Tabiki canım ne istersen yazarım. Biz 7 yıldır uğraşıyoruz. Başlarda hiç bir şey bulamadılar, hsg bile normaldi. genetik sıkıntınız var embriyolarınız gelişmiyo olmaz sizin çocuğunuz dediler, bizde 2012 yılında bıraktık. Son denememde sol over da kist görülmüştü, dr doğum kontrol hapı verdi tedaviye devam etti. Olumsuz sonuçlandı. Bi müddet sonra kisti kontrol etmek için burdan bi dr a gözüktüm. Oda tekrarlayan negatif tüp tedavilerinde bu kistler affedilmez dedi ve ameliyat etmek istedi beni. Ben çok önemsemedim ama yinede oldum. Ameliyat sırasında kistlerin çok yaygın olduğu ve sağ tüpümünde tıkandığı görüldü oda alındı. Sonra bizi ikna etti ve tekrar tüp bebek denemeye karar vedik, Semra Hanımı önerdi. Semra Hanım daha titizdi, rahim şeklime kadar uzun uzun inceledi, daha öncekiler filmi bile istemediler, sadece açıktır raporunu aldılar yetti, ameliyat olmama rağmen tekrar film çektirdim. Tabi tedaviye başlamadan önce çok hazırlandım, 37 yaşındayım, hipoglisemim var bir yıldır, diyetisyene gittim, Omega 3, Qenzim Q10, selenyum, folik asit kullandım eşimde ilave çinko aldı. Birde artık çok deneyimli olmaktanmı bilmiyorum, çok rahat geçti tedavi, ilaçları kolay kullandım. Çok zorlamadım kendimi süt yumurta yoğurt et çok yedim. Çalışmaya devam ettim, Çok yorulmamaya dikkat ettim. Bide anans yedim rahimi güçlendiriyormuş Sadece bebeğimin yüzünü ve kokusunu hayal ettim, eşile her gece ellerini ayaklarını konuştuk, hep ikiz hayal ettik ama biri tuttu canım. İnşalah sağlıkla kucağıma alırım. Sende bebeğini hayal edersen her şey kolaylaşıyor, Şimdide çok sıkıntım var, progesteron devam ediyorum ve beni mahfediyor, tek tesellim onu emzireceğim gün gelecek :) Başka sormak istediğin varsa mutlaka yaz.