O zaman baştan anlatayım :) şubat ayından beri günde 3 tane biosteron mart ayında argiwomen 2 tane mayıs ayında da q10 solgar günde 1 verildi hepsini düzenli aldım. Ocak ayından beride cyclo kullandım yan etkisi olmadı. Bence fsh ı düşürmekten ziyade çok çıkmasını engelledi ve adetim düzenli geldi..başta hep tek yum oluyor sonra tedavinin 5. Gününde falan arkadan 2 3 tane daha geliyor ama malesef yetişemiyorla
4 tedavimde de böle oldu...1. Kalite embriyom olursa aslında 4 tane toplamayı düşünüyorum ama bu seferki 2. Kaliteydi...memorial de 1 kez denedim nur hanımın değil Kahraman beyin hastasıyım ve çok memnunum ondan. Nur hanım ayrılmış zaten...önümde 2 ayım var bu süre içinde bol bol düşünücem merkez için ama sanırım memorial da bi kez daha denerim..ayrıca eğer fsh sorunun varsa hergün hayıt tohumu çayı ikindi gibi, akşam yemeğinden 1 2 saat sonrada adaçayı+aslanpençesi karışımı iç. Son deneme öncesi 3 öğün hayıt suyu içtim 12 oldu. Benim en yüksek 23 olmuştu bence cyclo içtiğim için artmadı fazla.