Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım testleri yenilemeni istemezler ancak rahim filmi iyi çekilmemiş ise yada test sonuçlarında bir muallak varsa o zaman yeniliyorsun... Sadece Sperm testini Memorial de yaptırılmasını istiyorlar onun dışında rutin istedikleri tesler,

Kadın İçin:

AMH
Prolaktin
Serbest T4
TSH

Hbs Ag
Anti-Hbs
Anti-HCV
Anti-HIV I+II
Rubella IgG

Tam Kan Sayımı

Rahim Filmi

Erkek İçin:

HBs Ag
Anti-HCV
Anti-HIV I+II
Sperm Testi (Memorialde)

Bu testleri devlet hastenesinde yapıyorlar. Dışarıda para vermeye gerek yok. Devlet hastanelerinde dahiliyeden randevu alıyorsunuz. Doktor istekde bulunuyor ve testler ücretsiz oluyor.

Bu arada Memorialde ayrıntılı sperm testi istediklerinden kendileri yapıyor ve 180-190 tl civarıydı.

Aklıma gelmişken bir de genetik testi istiyorlar. Bu da pahalı bir test ama ücretini bilmiyorum. Biz ilk denememizde yaptırmıştık. (erkek için yapılıyor)...

Bu testleri devlet hastenesinde yapıyorlar. Dışarıda para vermeye gerek yok. Devlet hastanelerinde dahiliyeden randevu alıyorsunuz. Doktor istekde bulunuyor ve testler ücretsiz oluyor.

Ben işten izin almam sorun olduğu için Cumartesi günü özelde yaptırmak zorunda kaldım :KK43:
Kan Tahlilleri Bayan İçin 424TL, Erkek için 74TL, Rahim Filmi 400 Toplam 900'ü buldu :KK43:
Memorial de de Sperm testine 195TL verdim oysa verdikleri fiyat listesinde 130TL yazıyor... Gidince neden fazla aldıklarını soracağım...
Yani testlerin bana maliyeti 1.100TL :KK43:

Ben işten izin almam sorun olduğu için Cumartesi günü özelde yaptırmak zorunda kaldım :KK43:
Kan Tahlilleri Bayan İçin 424TL, Erkek için 74TL, Rahim Filmi 400 Toplam 900'ü buldu :KK43:
Memorial de de Sperm testine 195TL verdim oysa verdikleri fiyat listesinde 130TL yazıyor... Gidince neden fazla aldıklarını soracağım...
Yani testlerin bana maliyeti 1.100TL :KK43:

Test ücreti doğru. Tüp bebekde ayrıntılı test yapıyorlar. Ekstra işlem yapıyorlar. Normal sperm testi yaptıracağım desen 120 tl. Ama sadece sperm sayısını ölçüyorlar. Rakamda yanlışlık yok.

Keşke trde sigortamiz olsa bizde devlet hastanesinde yaptirirdik, ama sigorta olmayinca herhalde heryerde 3 aşa 5 yukari aynidir.
Biz tr gittigimizde adetli olcam buyuk ihtimalle, bu testlerin hepsini adetliyken yaptirabiliyormuyum acaba? Bi bilgisi olan varmi arkadaşlar :110:

Keşke trde sigortamiz olsa bizde devlet hastanesinde yaptirirdik, ama sigorta olmayinca herhalde heryerde 3 aşa 5 yukari aynidir.
Biz tr gittigimizde adetli olcam buyuk ihtimalle, bu testlerin hepsini adetliyken yaptirabiliyormuyum acaba? Bi bilgisi olan varmi arkadaşlar :110:

Bunlar kan testi. Yapılabiliyor diye biliyorum.

:):):):):):):)
Bunlar kan testi. Yapılabiliyor diye biliyorum.

Buna çok sevindim, zamanımiz kisitli olcak 18 gün yeterli dediler, tam taminada 19 günlük izin aldik ve bi cmtsi yola çıkcaz inş hayirlisiyla, pazar gunu testlerimizi yaptirip pztsi baslariz diye dusunduk. Günler geçsin o günler gelsiiinnn:KK17:

:):):):):):):)

Buna çok sevindim, zamanımiz kisitli olcak 18 gün yeterli dediler, tam taminada 19 günlük izin aldik ve bi cmtsi yola çıkcaz inş hayirlisiyla, pazar gunu testlerimizi yaptirip pztsi baslariz diye dusunduk. Günler geçsin o günler gelsiiinnn:KK17:

Bu testler erkek için 2 günde , bayan için 3-4 günde çıkıyor. Buna göre zamanınızı planlayın.

