Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benim fsh 13 küsür amh 0.54 ilk görüşmeyi yaptık tüp bebek deneyebilirz dediler seninki 29 muydu yoksa

güzel haberler alırız inşallah hakınızda hayırlısı olsun sayı çok güzel...

amh memorialda 90 tl daha uygun yer bulursan yaptır tekrar biz yapalım demiyorlar ama spermiyogram (semen analizi ve morfolojisini) 195 tl orda yaptırıyorsun biz 1 gün önce yaptırdık

Gürgan kliniği tavsiye etmişlerdi bana da ama ankara uzakti bize nasil sence

Orasi beni yormustu beklemeler stres yapti bende, onlar daha AZ ilac kullandiriyorlar sonuc olmadi kimyasal gebelik oldu

konya da amh sadece özel labaratuarlarda yapılıyor devlette yapılmıyor hatta ankara yada istanbula gönderiyorlar 3-4 günde sonuç elimize geçiyor fiyatta değişken 150-130 aralığında yapılıyor ben 130 liraya yaptırdım ama tavsiyem memorialda yaptır onlar 90 liraya yapıyorlarmış ben değil de eşim bankoda beklerken orda bir hastaya söylenmiş yine de ara sor .spermiyograma 3-5 günlük perhizle gidilecek ve orda yapılacak ücret 195 lira biz yatırdık ondan eminim

rezervisi az olanları sanki kahraman beye yönlendiriyorlar emin değilim ama okuduklarım dan bu sonuca varıyorum bu arada kahraman bey hastanede kayıtlı değilmiş bugün enfeksiyon için yazdığı reçeteyi eczaneye götürdüm ilaçları devlet karşılıyor normal ilaçlar yani ama alamadım sonra aile hekimine yazdırıp öyle aldım ama eczacı çok uğraştı protokol numarası yazılmamıştı en sonunda çözdü doktor sistemde kayıtlı değilmiş çok önemli mi bilmiyorum sadece paylaşmak istedim reçete yazarsa buna dikkat edin bilseydim semra hanıma yazdırırdım

sağol canım, çok yıkıldım en büyük yıkımımda şu oldu, kürtaj yapılması gerektiğini öğrendiğim gün; eltimin, kardeşimin eşinin ve ablamın kızının toplam 3 kişinin ayrı ayrı hamile haberlerini aldım.. onlaramı sevineyim kendi halimemi acıyayım şoklar geçirdim.. Allahın takdiri buymuş ne yazıkki...

canım memorialdaki bütün doktorların yazdığı ilaçları o reçete ile sgk indirimli alamazsın.. orada sgk geçmiyor.. hangi doktor yazarsa yazsın baştan sağlık ocağında tekrar yazdırman gerekli.

Konya baskentte yapiliyor amh, hatta Ankara baskenttede ayrica ucret alinmiyor amh testinden.. Konya baskentte hsg falanda cok uygun 50 tl cektirdim 1 yil oldu

bende 25 ocak gibi basliyorum bu sefer bendede baskilama olmayacakmis cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…