• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

rezervisi az olanları sanki kahraman beye yönlendiriyorlar emin değilim ama okuduklarım dan bu sonuca varıyorum bu arada kahraman bey hastanede kayıtlı değilmiş bugün enfeksiyon için yazdığı reçeteyi eczaneye götürdüm ilaçları devlet karşılıyor normal ilaçlar yani ama alamadım sonra aile hekimine yazdırıp öyle aldım ama eczacı çok uğraştı protokol numarası yazılmamıştı en sonunda çözdü doktor sistemde kayıtlı değilmiş çok önemli mi bilmiyorum sadece paylaşmak istedim reçete yazarsa buna dikkat edin bilseydim semra hanıma yazdırırdım
Öylemi bilmiyorum ama Kahraman bey çok bilgili bence ve ne sorarsam hep cevap aldım..hatta aynı soruları unutup 2 defa sorduğum oldu en başından anlattı. Kendi adıma Kahraman beyden çok memnunum.Semra hanım orada olduğu sürece mutlaka muayene sırasında bulundu hatta hemen hemen hepsinde denk geldik ama görmesede zaten herşeyden haberi var..kayıtlı mı bilmiyorum ama bu benim için bi önem arz etmiyor yani memnuniyetim açısından.

benim fsh 13 küsür amh 0.54 ilk görüşmeyi yaptık tüp bebek deneyebilirz dediler seninki 29 muydu yoksa
geçen ay 23 tü bu ay ne alemde bilmiyorum.öyle yani daha önceden 10 altında çıkıyordu yazın dengem bozuldu adetlerde.. fsh yüksek çıktı.cylo verdiler onu kullanıyorum.en az 15 ve altı olmalı başlamak için dediler...tutunma ve döllenme için daha iyi oluyormuş sanırım..sana bir ilaç falan verdiler mi?

Ilk deneme bahceci umut, 2. Deneme gurgan klinik, 3. Deneme umut, 4. Deneme donmus tedavi gene umut... Insallah cnm artik ruhum cok kaldirmiyor bide uzaklardan geliuoruz hersey daha zor oluyor

Benim içim umuta hiç ısınmadı nedense, bildiğimden gittiğimden değil tabi, hiç görüşme yapmadı orayla ama ne bileyim ısınamadım hiç düşünmedim orayı.

Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer alırsın hayırlı haberlerini, ben çok şikayet ettim bu hastaneden çok pişman oldum tedavinin ortasında keşke tercih etmeseydim dedim falan ama Semra hanım kendine çok güveniyor ben öyle hissettim sanki bu bebek işlerinin çaresi onda gibi düşünüyor, bi konuşmada hissettirdi bana bunu söylediği bir sözle, bu güven bana da güven verdi o nedenle inşallah hayırlı haberler alırsın bu sefer

Kızlar kese görmek için bana 21. gün gebelik ultrasonu randevusu alacaksın dediler. 6 ocak'a denk geliyor çok geç değil mi? Herkes 5. haftada falan görmüş. Gebeliğini öğrenip 3 hafta sonra doktora giden insan mı var ilk mi olacağım ya :))))

Sanırım kalp atışı ve keseyi aynı anda görebilmek böyle yaptılar bilemedim de meraktan öleceğim

Benim içim umuta hiç ısınmadı nedense, bildiğimden gittiğimden değil tabi, hiç görüşme yapmadı orayla ama ne bileyim ısınamadım hiç düşünmedim orayı.

Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer alırsın hayırlı haberlerini, ben çok şikayet ettim bu hastaneden çok pişman oldum tedavinin ortasında keşke tercih etmeseydim dedim falan ama Semra hanım kendine çok güveniyor ben öyle hissettim sanki bu bebek işlerinin çaresi onda gibi düşünüyor, bi konuşmada hissettirdi bana bunu söylediği bir sözle, bu güven bana da güven verdi o nedenle inşallah hayırlı haberler alırsın bu sefer

Orasida cok kotu degil en iyi bahceci ve memorial zaten AMA Ben orda olumlu sonuc alamadim, burasi icinde cok cok farkli birsey yasamadim oncekilere gore, sadece fark hersederinde kan almalari e2 icin, muayene araligi ayni, umarim fark bebis olur bana
Kese icin kan degerin 1500 lerden sonra goruluyor diye biliyorum cok beklemene gerek yok bence

Arkadaslar sizce maslak acibademmi?bahcecimi?yoksa sisli memorial mi?kararsiz kaldim sehir disindan geliyorum yardimci olurmusunuz?sisli memorial hic aklimda yoktu ama yorumlari okuyunca orayami gitsem diorum????

canim ben de bahceci ve memorial arasinda kalmistim . burada arkadaslar cok guzel anlatmislarr.yazilanlari okuyunca memoriala karar verdim.ben de sehir disindan gidicwm ve beni ikma eden ekip olarak karar vermeleri ve semra hanimin ozgecmisi. siteden ozgecmisini okuyunca ciddi anlamda bu ise emek verdigini gormek guven verdi bana kaldi ki memnun olmayan yok gibi. bir de bazi doktorlari icin cok guleryzu ilgili diyor orda tedavi goren arkadaslar bu da bwnim icin onemli bir kriterdi. insallah seni hayirli sonuca goturecek yerde baslarsin tedaviye. sevgiler
Arkadaslar sizce maslak acibademmi?bahcecimi?yoksa sisli memorial mi?kararsiz kaldim sehir disindan geliyorum yardimci olurmusunuz?sisli memorial hic aklimda yoktu ama yorumlari okuyunca orayami gitsem diorum????

