• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizde de rezerv azlığı ve kalitesizliği var canım eşimde sıkıntı yok
kaçıcı deneme memorial ilk mi? bizde morfolojide sıkıntı var gibi test sonucunu yeni aldık .eşimde sıkıntı yok diye düşünüyordum.fsh 13 küsür amh 0.54 semra hanım 5 yumurta hedeflediğni söyledi biz bu ayı pas geçip ocak19 gibi başlıyacağız .

bu bilgi çok iyi oldu ben 2. rahgim filmini çektirecektim nerde çektirsem diye düşünürken cuk oldu teşekkür edererim bu forum süpermiş bayıldım...

Konyadaysan baskent uygun hsg icin, once muayene icin mecbur odeme yapikiyor 30-50 tl arasi Prof-uzm-op. Diye muauyene ucretleri degisiyor, Rahim filmide en son 50 tl idi..

Ilk deneme bahceci umut, 2. Deneme gurgan klinik, 3. Deneme umut, 4. Deneme donmus tedavi gene umut... Insallah cnm artik ruhum cok kaldirmiyor bide uzaklardan geliuoruz hersey daha zor oluyor
il dışından geliyorum demişsin birde konya yı da biliyorsun .merak ettin nerde yaşıyorsun ben 1 yıldır konyada yaşıyorum öncesişnde istanbuldaydım.

kaçıcı deneme memorial ilk mi? bizde morfolojide sıkıntı var gibi test sonucunu yeni aldık .eşimde sıkıntı yok diye düşünüyordum.fsh 13 küsür amh 0.54 semra hanım 5 yumurta hedeflediğni söyledi biz bu ayı pas geçip ocak19 gibi başlıyacağız .
Canım 5 yumurta hedefledi demişsin. Yani 5 tane olur mu demek istedi yoksa 5 tane olmalı mı? Anlamadım kafa durdu amh la beraber benim ıq da düşmeye başladı galiba :)))

Memorialde 2. Toplamda 4. Tedavim. Fsh 16 amh 0,032 idi. 5 yumurta toplandı 3 döllendi 1 tane 1.kalite 1 tane 2. Kalite transferim oldu. Pazartesi test günüm bakalım Allahtan hayırlısı

Canım 5 yumurta hedefledi demişsin. Yani 5 tane olur mu demek istedi yoksa 5 tane olmalı mı? Anlamadım kafa durdu amh la beraber benim ıq da düşmeye başladı galiba :)))
hoppala 77,bilmiyorum ki,mlk10,düşükrezerv77,ensu,umtlym rumuzlu arkadaşların sorunları anladığım kadarıyla rezerv azlığı(fsh yüksek ,amh düşük) yanlışım varsa lütfen düzeltin
arkadaşlar hepimiz tedavi şeklimiz kesinleştiği zaman yazalım kaç yumurta ile tedaviye başladığımızdan gelişimlerinin nasıl olduğuna kadar özellikle tercih ettiğiniz doktor varsa kim olduğunu lütfen paylaşalım birbirimize ışık olur belki...

ben verecekleri düşünüyordum ama benim 13 civarı olduğundan fsh de sıkıntı yok dediler sadece rahim içi enfeksiyon için monodoks ve hazneden kullanılacak ilaçlar verdiler onları kullan adetin 1.günü merkezi ara randevunu al ve gel dediler.hsg nin 2.sini illaki çektir demedi semra hanım ama ben belki onlara ışık tutar diye çektireceğim.
canım inşallah fsh düzene girer bu bekleme süreci seni iyice germiş olamalı ama rahat ol her şeyin vakti bellidir o gün grelecek ve tedavine başlayacaksın ve .... inşallah bebeğine kavuşacaksın
ahhh aminn cnm aminn Allah ım hepmize nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler inşallah..evet beklemek biraz geriyor..ama sonuçta Rabbim zamanını bilir sabret diyorum o zaman geçiyor sıkıntım..işte rezerv azalınca insan zamanı daha bir değeri buluyor ondan aslında değil mi?peki senin amh kaç ne zaman ölçtürdün.doktorun kim buarada? ben Nur hanımla görüşmüştüm 2 ay önce ama o da ayrılmış.bakalım Allah büyük kudretinden sual olunmaz...ol der bakarsın tedaviden önce oluvermiş..nasip her şey biz yolunda bulunalım da Allah ın takdiri...bugün bebk mağazasının önnden geçerken içim giderek baktım çok güzel şeyler var ahh dedim sen gel hayırlısıyla sana neler alcaz bebeğim dedim.......

