebek tedavisindeyken bir ilaç kullanılması gerekiyormuş oyüzden faln demişler doğru mudur anlam veremedim ama..

canım bu bilinmezki ama yinede üzüldüm o bayan için çok geçmiş olsun..
aslında bizim sağlığımızı tüp bebek ilaçlarından çok, tedavi öncesi birçok doktor aylarca ön hazırlık diye gereksiz ilaç kullanımı yaptırıyorya onlar çok etkiliyor.. fazla vitamin takviyesi birçok hücreyi canlandırırken kanser hücrelerinide büyütüyormuş..
Allahtan memorial bu konuda iyi gereksiz ilaç takviyesinden yana değiller..

Kızlar bugün itibari ile kanamam başladı. doktora gidip muayene oldum. kese falan yok. moralim cok bozuk. yaş 38. Allah bundan sonra deneyen ve denemiş olanların bahtını açık tutsun. inşallah bebeklerine kavuşurlar. Hoşcakalın

geçmiş olsun selin.. inşallah bu son negatifin olur tez zamanda ikinci bebeğinide kucağına almanı dilerim.

Hemen bi test yap adet olmaman lazim hamilelik olmasa bile, ilaclar geciktirebiliyor. Sende grip olmustun bende sansimiza bak 3 gundur gribim bende uzulme cok sukur kucaginda sarilcagin kuzun var olmasa bile kaliteli donmuslarin var ama mutlak test yap kanama olmasi demek hamile olmadigin anlamina gelmez

özlem test günün hangi gün cnm.

Allah bağışlasın bir evladın var bu sefer yazılmamış bir sonrakine Rabbim bir evlat daha yazmıştır inşallah, üzülme canım dondurulmuşların var onlarla denersin buz bebişlerin olur hem :KK68:

Canım hem üzüldüm hemde şaşırdım değerlerinde çok güzeldi, hangi doktora gittin şişliye değil galiba kesenin görünmesi için çok erkendi canım aslında

Ayrıca yaşın daha genç moral bozacak bişey yok Allah bir sonrakinde hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

kizlar merhaba araniza yeni katildim..bende memorialde tup bebeke baslicam..ama kararsizim hangi dr gittiniz noolur dlarinizin ismini yazin semra hanim herzaman olmuyomus..kiminle baslamaliyim

Gununden once olan kanamalar gebeligide isaret olabiliyor umarim guzel haberle gelirsin

geçmişş olsun canım, bunun son negatifin olmasını dilerim:KK43:

Allah bağışlasın bir evladın var bu sefer yazılmamış bir sonrakine Rabbim bir evlat daha yazmıştır inşallah, üzülme canım dondurulmuşların var onlarla denersin buz bebişlerin olur hem :KK68:

Hepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...

kizlar merhaba araniza yeni katildim..bende memorialde tup bebeke baslicam..ama kararsizim hangi dr gittiniz noolur dlarinizin ismini yazin semra hanim herzaman olmuyomus..kiminle baslamaliyim

Canım ekip çalışması yapıyorlar bir tane doktorun olmuyor birkaç doktor kontrol ediyor seni o nedenle kime gittiğinin önemi yok önemli olan Semra hanımda görüşmede olsun o şekilde rica et, sistemleri ile ilgili soru sorup anlamaya çalış ki sonradan başka başka doktorlara görününce noluyor deme :)

İlla bir isim istiyorsan Aylin hanım derim kendi adıma

Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...

Hayırlısı olsun canım, Allah bundan sonra ki denemende yüzünü güldürsün inşallah

aynı hafta başlıyoruz canım:)

Back