Kızlar bugün itibari ile kanamam başladı. doktora gidip muayene oldum. kese falan yok. moralim cok bozuk. yaş 38. Allah bundan sonra deneyen ve denemiş olanların bahtını açık tutsun. inşallah bebeklerine kavuşurlar. Hoşcakalın
Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Hayırlısı böyleymiş... Rabbime şükürler olsun ki kızım var...
Ama yıkılmadım desem yalan olur...
hayırlısı böyleymiş demek ki canımmm ne kaddar üzülme desek de boşşşş ama bak ne tatlı bir kızın var maşallah
Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
offf zaten hep düşünceliyiz bir de bu aklıma takıldı çabuk etkileniyorum haftaya baskılama tedavisiyle başlayacaktım şimdi ertelesek mi 6 ay geçti en azından 1 sene beklese miydik diye düşünmeye başladımmm allahım sen bize yardım etttt
arkadaşlar az önce bir arkadaşım aradı bugün bir ortamda muhabbeti geçmiş göğüs kanseri biri varmış ve sebebini tüp bebeğe bağlıyorlarmış tüp bebek tedavisindeyken bir ilaç kullanılması gerekiyormuş oyüzden faln demişler doğru mudur anlam veremedim ama..
Kızlar bugün itibari ile kanamam başladı. doktora gidip muayene oldum. kese falan yok. moralim cok bozuk. yaş 38. Allah bundan sonra deneyen ve denemiş olanların bahtını açık tutsun. inşallah bebeklerine kavuşurlar. Hoşcakalın
Hemen bi test yap adet olmaman lazim hamilelik olmasa bile, ilaclar geciktirebiliyor. Sende grip olmustun bende sansimiza bak 3 gundur gribim bende uzulme cok sukur kucaginda sarilcagin kuzun var olmasa bile kaliteli donmuslarin var ama mutlak test yap kanama olmasi demek hamile olmadigin anlamina gelmez
özlem test günün hangi gün cnm.
Gununden once olan kanamalar gebeligide isaret olabiliyor umarim guzel haberle gelirsin
hayırlısı böyleymiş demek ki canımmm ne kaddar üzülme desek de boşşşş ama bak ne tatlı bir kızın var maşallah
geçmişş olsun canım, bunun son negatifin olmasını dilerim
Allah bağışlasın bir evladın var bu sefer yazılmamış bir sonrakine Rabbim bir evlat daha yazmıştır inşallah, üzülme canım dondurulmuşların var onlarla denersin buz bebişlerin olur hem
kizlar merhaba araniza yeni katildim..bende memorialde tup bebeke baslicam..ama kararsizim hangi dr gittiniz noolur dlarinizin ismini yazin semra hanim herzaman olmuyomus..kiminle baslamaliyim
Hepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...
arkadaşlar bu baskılama için olan climora forte bantın içinde kaç tane oluyorr
Hepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...
aa bana da 2 tane yapıştıracaksın demişlerdi ama 4 tane var kutudaiçinden 2 tane çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?