• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben

ben 10 aydır cyclo kullanıyorum ama fshın düştüğü ay bol bol hayıt suyu içtim acaba yalancı bi düşüşmü diye düşünmedim değil... Benim hep 1 yum oldu fsh 17-19 kende 1 di... Ama şu var amh değerim çok düşük..yani senin daha yüksekse neden olmasın?ben değişmiş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi sonuçta değiştiyse bile yine başarılı insanları almışlardır...ben artık fsh 20 üstü olmadığı sürece denemeyi düşünüyorum yani ne bileyim benim mantığıma göre 14 le 17 arasında çok bi fark yoktur...dondurma olayına gelince de 2 3 tane olsa toplayıp bi 8 10 tane yapmak mantıklı ama birer birer toplamak cidden çok mantıklı değil... Seninde mi hep bir yumurta oluyor?
peki cylo düşürdü mü yani nasıl bir etki yaptı mesela kaçtan kaça düştü?? yani bende bir tane oluyor bazen görünmüyor.amh çok iyi sayılmaz benim de düşük 0 altında.ama yukarıdaki açıklamada 2-3 tane yumiş demişsin.en son bir tane mi kalıyordu.onu anlamadım.sen kaç kez memorialde yaptırdın? ee peki ne yapmayı düşünüyorsun nurda devam mı edeceksin? benm bir arkadaş bahçecde havuz yötemiyle hamile kaldı.ikizleri var. ve her seferinde bir veya 2 yumiş olmuş ve dondurmuş..am çözülürken bozulma rıski beni de tedirgin ediyo sadece byu işlemler 3-3,5 dedi her seferinde verdiğini düşününce baya artıyor.ama bir yandan da olan yumişler de böyle fsh düşsün derken gidiyo....ne yapmalı bilemedim...dhea denen ilaca da başladım yumişler için inşallah fayda eder... Aklımda zaten bu iki yer var...

canım gönderdikleri listede AMH de yazıyor isterseniz bulunduğunuz ilde yaptırabilirsiniz diyor.ben de burada özel bir hastaneyi aradım eğer devlette yapmazlarsa orada yaptırırım diye 150 Tl fiyat söylediler.o zaman ben onu devlette yaptıramazsam özelde yaptırmayayım mı?memorialde yaptırırım o zaman.memorialde ne kadar amh testi biliyormusun?
memorialda 90 tl cnm

peki cylo düşürdü mü yani nasıl bir etki yaptı mesela kaçtan kaça düştü?? yani bende bir tane oluyor bazen görünmüyor.amh çok iyi sayılmaz benim de düşük 0 altında.ama yukarıdaki açıklamada 2-3 tane yumiş demişsin.en son bir tane mi kalıyordu.onu anlamadım.sen kaç kez memorialde yaptırdın? ee peki ne yapmayı düşünüyorsun nurda devam mı edeceksin? benm bir arkadaş bahçecde havuz yötemiyle hamile kaldı.ikizleri var. ve her seferinde bir veya 2 yumiş olmuş ve dondurmuş..am çözülürken bozulma rıski beni de tedirgin ediyo sadece byu işlemler 3-3,5 dedi her seferinde verdiğini düşününce baya artıyor.ama bir yandan da olan yumişler de böyle fsh düşsün derken gidiyo....ne yapmalı bilemedim...dhea denen ilaca da başladım yumişler için inşallah fayda eder... Aklımda zaten bu iki yer var...
canim havuzun kotu yani su aylarca ugrasip 4-5 tane biriktiriyorlar daha sonra bir transferde cogu hastane hepsini cozuyor en iyiyileri transfer ettik diyorlar ve onca ay sonra 1 tane transferi ancak yaptirabiliyorsun.. havuz uygulatirsan hepsi ayri ayrimi cozulecek onu bastan konus.. en fazla 2 serli cozulme seklinde olmasi iyi.

hımmm aynı benimde aynı ilerlemedi ve 8 haftalık fln kalbi durdu sebep ne söylendi
genetige gonderildi kromozon bozuklugu cikti simdiki tedavim pgt li yapilacak bastan kromozonlarina bakilacak embriyonun. sende ne cikti cnm..