Özlem sen çok yer değiştirmişsin niye öyle oldu ki? Hiç mi memnun kalmadın buralardan?

Aslinda cok degistirmedim 3 deneme bahceci umut, 1 deneme gurgan klinik suanki tedavimde memorialde oluyor.. Gurgan cok yogundu, bahcecidede 3 den fazla denemek mantikli gelmedigi icin mecbur degistirdim

Konya baskentte yapiliyor amh, hatta Ankara baskenttede ayrica ucret alinmiyor amh testinden.. Konya baskentte hsg falanda cok uygun 50 tl cektirdim 1 yil oldu
bu bilgi çok iyi oldu ben 2. rahgim filmini çektirecektim nerde çektirsem diye düşünürken cuk oldu teşekkür edererim bu forum süpermiş bayıldım...

Öylemi bilmiyorum ama Kahraman bey çok bilgili bence ve ne sorarsam hep cevap aldım..hatta aynı soruları unutup 2 defa sorduğum oldu en başından anlattı. Kendi adıma Kahraman beyden çok memnunum.Semra hanım orada olduğu sürece mutlaka muayene sırasında bulundu hatta hemen hemen hepsinde denk geldik ama görmesede zaten herşeyden haberi var..kayıtlı mı bilmiyorum ama bu benim için bi önem arz etmiyor yani memnuniyetim açısından.
yanlış anlaşıldım galiba ben memnum olmadım demedim bize karşı da ilgiliydi ilk görüşmeydi sadece sistemi çözmeye çalışıyorum benim burda ilk tedavim olacak ensunun yazdığı cevapta ta kayıtlı olsun olmasın sgk ile anlaşmalı kurum olmadığından bir şey farketmiyormuş sağlık ocağına yazdırıp almak gerekiyormuş tabi bunlar her ilaç için de geçerli değil.

Aslinda cok degistirmedim 3 deneme bahceci umut, 1 deneme gurgan klinik suanki tedavimde memorialde oluyor.. Gurgan cok yogundu, bahcecidede 3 den fazla denemek mantikli gelmedigi icin mecbur degistirdim
Canım yanlış anlamışım ben hepsinde 1 deneme yaptın sandım.. O zmn iyi yapmışsın sonuçta 3 kez aynı yerde denemişsn.. İnşallah burası çok uğurlu gelir

Bu arada sizin memorial da ilk denememi?
evet canım memorial da ilk toplamda 2.denememiz olacak. kısmetse 19 ocak gibi başlıyacağız.eşimin test sonucunu aldık spermiyoğramın morfoloji testinde sıkıntı var gibi hiç beklemediğimiz bir durum ama eşimde 6 yıl önce varikosel oluşmuştu o zaman doktor önemli değil demişti 60 milyon sperm olmasına rağmen morfoloji kötü olmasından mi bunca zaman hamile kalamadım diye düşünüyorum .35 yaşında fsh 8 civarı her şey normal belki rezervi de sıkıntı yoktu çok uğraşmamıza rağmen o zamanlar da hamile kalamadım.şimdi içten içe eşime kızıyorum.ama henüz kahraman bey dönmedi nasıl bir yol izleyeceğimiz belli değil.

yanlış anlaşıldım galiba ben memnum olmadım demedim bize karşı da ilgiliydi ilk görüşmeydi sadece sistemi çözmeye çalışıyorum benim burda ilk tedavim olacak ensunun yazdığı cevapta ta kayıtlı olsun olmasın sgk ile anlaşmalı kurum olmadığından bir şey farketmiyormuş sağlık ocağına yazdırıp almak gerekiyormuş tabi bunlar her ilaç için de geçerli değil.
Evet evet mutlaka devlete yada sgk ile anlaşmalı bi yere yazdırmalısın..bazen şöle olabiliyor mesela a hastanesinde 5 dr lık kadro vardır. Aradaki 2 dr farklı şubede çalışma kaydı var ama yine a hast çalışıyodur. Yani yapılan tüm işlemlerden mesuliyetleri vardır.canım ben ne demek istediğini anladım memnuniyetle ilgili bi sıkıntının olmadığını da anladım. Receteyle ilgilide sölediğim gibi mutlaka yazdır boşuna para verme

geçen ay 23 tü bu ay ne alemde bilmiyorum.öyle yani daha önceden 10 altında çıkıyordu yazın dengem bozuldu adetlerde.. fsh yüksek çıktı.cylo verdiler onu kullanıyorum.en az 15 ve altı olmalı başlamak için dediler...tutunma ve döllenme için daha iyi oluyormuş sanırım..sana bir ilaç falan verdiler mi?
ben verecekleri düşünüyordum ama benim 13 civarı olduğundan fsh de sıkıntı yok dediler sadece rahim içi enfeksiyon için monodoks ve hazneden kullanılacak ilaçlar verdiler onları kullan adetin 1.günü merkezi ara randevunu al ve gel dediler.hsg nin 2.sini illaki çektir demedi semra hanım ama ben belki onlara ışık tutar diye çektireceğim.
canım inşallah fsh düzene girer bu bekleme süreci seni iyice germiş olamalı ama rahat ol her şeyin vakti bellidir o gün grelecek ve tedavine başlayacaksın ve .... inşallah bebeğine kavuşacaksın

Back