- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
Sağolasın canım ...cok gecmis olsun canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım ...cok gecmis olsun canim.
arı sütünün bir zararı olmaz değil mi hiç içmedim ama içmeye başlasamben onu hic yapmadim cnm, mutlaka faydasi vardir ama bence hangi kur kime faydali bunu hicbirimiz bilmiyoruz.. duyduklarimizi uyguluyoruz.. bende eskiden farkli kurler denedim pek fayda gormedim.. esime aylarca keci boynuzu kuru yaptim tam tersi etki yapti degerleri dahada kotu olmustu:))) ama fayda edende oluyordur..
sogan kuru daha cok over rahatsizligi olan arkadaslar adet sokturmek icin yapiyorlar.. rahimdeki enfeksiyonlarida temizliyor diyenler var ama bu sirada bu tarzda kurleri uzun donem yapinca bir yeri duzeltirken diger yeri bozabilirmisiz...
artik kendimde ari sutu, saf bal ve apitera haric hicbirsey kullanmiyorum.. aradada ceviz findik incir yiyorum..
agir kronik alerjiklere yan etkisi olabiliyirmus cnm.. gerci ben kronik alerjigim ama hapsirik disinda bi yan etkisi olmadi.. ari sutu herseye faydali esimde kullaniyor..arı sütünün bir zararı olmaz değil mi hiç içmedim ama içmeye başlasam
Canim yaaaa cok gecmişler olsun. Bende cook ameliyatlar oldum zor gercekten .tesekkurlerrr cvp icintüplerim alınmadı canım sadece yumuratalıkla tüp geçişi engellendi
hiç gebelik oluşmadı canım bencede tüpler alınması en son çare bende sıvı birikmesi çoktu
araştır bencede canım zor bir süreç Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
buz bebişlerinde oldu yani harikaa canım maşallah.. ne güzell..
bu transferin tutunursa ikinci bebişine kavuşacaksın ama geride kalanlarada inşallah ilerleyen yıllarda bir şans olsun verirsin canım..
emin ellerdeyiz canım, inşallah sonuçlarımızda güzel olacak dahada mutlu olacağız..
Sevgili arkadaşlar, pazartesi test günümdü biz pazartesi günü 117 gibi bir değer aldık çok şükür. Bugünü bekledim size haber vermek için bugün ise 241 çıktı. Allahtan hayırlısı ile kısmet olursa bebek bana tutunmuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum Allah herkese göstersin ama çok da temkinli olduğum için herşeyin hayırlısı diyorum. 3 hafta sonra bakılacak bir daha
bizim sperm raporunda ımsı önerilir yazıyor.herhalde imsı uygulanır bizim spermlere.ımsi için extra ücret var mı?
o zaman tedaviye başlamadan embriyoskop istediğimiz de doktora belirtelim değil mi? siz söylediğniz halde mi embriyoskop kullanılmadı en başta???neden öyle bir kopkluk oldu acaba??
ensu canım zaten telefondaki kız salladı beni yani çok belliydi.doktorun aradığımdan haberi olmamıştır eminim.teşekkür ederim tavsiyelerin için.tedavi sırasında arı sütü ve incir yerim belki faydası olur.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizi hayırlısyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah...
arı sütünün bir zararı olmaz değil mi hiç içmedim ama içmeye başlasam
En son konuşmada 3 tsnenin grade1-2 oldugunu digerlerin arkadan geldigini soyledi cnm umarim hala devam ediyorlardir..aslinda uzuldugum seylerden biride embriyolar dinamik sistemle izlenmesini istemistim ilk kac kisiye dedik hatta doktorda dedi ama muallakta kaldi, en son 3. Gun koydular, oda cok ustunde durunca, son tedavimde dinamik embriyo sistemiyle izlenmişti embriyolarda iyiydi ondan çok istemiştim. Bu tedavinden sonra eşim devam etmek istemiyor her yönüyle zorladı bizi umarım rabbim nasip eder
Sevgili arkadaşlar, pazartesi test günümdü biz pazartesi günü 117 gibi bir değer aldık çok şükür. Bugünü bekledim size haber vermek için bugün ise 241 çıktı. Allahtan hayırlısı ile kısmet olursa bebek bana tutunmuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum Allah herkese göstersin ama çok da temkinli olduğum için herşeyin hayırlısı diyorum. 3 hafta sonra bakılacak bir daha
D
Dinamik embriyo izlemi sistemi embriyoskobe cnm. Benim bu 5. Denemem.. 2 tane transferim oldu şukur kalite iyi dendi, 2 tanede dondu ama birtanesi iyi.. Bekleyiş başladı umarım olu
çoğu gitti azı kaldı inşallah her şey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz...
Merhaba arkadaşlar ... uzun zamandır giremiyorum ... hep aklimdasiniz... tedavisi başlayanlar için hâyirli olsun ... Bu ay hep hastalıklarla uğraşıyorum ... sıtma derken migren ,migren derken şiddetli grip,grip derken tekrar başlayan kanama... elhamdulillh bu aksam hastaneden çıkabildik.
ne geçmez 3 haftaymış bu ya :)
Nasılsınız kızlar?
Kendi adıma iyi gibiyim... Ve tabiiii beklemedeyim senin gibi bana da 30 Aralık olmuyor... Koskoca bir ay geçti de şu 5-6 gün geçmiyor yahuuu...
Bu embriyoları donduruyorlar ya bizide dondursalar keşke :) transferi yapacaklar 12 gün donduracaklar test günü çözün :))))
Kızzzzz süper fikirmiş süperfresh anne adayları diyede topic açarız
belli oldu mu pekiHahahah :) açarız tabi :)))
Ama sen dayanıklısın maşallah ben transferin 6. gününden itibaren idrar 8. günüde kan testi yaptırmıştım :) korkuyorum ilerde eve ultrason makinası falan alırım diye hahaha :) açar açar bakarım artık duruyorlar mı diye :)
belli oldu mu peki
şimdi normal yaşantınıza aynen devem ediyor musunuz?
geçmiş olsun canım