- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
benim fsh 13 küsür amh 0.54 ilk görüşmeyi yaptık tüp bebek deneyebilirz dediler seninki 29 muydu yoksakızlar benim gibi fsh sorunu yaşayanlar vardı aranızda. ne yaptınız tedaviye başladınız mı? bizim gibi hastalarda ilaç dozu çok düşük tutuluyor değil mi kalite açısından? ensu senin de rezerv azdı cnm ama fsh iyiydi senin di mi?
ben fsh düşmesinin bekliyorum.ama bir arkadaşla konuştum o bahçecide yaptırmış fsh 24ken başlamışlar. şimdi şkşzlerş var havuz yöntemi uygulamışlar....ne bilim ya ben 2 ay önce memoriala geldim görüştüm ama fsh nedeniyle beni bekletiyorlar... nur hanım da gitti. şimdi ben de her ay gidip fsh ölçtürüyorum düştüğünde nasipse gidicem bakalım? ilaç dozu düşük olacak sende demişti NUR hanım ama şimdi hangi doktoru seçmeliyim onu da bilmiyorum?
güzel haberler alırız inşallah hakınızda hayırlısı olsun sayı çok güzel...Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...
umutta ulunamı gidiyordun cnm.
Suleyman yapti 3 tedaviyi gerci birinde izine cikti ulunla devam ettim
amh memorialda 90 tl daha uygun yer bulursan yaptır tekrar biz yapalım demiyorlar ama spermiyogram (semen analizi ve morfolojisini) 195 tl orda yaptırıyorsun biz 1 gün önce yaptırdıkcanım çıkınca mail atarsın çokda sorun değil onlar, ama amh ı testini memorialda yaptırmanı isterler sanırım onu gidince orada yaptırırsın..
eşindende semen testi isteyebilirler aynı gün.. randevuya giderken eşin 3-5 gün arası cinsel perhizli gitsinki şehir dışındasınız git gel yapmazsınız.. geçmiş döneme ait elinde ne var ne yok herşeyi götür.. aşılama evraklarında dahil..
Gürgan kliniği tavsiye etmişlerdi bana da ama ankara uzakti bize nasil sence
bendede ne yazıkki süleymandı cnm..
amh memorialda 90 tl daha uygun yer bulursan yaptır tekrar biz yapalım demiyorlar ama spermiyogram (semen analizi ve morfolojisini) 195 tl orda yaptırıyorsun biz 1 gün önce yaptırdık
Biliyorum sende 4 tedaviydi sanirim suleymanla of kurtulsak Su tedavilerden artik
konya da amh sadece özel labaratuarlarda yapılıyor devlette yapılmıyor hatta ankara yada istanbula gönderiyorlar 3-4 günde sonuç elimize geçiyor fiyatta değişken 150-130 aralığında yapılıyor ben 130 liraya yaptırdım ama tavsiyem memorialda yaptır onlar 90 liraya yapıyorlarmış ben değil de eşim bankoda beklerken orda bir hastaya söylenmiş yine de ara sor .spermiyograma 3-5 günlük perhizle gidilecek ve orda yapılacak ücret 195 lira biz yatırdık ondan eminimcanım gönderdikleri listede AMH de yazıyor isterseniz bulunduğunuz ilde yaptırabilirsiniz diyor.ben de burada özel bir hastaneyi aradım eğer devlette yapmazlarsa orada yaptırırım diye 150 Tl fiyat söylediler.o zaman ben onu devlette yaptıramazsam özelde yaptırmayayım mı?memorialde yaptırırım o zaman.memorialde ne kadar amh testi biliyormusun?
geçmiş olsun bende hamile olduğunu hatırladığım için buna ihtimal vermiyordum ama düşük yapmışsın senin adına üzüldüm çok geçmiş olsun .Ensu bi daha okuyunca dikkatimi çekti bebeği kaybettik demişsin düşük mü yaptın? Öyleyse çok geçmiş olsun
çok üzüldüm senin için tarifi olmaz bir yıkım olmuştur nasılsın atlattın mı bari bu durumda dahi etrafına yardım da bulunuyorsun ya süpersin ... inşallah bir daha ki denemende her şey yolunda gider...sagol cmm.. evet 11 haftalik kalbi durdu..