Memorialde 2. Toplamda 4. Tedavim. Fsh 16 amh 0,032 idi. 5 yumurta toplandı 3 döllendi 1 tane 1.kalite 1 tane 2. Kalite transferim oldu. Pazartesi test günüm bakalım Allahtan hayırlısı
yazdıklarınız çok güzel bu pek çok arkadaşımızın için bir umut olacak.inşallah tutunur bebeğin canım ya çok sevindim bana da semra hanım 5 yumurta toplamayı hedeflediğini söyledi hatta olabilir bunu bekliyorum dedi senin değerlerinle karşılaştırırsam bende fsh 13.60 amh 0.54 allahım seninki gibi olsun bana yeter diye düşünüyorum canım allah tatamına erdirsin bebeğine kavuşmayı nasip etsin bilgiler için çok teşekkür ediyorum

hayırlı olsun inşallah Rabbim bu sefer nasip etmiştir..amh 0.32 miydi buarada sana hangi ilaçları kullandırdılar? düşük doz muydu cnm? inşallah gelmiştir bebeğin.

hoppala 77,bilmiyorum ki,mlk10,düşükrezerv77,ensu,umtlym rumuzlu arkadaşların sorunları anladığım kadarıyla rezerv azlığı(fsh yüksek ,amh düşük) yanlışım varsa lütfen düzeltin
arkadaşlar hepimiz tedavi şeklimiz kesinleştiği zaman yazalım kaç yumurta ile tedaviye başladığımızdan gelişimlerinin nasıl olduğuna kadar özellikle tercih ettiğiniz doktor varsa kim olduğunu lütfen paylaşalım birbirimize ışık olur belki...
evet bence de ben daha başlayamadım ama beklemedeyim..

Benim şimdiye kadar hep 1 yum oldu arkadan 2-3 tane geldi ama yetişemediler...ilk 3 ü 5. Gün (femara+düşük doz menogon iki düşük bi dış geb) 4. Deneme 4. Gün emb (düşük doz gonal f direkt negatif) ilk 3 deneme fsh 19-17-17küsürdü 4. Denemefsh 12ydi...hadi bakalım inşallah yum olurda sıradakini de yazarım. Öptüm hepinizi amhzedelerrr :))

ben verecekleri düşünüyordum ama benim 13 civarı olduğundan fsh de sıkıntı yok dediler sadece rahim içi enfeksiyon için monodoks ve hazneden kullanılacak ilaçlar verdiler onları kullan adetin 1.günü merkezi ara randevunu al ve gel dediler.hsg nin 2.sini illaki çektir demedi semra hanım ama ben belki onlara ışık tutar diye çektireceğim.
canım inşallah fsh düzene girer bu bekleme süreci seni iyice germiş olamalı ama rahat ol her şeyin vakti bellidir o gün grelecek ve tedavine başlayacaksın ve .... inşallah bebeğine kavuşacaksın
peki daha önceden fsh yüksek miydi? dhea falan kullanıyor musun*

ne hissediyorsun ? mutlusun ?bebişinin tutunduğunu hissediyormusun? bence sonuç pozitif olacak ....hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı diliyorum...

Benim amh 2,85 ama ilk denemede yumurtalar dengeli ilerlemedi ķüçüklü büyüklü idi bizim asil sorunumuz sperm sayısı düşük ocak adetimde 2.tedaviye başlıyor uz inşallah

canım nasıl bir protokol uygulandı kısa mıydı yoksa baskılama mı yapıldı öncesinde ilaç kullandın mı veya kendin kür veya bitkisel ilaçlar kullandın mı? çok soru sordum kusuruma bakma bende çok heyecanlıyım bir şey daha var transferini kim yaptı

il dışından geliyorum demişsin birde konya yı da biliyorsun .merak ettin nerde yaşıyorsun ben 1 yıldır konyada yaşıyorum öncesişnde istanbuldaydım.

Ah bilsen nerden nerelere kosusturdugumu.. Konyaliyim ailem konyada, orada nekadar Prof var hepsine gitmisligim var, ankaradada tedavi oldum, once bandirmadaydim oradan daha kolay oluyordu tedaviler suan vanda yasiyoruz tayin olduk hersey daha zorlasti anliycagin

Ah bilsen nerden nerelere kosusturdugumu.. Konyaliyim ailem konyada, orada nekadar Prof var hepsine gitmisligim var, ankaradada tedavi oldum, once bandirmadaydim oradan daha kolay oluyordu tedaviler suan vanda yasiyoruz tayin olduk hersey daha zorlasti anliycagin
Bızim de seneye doğu tayinimiz var doğuya gitmeden bebişimizi kucağimiza alsak ne güzel olur ama hayirlisi artik en iyisini allah bilir asker eşi misin☺

Back