Canım bende testleri yaptırırken adetliydim... Bir sakıncası yok diye biliyorum...
Yalnız prolaktin testi için sabah aç karnına olman gerekiyor... Diğerlerini istediğin zaman yaptırabiliyorsun...

Bu testler olmadan tedaviye başlanmaz. Türkiye'ye geldiğinizde testlerinizin tamam olması lazım ayrıca adetinizin 2. gününde olmalısınız. Randevu almayı da unutmayın. Yoksa sorun çıkabiliyor.

Bu testler erkek için 2 günde , bayan için 3-4 günde çıkıyor. Buna göre zamanınızı planlayın.

Cnm özelde yaptirsakta bubkdr zamandami çıkıyoo:KK57:
Bütün plan alt üst olduuu. Eşim ameliyat olmadan bu testleri yaptirmiştık 1,5 saatte almistik sonuclari. Çok kötü olur 3-4 gün testler için beklememizzz:KK70::KK61:

merhabalar canım bende memorialde tüp bebek yaptırmayı istiyorum şehir dışından geleceğim acaba senden hangi testleri istediler eşimde morfoloji ve hareket sorunu var bana hiteteskopi veya laparaskopi yaparlar mı

Canım benim 4. tedavim oluyor bu sefer, testleri arkadaşlar yazmışlar zaten ben bir daha yeniden yaptırmadım. Sadece muayene ve sonrasında memorialin her randuvuda yaptığı kan testleri şimdi yapıldı bana. Bunun için 410 TL ödedim. 3 ay geçerliymiş yani tedaviye başlamasaydım da bir sonraki ay gittiğimde bir daha para almadan yine bana kan testi yapabileceklerdi. Şimdi bu ödediğimi toplam ücretten düşeceklermiş

Kızlar tedavi süreniz kaç gün sürdü? Ben biraz rahatsız oldum açıkçası bu hastaneden. İlk 2 denememi ataşehir şubesinde yaptırmıştım negatif sonuçlandı ama bi sıkıntı yaşamadım. ilkinde 7gün boyunca iğne kullanmıştım toplam 10 yumurta oluştu. 2. denemede 9 gün iğne kullanmıştım 17 yumurtam oluştu. Şişlideyim şuan 3. denemem için tedaviye başlayalı 12 gün oldu hala iğne veriyorlar sadece 7 yumurta oluştu. önce 10 dediler sonra 5 oldu şimdi 7 diyorlar hastane çok ilginiz. dozlar sürekli değişiyor şimdiden 6 kutu gonalf bitti 6 kutu cetrotide bitti sözde yarın çatlama olabilirmişim, yarına randevu verdiler daha takipteyim bunaldım bu ne böyle anlamadım, dozumu ayarlayamadılar, başlama gününü mü ?

sizin tedaviler nasıl geçti? kaç gün sürdü kaç ünite iğne veridi biraz yazma şansınız var mı?

Cnm özelde yaptirsakta bubkdr zamandami çıkıyoo:KK57:
Bütün plan alt üst olduuu. Eşim ameliyat olmadan bu testleri yaptirmiştık 1,5 saatte almistik sonuclari. Çok kötü olur 3-4 gün testler için beklememizzz:KK70::KK61:

canim biz ozelde yaptirdik benim kan testlerini ve rahim filmini. 2 saate kan sonuclari cikti. rahim filmi de hemen zaten. esime de aile sagligi merkezine gittik kan verdik dun saat 2de.bugun sabah sonuclari aldik. esimin testlerini de ozelde yaptirsaydik eminim ki 2 3 saate alirdik sonuclqri :)

kizlaaaarrr esime sperm testi vermistik. sonuclari aldik . ileri hizlimiz 9 du. morfoloji 11di. sayi 60-75milyon arasinda degisiyordu.
bugun aldigimiz sonuclar soyle : 60 milyon sayi. %30 ileri hareketli.%20 yavas hareketli. %3 morfoloji.
ne dersiniz sonuclarimiza.
ben cok mutluyum cunku ileri hareketlimiz baya artmis yasasinnn :) bin massallah :)

arkadaşlar tüp bebek için ne kadar ücret ödediniz acaba kan testlerini burda yaptırırız bide çalıştığım için ne kadar izin almam gerekiyor yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

X