yanlış hatırlıyor olabilirim ben içinden 1 tane çıkar diye 2 kutu almıştım belki onu hatırlıyorumduraa bana da 2 tane yapıştıracaksın demişlerdi ama 4 tane var kutuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış hatırlıyor olabilirim ben içinden 1 tane çıkar diye 2 kutu almıştım belki onu hatırlıyorumduraa bana da 2 tane yapıştıracaksın demişlerdi ama 4 tane var kutuda
Hepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...
Hayırlısı olsun uzulme inşallah donmuşlarla olur
Arkadaslar...ocak ayinda tup bebek tedavisine baslamayi planliyorum.ispartada yasadigim icin antalya memorial hastanesi mantikli gelmisti. Tedavi ucreti de iyi 4100 tl ama ilac icin 2000-3000 arasi fazla geldi bana. Şişli memorial e yoneldi ilgim simdi.sizin de fikrinize ve bilginize ihtiyacim var.bana oranin donanimi ilgisi ve fiyati hakkinda bilgi verir misiniz??? Ozellikle tedavi ve ilac fiyati nedir?? Ve ilgi alakadan, uzmanliklarindan memnun musunuz??
aynı hafta başlıyoruz canım:)
arkadaşlar bu baskılama için olan climora forte bantın içinde kaç tane oluyorr
kutular standart canım 4 tane çıkıyor.. baskılamada sadece 2 tanesini kullanıyoruz..
Ensu mrhb sana sormak istediğim bi konu var.Şisli memorial da ekim ayında bir tüp bebek denedim negatif oldu.bu benim memorialda ilk toplamda 5. tüp denememi önceki aşılamaları saymıyorum.tabi onlarda negatif.Semra hanım bana laparoskopi önerdi sende olmuşsun bu ameliyatı.beni bilgilendirirsen sevinirim.çok zorlandın mı,ağrılı bir operasyon mu,kaç gün kalmam gerek istanbulda ve tabi ki maliyeti nedir gibi..Kusura bakma lütfen çok uzun yazdım
teşekkürler canım bugün kullanmaya başladım az önce yapıştırdım...inşallah hayırlı olur...2015 bize önce sağlık sonra da bebişlermizi verir inşallahh..kutular standart canım 4 tane çıkıyor.. baskılamada sadece 2 tanesini kullanıyoruz..
inşallah pozitif olacak canım allahın izniyle inşallah....Arkadaslar benimde transferimin 7. Gunu bugun. 5. Gun idrar testi yaptim cok silik golge cikti 6. Gun yaptim azcik daha belirginlesti, bugun 7. Gun sabah biraz daha belirdi cizgi.. Daha onceki kimyasal gebeliklerimdede 10. Gun hep silik cikiyordu, umarim kimyasal olmaz saglikla ilerler cok korkuyorum ayni olumsuzluklardan, duaya cok ihtiyacim var bu 5. Denemem
Arkadaslar benimde transferimin 7. Gunu bugun. 5. Gun idrar testi yaptim cok silik golge cikti 6. Gun yaptim azcik daha belirginlesti, bugun 7. Gun sabah biraz daha belirdi cizgi.. Daha onceki kimyasal gebeliklerimdede 10. Gun hep silik cikiyordu, umarim kimyasal olmaz saglikla ilerler cok korkuyorum ayni olumsuzluklardan, duaya cok ihtiyacim var bu 5. Denemem
bu yılın ilk hediyesi bebişlerin olur inşallah duymak istediğin en güzel haberi alırsın....bu çileyi endişeyi bir yaşayan bilir...
