Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

B
Evet veriyor gerçekten ben 2 tedavimde de kullandım. Burada vermediler şaşırdım sordum hatta hemşireye düşük tehlikeniz yok ki dedi, demek durduk yere kullandırmıyorlar

Bende acaba unuttular mi demistim sizlerede vermemisler demek boyle tercih ediyorlar

B

Bende acaba unuttular mi demistim sizlerede vermemisler demek boyle tercih ediyorlar

Ben hem çok şüpheci hem de kontrol hep bende olsun isteyen bir insanım, herşeyi bilmem gerekiyor :) Çok zorlandım ben bu tedavide gerçekten sürekli anlamaya çalışmak falan çok yordu beni :) o nedenle sorgulamayın koy verin gitsin :))) Bir bildikleri var çünkü

Benim ilk 2 tedavim de de glifor falan kullanmadık, opuden sonra rulid vs.. gibi ilaçlar vermediler, kan sulandırıcılara transfer günü başlamışlardı, burada opu'den sonra başladım hatta tuhaf geldi sordum falan ama sonuç pozitif işte demek ki bi bildikleri var :)

Artik hayirlisi olsun cnm. Estrofeme sasirdim butun klinikler veriyor nerdeyse, rahimin kalinlasip bebegin tutunmasini sagliyor diye biliyorum vardir bi bildikleri

evet cnm burası estrofem vermemişti banada..
hatta ben eve gelince tekrar aramıştım eminmisiniz diye burada eski arkadaşlarada sormuştum, vermedikeri çok oluyormuş. tedavideki duruma göre karar veriyoruz demişlerdi.
bu tedavimde kullanmak için baskı yapacağım.

Bende aynen dediginiz gibiyim herseyi sorarim Bu tedavide esim hic sorma hicbirsey bilmiyosun diye anlasma yaptik AMA genede olmuyor estrofem olayina burda cevap alamasaydim yarin tel acicaktim neyseki burasi var. Tedavi sayisi artikca elimizde olmadan sorguluyoruz.

banada oradaki hemşire tedavilerde en çok hatayı deneme sayısı çok olanlar yapıyor demişti.. ya biliyorum diye rahat oluyorlar yada eski protokolları uyguluyorlar demişti..
bende neredeyse bazı şeyleri hatalı yapacaktım kafa eskiye gitmişti..

Demek ki rahim ince oldugu durumlarda veriyorlar.bende arada nar suyu iciyim onunda faydasi var diye duydum

Tabi ki canım haklısınız sormamak sorgulamamak elde değil ama bu hastane benim eşimin deyimiyle makineleşmiş :) çok fazla insan ilişkisi yok, düz bir güvenle gitmek lazım. Doktorların işlerini doğru yaptığına inanmak ve öyle devam etmek lazım yoksa çok sorguluyor insan misal benim ilk tedavimde 7 gün iğne kullandım 10 yumurta toplandı. 2. tedavimde 9 gün iğne kullandım 17 yumurta toplandı. Burada 12-13 gün iğne kullandım ben bitmiyor allahım delireceğim :) ama sonuç olarak diğer iki tedavimde de geriye sadece 2 embriyo kaldığı halde bu tedavimde 3 tane kaldı birini dondurduk. döllenme birinde 5 diğerinde 6 oldu Şişlide ki tedavide 12 döllenme oldu, bişey biliyorlar ama söylemiyorlar işte sinir oluyorum :)))))

Demek ki rahim ince oldugu durumlarda veriyorlar.bende arada nar suyu iciyim onunda faydasi var diye duydum

Valla canım birçok ilaç birçok merkezde ezbere veriliyor gibi geliyor bana, benim rahim kalınlığım ilk 2 tedavimde de olması gerektiği gibiydi ama bana vermişlerdi.

