• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merkezin en güleryüzlü cana yakın ve sanki en yakın tanıdığınızmış gibi hissedeceğiniz bir doktor. Semra hoca merkeze çagırmış. Semra hoca ile ameliyatlara bile giriyor

aayy canim yaa daha gormeden icim isindi doktorcuguma :) tesekkur ederim arkadasimmm sağolasın :)

istediğini sor canım.. zaten ben bugünlerde hep evdeyim.. ders çalışma modunda olduğum için buraya girince biraz kafamda dağılıyor.. 28 aralıkda gümrük müşavirliği sınavım var ona hazırlanıyorum haftalardır..
Okmeydanı Metrobüs durağında inmeniz gerekli.. inince Okmeydanı hastanesini sorun direk, onu bulunca önünden biraz Perpa İş Merkezi tarafına doğru yürüyüp soldan aşağı dönün Memorial canım..
hangi semtte kalacaksınız..
canım benim allah razı olsun senden.inşallah sınavında istediğin gibi geçer.henüz nerede kalacağımızı bilmiyoruz.şişli civarındaki otellere pazartesi bakıp olmazsa şişli öğretmenevinde kalıcaz galiba.

canım benim allah razı olsun senden.inşallah sınavında istediğin gibi geçer.henüz nerede kalacağımızı bilmiyoruz.şişli civarındaki otellere pazartesi bakıp olmazsa şişli öğretmenevinde kalıcaz galiba.

en iyisi öğretmen evi, şişli bölgesindeki otellerin hepsi inanılmaz pahalı cnm parana yazık..

[QUOTE ="littlebirdie, post: 38398067, member: 350159"]valla bende daha tanımadan sevdim doktorumu.netten açıp resmine bakıyorum:)))[/QUOTE]

bendeeee:KK45::KK36:insallah guzel gider hersey

kizlar ogretmenevinin ucreti hakkinda bilgisi olan var mi?kamu personeliyiz biz. acaba geceligi ne kadarki?

Ca
canım çok soru sordum farkındayım ama son bir sorum daha var.şişli memoriala en yakın metrobüs durağı hangisi?

Canim bizde metrobus geliyoruz darulacize perpa duraginda inip direk asagi iniyoruz sanki Bu durak daha yakin direk asagisi memorial

Ca

Canim bizde metrobus geliyoruz darulacize perpa duraginda inip direk asagi iniyoruz sanki Bu durak daha yakin direk asagisi memorial
Çok teşekkür ederim canım.tamam öyle yaparız inşallah.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor ne güzel.bugünlerde çok hassasım.sabah doktora gittik memorialın istediği tahlilleri yaptırmaya kadın sağolsun hepsini yaptırdı.sonra işte sordu kaç yaşınızdasınız kaç yıllık evlisiniz ilk tüp bebek mi falan diye bende bi yandan cevap veriyorum bi yandan da gözümden yaş akıyo. Sürekli ağlamaklı bir haldeyim.tuhaf bir ruh haline büründüm bu tüp bebek işine başlayalı.

kizlar ogretmenevinin ucreti hakkinda bilgisi olan var mi?kamu personeliyiz biz. acaba geceligi ne kadarki?

Ogretmen 80 tl, digerleride 90-100 tl gibi birseydi sanirim biara bakmistim netten gene ara istersen daha net bilgi verirler

Tup bebek zorlu bir surec bekleyis umut yikilis cok zor rabbim yardimcimiz olsun hepimizin guc versin bize kendini birakma olumlu dusun cok zor kacinci denenen bilmiyorum Ben suan 5. Deneyi yaptiriyorum karmakarisigim insallah son olur olmazsada hersey cocuk degil elimden geleni yaptim hakkimizda hayirlisi..

Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...

Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...

Canim hayirli olsun kac tane toplanmisti? Son kontrolde kac tane gorunuyordu??

16 adet toplandı canım... Son kontrolde de 15-18 tane gibi görünüyor demişti doktor zaten...
14 adet olgun yumurta çıktı 11 ilk gün 2 ikinci gün döllenmiş... 13 ad. embriyo var, gerçi iki tanesi geriden geliyor ama olsun...

16 adet toplandı canım... Son kontrolde de 15-18 tane gibi görünüyor demişti doktor zaten...
14 adet olgun yumurta çıktı 11 ilk gün 2 ikinci gün döllenmiş... 13 ad. embriyo var, gerçi iki tanesi geriden geliyor ama olsun...

Insallah iclerinde biri resimdeki fistiga kardes olur..benimde son kontrolde 15 mlden yukari saydiklarim 9 taneydi digerleri 14-8 ml arasinda bir suru vardi, 17 tane toplandi sasirdim acaba olgun olmayan cok mu diye heyacanla haber bekliyorum. En son tedavimde daha fazla ilaca 9 adet toplanmisti hepside olgundu, ilk tedavimde toplanan sayi fazlaydi bunun gibi AMA iyi gitmemisti bolunmeler hayirlisi olsun Bu is sayi isi degil bir tane olsun bizim olsun yeterki
Canim estrofem verdiler mi? Bana yazmamislar simdiye kadar hep kullanmistim

Insallah iclerinde biri resimdeki fistiga kardes olur..benimde son kontrolde 15 mlden yukari saydiklarim 9 taneydi digerleri 14-8 ml arasinda bir suru vardi, 17 tane toplandi sasirdim acaba olgun olmayan cok mu diye heyacanla haber bekliyorum. En son tedavimde daha fazla ilaca 9 adet toplanmisti hepside olgundu, ilk tedavimde toplanan sayi fazlaydi bunun gibi AMA iyi gitmemisti bolunmeler hayirlisi olsun Bu is sayi isi degil bir tane olsun bizim olsun yeterki
Canim estrofem verdiler mi? Bana yazmamislar simdiye kadar hep kullanmistim

Benimde ilk tedavimde daha çok doz ilaca rağmen 13 toplanmıştı 7 olgun vardı ve 2. ikinci kalite 2. üçüncü kalite embriyo olmuştu 3 transfer oldu veee yandaki fıstığı gönderdi rabbim...
Bana daha öncede şimdide vermediler canım... Ben Glifor,Folbiol,FerroSenol,2 antibiotik gibi bir ilaç :) birde Cetrotal jel kullanıyorum...

Benimde ilk tedavimde daha çok doz ilaca rağmen 13 toplanmıştı 7 olgun vardı ve 2. ikinci kalite 2. üçüncü kalite embriyo olmuştu 3 transfer oldu veee yandaki fıstığı gönderdi rabbim...
Bana daha öncede şimdide vermediler canım... Ben Glifor,Folbiol,FerroSenol,2 antibiotik gibi bir ilaç :) birde Cetrotal jel kullanıyorum...

Artik hayirlisi olsun cnm. Estrofeme sasirdim butun klinikler veriyor nerdeyse, rahimin kalinlasip bebegin tutunmasini sagliyor diye biliyorum vardir bi bildikleri

Selam memorial hastanesinin istediği kan testlerini dr Lutfi kırdar kartal eah hastanesinde tıbbi genetik bolumunden randevulu gidip yaptırabiliyorsunuz devlet hastanesi soran arkadaş vardı

Canım benim hayırlı olsun, Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Artik hayirlisi olsun cnm. Estrofeme sasirdim butun klinikler veriyor nerdeyse, rahimin kalinlasip bebegin tutunmasini sagliyor diye biliyorum vardir bi bildikleri

Evet veriyor gerçekten ben 2 tedavimde de kullandım. Burada vermediler şaşırdım sordum hatta hemşireye düşük tehlikeniz yok ki dedi, demek durduk yere kullandırmıyorlar

Back