merhaba cnm.. istanbulda bir gun ameliyat gunu kalman yeterli olur.. gece yatmana gerek yok zaten hastanenin geceligi 600 tl.. ayni gun cikip gidebilirsin.. zaten ilk gun birsey anlamiyorsun diger gunler daha agrili oluyor ama bir iki gune geciyor.. ben eczaneden pansuman malzemeleri alip pansumanlarimi bile evde kendim yapip bantlarimi kendim degistirmistim... 5700 e olmustum.. sonrasindada 2 adet ara verip 3. adette tup deniyorsun.. bana sonrasi zor geldi cunku ayni anda histereskopide olmustum rahim tavanim genisletilmisti.. ama mecbursa yaptirmam sart cnm insallah tupunu almalarina gerek kalmaz...cok gecmis olsun..Ensu mrhb sana sormak istediğim bi konu var.Şisli memorial da ekim ayında bir tüp bebek denedim negatif oldu.bu benim memorialda ilk toplamda 5. tüp denememi önceki aşılamaları saymıyorum.tabi onlarda negatif.Semra hanım bana laparoskopi önerdi sende olmuşsun bu ameliyatı.beni bilgilendirirsen sevinirim.çok zorlandın mı,ağrılı bir operasyon mu,kaç gün kalmam gerek istanbulda ve tabi ki maliyeti nedir gibi..Kusura bakma lütfen çok uzun yazdım
Canim hamileligin hayirli olsun simdiden :)ben inaniyorum guzel haberini alicaz senin cuma gunu testinde kacinci gunun olucak sizde problem neydi bi de hic belirtin oldu mu digerlerinden farkli olarak ?benimde persembe transferim oldu umutta ama pek bi beklentim yokArkadaslar benimde transferimin 7. Gunu bugun. 5. Gun idrar testi yaptim cok silik golge cikti 6. Gun yaptim azcik daha belirginlesti, bugun 7. Gun sabah biraz daha belirdi cizgi.. Daha onceki kimyasal gebeliklerimdede 10. Gun hep silik cikiyordu, umarim kimyasal olmaz saglikla ilerler cok korkuyorum ayni olumsuzluklardan, duaya cok ihtiyacim var bu 5. Denemem
merhaba cnm.. istanbulda bir gun ameliyat gunu kalman yeterli olur.. gece yatmana gerek yok zaten hastanenin geceligi 600 tl.. ayni gun cikip gidebilirsin.. zaten ilk gun birsey anlamiyorsun diger gunler daha agrili oluyor ama bir iki gune geciyor.. ben eczaneden pansuman malzemeleri alip pansumanlarimi bile evde kendim yapip bantlarimi kendim degistirmistim... 5700 e olmustum.. sonrasindada 2 adet ara verip 3. adette tup deniyorsun.. bana sonrasi zor geldi cunku ayni anda histereskopide olmustum rahim tavanim genisletilmisti.. ama mecbursa yaptirmam sart cnm insallah tupunu almalarina gerek kalmaz...cok gecmis olsun..
merhaba cnm.. istanbulda bir gun ameliyat gunu kalman yeterli olur.. gece yatmana gerek yok zaten hastanenin geceligi 600 tl.. ayni gun cikip gidebilirsin.. zaten ilk gun birsey anlamiyorsun diger gunler daha agrili oluyor ama bir iki gune geciyor.. ben eczaneden pansuman malzemeleri alip pansumanlarimi bile evde kendim yapip bantlarimi kendim degistirmistim... 5700 e olmustum.. sonrasindada 2 adet ara verip 3. adette tup deniyorsun.. bana sonrasi zor geldi cunku ayni anda histereskopide olmustum rahim tavanim genisletilmisti.. ama mecbursa yaptirmam sart cnm insallah tupunu almalarina gerek kalmaz...cok gecmis olsun..
Bende iki ay önce oldum. Ağrısız bir ameliyat. Sabah olup akşam taburcu olunabildiği gibi belki 1 gün daha yatırdıklarıda oluyor. Tüp bebek deneyenlere en son 4200 dü. + ameliyatta kullanılacak malzeme ve pataloji içinde 350 tl demişlerdi. Yuvarlak 4500-5000 arası bir rakam diyebilirsiniz. Duruma göre 1 veya 2 adet dönemi geçirdikten sonra yeniden tüp bebek deneyebiliyorsunuz . İki gün önce bende negatif sonuç aldığımdan oldukça moralim bozuk. Eşim moralini bozma yeniden deneyelim diyor ama ben de çok mu kendimizi zorluyoruz diye kararsızım.