genetige gonderildi kromozon bozuklugu cikti simdiki tedavim pgt li yapilacak bastan kromozonlarina bakilacak embriyonun. sende ne cikti cnm..
bizim de genetik patoloji temiz çıktı tramboli de pıhtılaşma çıktı yarın memoriale görüşmeye gidicem

ilk zamandan beri geriden geldi bizimki gelişemedi sanırım gittikçe ara açılmıştı

canım çok soru soruyorumm ama kafam bi tonnn baskılamayla değişiklik oldu mu peki far ediyo mu bayaaa

ayse hanim ile gorusmeye gidecek Arkadaslar gorusme sonrasinda yorumlarinizi yazarmisiniz lutfen :) ne de olsa doktordaş olacaz :KK48::KK36:

O zaman baştan anlatayım :) şubat ayından beri günde 3 tane biosteron mart ayında argiwomen 2 tane mayıs ayında da q10 solgar günde 1 verildi hepsini düzenli aldım. Ocak ayından beride cyclo kullandım yan etkisi olmadı. Bence fsh ı düşürmekten ziyade çok çıkmasını engelledi ve adetim düzenli geldi..başta hep tek yum oluyor sonra tedavinin 5. Gününde falan arkadan 2 3 tane daha geliyor ama malesef yetişemiyorla :KK43: 4 tedavimde de böle oldu...1. Kalite embriyom olursa aslında 4 tane toplamayı düşünüyorum ama bu seferki 2. Kaliteydi...memorial de 1 kez denedim nur hanımın değil Kahraman beyin hastasıyım ve çok memnunum ondan. Nur hanım ayrılmış zaten...önümde 2 ayım var bu süre içinde bol bol düşünücem merkez için ama sanırım memorial da bi kez daha denerim..ayrıca eğer fsh sorunun varsa hergün hayıt tohumu çayı ikindi gibi, akşam yemeğinden 1 2 saat sonrada adaçayı+aslanpençesi karışımı iç. Son deneme öncesi 3 öğün hayıt suyu içtim 12 oldu. Benim en yüksek 23 olmuştu bence cyclo içtiğim için artmadı fazla.

Allah yardimci olsun canım evliligim de 2 sene boyunca hamile kalamadim ne taktik ne yöntem kaldı denemedigim ne zaman 1. Dünyaya geldi rahatladım dediğin gibi rahatlik çok önemli cnm hiç yorulma ve kesinlikle sakin ol olamıyorum akupunktur illa ki yaptir

Akapuntur cok istedim ama hic zaman olmadi geldigimiz gibi tedaviye basladik firsat olmadi. Kizini op benim icin tekrar hayirli olsun

ayse hanim ile gorusmeye gidecek Arkadaslar gorusme sonrasinda yorumlarinizi yazarmisiniz lutfen :) ne de olsa doktordaş olacaz :KK48::KK36:

Merkezin en güleryüzlü cana yakın ve sanki en yakın tanıdığınızmış gibi hissedeceğiniz bir doktor. Semra hoca merkeze çagırmış. Semra hoca ile ameliyatlara bile giriyor

bence bu konuda maduriyetini belirt.. neden onceden o testi senden istemediler.. yada onlem amacli kan sulandirici kullandirmadilar.. cok sacma bunu atlamalari..
canım çok soru sordum farkındayım ama son bir sorum daha var.şişli memoriala en yakın metrobüs durağı hangisi?

canım çok soru sordum farkındayım ama son bir sorum daha var.şişli memoriala en yakın metrobüs durağı hangisi?

istediğini sor canım.. zaten ben bugünlerde hep evdeyim.. ders çalışma modunda olduğum için buraya girince biraz kafamda dağılıyor.. 28 aralıkda gümrük müşavirliği sınavım var ona hazırlanıyorum haftalardır..
Okmeydanı Metrobüs durağında inmeniz gerekli.. inince Okmeydanı hastanesini sorun direk, onu bulunca önünden biraz Perpa İş Merkezi tarafına doğru yürüyüp soldan aşağı dönün Memorial canım..
hangi semtte kalacaksınız..

Back