rezervisi az olanları sanki kahraman beye yönlendiriyorlar emin değilim ama okuduklarım dan bu sonuca varıyorum bu arada kahraman bey hastanede kayıtlı değilmiş bugün enfeksiyon için yazdığı reçeteyi eczaneye götürdüm ilaçları devlet karşılıyor normal ilaçlar yani ama alamadım sonra aile hekimine yazdırıp öyle aldım ama eczacı çok uğraştı protokol numarası yazılmamıştı en sonunda çözdü doktor sistemde kayıtlı değilmiş çok önemli mi bilmiyorum sadece paylaşmak istedim reçete yazarsa buna dikkat edin bilseydim semra hanıma yazdırırdımO zaman baştan anlatayım :) şubat ayından beri günde 3 tane biosteron mart ayında argiwomen 2 tane mayıs ayında da q10 solgar günde 1 verildi hepsini düzenli aldım. Ocak ayından beride cyclo kullandım yan etkisi olmadı. Bence fsh ı düşürmekten ziyade çok çıkmasını engelledi ve adetim düzenli geldi..başta hep tek yum oluyor sonra tedavinin 5. Gününde falan arkadan 2 3 tane daha geliyor ama malesef yetişemiyorla4 tedavimde de böle oldu...1. Kalite embriyom olursa aslında 4 tane toplamayı düşünüyorum ama bu seferki 2. Kaliteydi...memorial de 1 kez denedim nur hanımın değil Kahraman beyin hastasıyım ve çok memnunum ondan. Nur hanım ayrılmış zaten...önümde 2 ayım var bu süre içinde bol bol düşünücem merkez için ama sanırım memorial da bi kez daha denerim..ayrıca eğer fsh sorunun varsa hergün hayıt tohumu çayı ikindi gibi, akşam yemeğinden 1 2 saat sonrada adaçayı+aslanpençesi karışımı iç. Son deneme öncesi 3 öğün hayıt suyu içtim 12 oldu. Benim en yüksek 23 olmuştu bence cyclo içtiğim için artmadı fazla.
mecidiye köy sonra zincirli kuyucanım çok soru sordum farkındayım ama son bir sorum daha var.şişli memoriala en yakın metrobüs durağı hangisi?
çok üzüldüm senin için tarifi olmaz bir yıkım olmuştur nasılsın atlattın mı bari bu durumda dahi etrafına yardım da bulunuyorsun ya süpersin ... inşallah bir daha ki denemende her şey yolunda gider...
rezervisi az olanları sanki kahraman beye yönlendiriyorlar emin değilim ama okuduklarım dan bu sonuca varıyorum bu arada kahraman bey hastanede kayıtlı değilmiş bugün enfeksiyon için yazdığı reçeteyi eczaneye götürdüm ilaçları devlet karşılıyor normal ilaçlar yani ama alamadım sonra aile hekimine yazdırıp öyle aldım ama eczacı çok uğraştı protokol numarası yazılmamıştı en sonunda çözdü doktor sistemde kayıtlı değilmiş çok önemli mi bilmiyorum sadece paylaşmak istedim reçete yazarsa buna dikkat edin bilseydim semra hanıma yazdırırdım
sormaa:)) sen kurtul peşinden geliyorum.
senin memorialda ikincimiydi cnm.
konya da amh sadece özel labaratuarlarda yapılıyor devlette yapılmıyor hatta ankara yada istanbula gönderiyorlar 3-4 günde sonuç elimize geçiyor fiyatta değişken 150-130 aralığında yapılıyor ben 130 liraya yaptırdım ama tavsiyem memorialda yaptır onlar 90 liraya yapıyorlarmış ben değil de eşim bankoda beklerken orda bir hastaya söylenmiş yine de ara sor .spermiyograma 3-5 günlük perhizle gidilecek ve orda yapılacak ücret 195 lira biz yatırdık ondan eminim
sağol canım, çok yıkıldım en büyük yıkımımda şu oldu, kürtaj yapılması gerektiğini öğrendiğim gün; eltimin, kardeşimin eşinin ve ablamın kızının toplam 3 kişinin ayrı ayrı hamile haberlerini aldım.. onlaramı sevineyim kendi halimemi acıyayım şoklar geçirdim.. Allahın takdiri buymuş ne yazıkki...[/QUOTE
yaşadıkların zor ama allahın takdiri artık yeni tedavine odaklan canım bu kez inşallah bebeğine kavuşursun.
senin için uygulanacak baskılama bana da uygulanır diye düşünmüştüm.özellikle sordum uzun protokol bana uygun mu diye semra hanım uygun değil zaten yumurta az birde baskılarsak işimize gelmez dedi .kısa protokol uygulanacakmış 19 ocak civarı başlıyorum benim kafam biraz karıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?