Kefir için bence :) ben bu tedavimde farklı olarak tek onu yaptım her sabah kefir içtim ama tedavinin başından itibaren

Hic bilmemek en iyisiymis, bizde hep bi guvensizlik hep sorgu.. Hande hanima Su bagisiklik serumunu sordum, kanitlanmis bir basarisi yok dedi

Ya onada takildim ben 17 toplandi, ilk tedavimdede Boyle olmustu bolunmeler iyi gitmemisti. 2. Tedavide AZ ilaz 5 yumurta kimyasal gebelik, 3. Tedavide 9 yumurta hepsi iyiydi 5 blasttim olmustu iyi kalite donmusum bile olmustu kimyasal gebelik oldu bundada simdi 17 olunca korktum ilk tedavideki gibi olmaz umarim.. Iste habire oncekilerle kiyasliyoruz rahat olamiyoruz doktora degilde onceki olumsuzluklar bizde guvensizlik yapiyor

Hic bilmemek en iyisiymis, bizde hep bi guvensizlik hep sorgu.. Hande hanima Su bagisiklik serumunu sordum, kanitlanmis bir basarisi yok dedi

CD 56 için intralipid serumunumu canım.. evet yok diyorlar bir ara banada Murat Berksoy onu 4.750 ye yapacaktı iyiki yaptırmamışım dışarda heryerde o serum 12.5 tl mi.. en fazla 100 TL yede hastanelerin bazıları yapıyormuş... İstanbul tüp bebek emre karatekelioğlu o serumu uygulatanlar arasında..

lenfosit aşısı içinde aynı şeyi diyorlar..hiçbiri kanıtlanmamış.. ben bir aralar lenfosit aşısını çok düşünmüştüm Seval Taşdemir'le görüşmüştüm hemen yapacaktı 3 ay boyunca... daha sonra lösemi yapabilir diye birkaç yerde okuyunca hemen vageçtim..

Yok canım sayıya takılma hiç, olmaz hiç bişey sen için ferah tut Allahın izniyle hayırlı haberlerini alırız inşallah. Diğer tedavileri nerede yaptırdın

Evt o serumu sordum kesinlikle yok dedi gebelik asisi, co kultur bunlarada ayni sekilde kanitlanmamis tedavi dedi, tedavi sayisi fazla olunca insan farkli birseyde umit etmek istiyor
Lenfosit asisina biara bende cok takmistim hatta tup bebek icin degilde sadece asi icin gitmek istemistim oraya ama olmuyormus o sekilde losemi olayini duymadim oyle bir etkisi varsa iyikide denemisiz

Yok canım sayıya takılma hiç, olmaz hiç bişey sen için ferah tut Allahın izniyle hayırlı haberlerini alırız inşallah. Diğer tedavileri nerede yaptırdın

Ilk deneme bahceci umut, 2. Deneme gurgan klinik, 3. Deneme umut, 4. Deneme donmus tedavi gene umut... Insallah cnm artik ruhum cok kaldirmiyor bide uzaklardan geliuoruz hersey daha zor oluyor

evet canım memorial üçünüde yapmıyor zaten bunlar tüp bebekte gerçekliği kanıtlanmamış şeyler ama bende hepsini bir aralar bayağ bi takıntı yapmıştım.. iyiki yaptırmamışım.. co-cultur de çok eskilerde kalan bi uygulama demiştiler bana memorialda..
bizim kullandığımız teknikte zaten co-culture gerek yok daha ustun bi teknik kullanıyoruz demişlerdi..
ne yazıkki insan çaresiz kalınca herşeyi denemek istiyor..

Bugün aylin hanimla görüştük ocakta tedaviye başliyoruz inşallah bu ay baskilama ile hazirlanicam

Ilk deneme bahceci umut, 2. Deneme gurgan klinik, 3. Deneme umut, 4. Deneme donmus tedavi gene umut... Insallah cnm artik ruhum cok kaldirmiyor bide uzaklardan geliuoruz hersey daha zor oluyor
Gürgan kliniği tavsiye etmişlerdi bana da ama ankara uzakti bize nasil sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…