Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim dediklerim de direk gebelikle ilgili değil. Zararsız olduğu için önerdim. En başta hormonal dengenin sağlanması sana uyar, kanın incelmesi vücudunun daha iyi çalışmasını sağlar. Ödem atıcıdır.

Bir de burdan bak istersen.

http://darrussifa.com/udu-hindi-ve-faydalari

Bugün alıp kullanacam canım kullanmak için herhangi bir zamanı yok dimi
Hani adetin 2. Günü falan deniyor ya birde çayını mı yapayım bala mı karışrırıyım

Test gununu seninle bizde bekledik :) sonucun hamile cikacak diye dusunmustum....baktim ki pozitif....kat be kat artsin insallah degerin....kucagina saglikla almayi Allah nasip etsin....hepimizin dualari kabul olsun...Amin....

Amin İnşallah canım.. İnşallah bende sizlerin güzel haberlerini alırım tüm isteyenlere dua ediyorum Allah hepimize bebiş nasip etsin inşallah... Değerim artmış çok şükür:) çok stres yapmıştım..

Amin İnşallah canım.. İnşallah bende sizlerin güzel haberlerini alırım tüm isteyenlere dua ediyorum Allah hepimize bebiş nasip etsin inşallah... Değerim artmış çok şükür:) çok stres yapmıştım..

Ne kadar güzel değerinin artmasına sevindim:KK16:
Arada gel olur mu canım:KK16:

Hoşgeldin canım ben 34 yaşındayım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
Ama stresten uzaak dur ve tutacakmı tutmuycak mı sakın düşünme sümeyye açıklamış
Birde hergün kabak çekirdeği ye bir avuçç
Yürümek gerekiyo vde 707 defa ya vaaris çekerken yürü
Hareket kan dolaşımı lazım
Bize haber ver olur mu canım doktorun kim kaç emriyo koydular

daha transfer edılmedı sanıyorum cuma gunu tarnsfer gerceklesır.dr.memorıal-murat bey

Bugün alıp kullanacam canım kullanmak için herhangi bir zamanı yok dimi
Hani adetin 2. Günü falan deniyor ya birde çayını mı yapayım bala mı karışrırıyım

Ben bala karıştırıp öyle kullanıyorum. Günde ballı karışımdan 1 dolu çay kaşığı kadar, aç karnına.

Ben bala karıştırıp öyle kullanıyorum. Günde ballı karışımdan 1 dolu çay kaşığı kadar, aç karnına.

Nedense akasya demişim canım yaaa:KK1: kafa gitti
Dün aldım tozunu ve sabah akşam aç karnına bala karıştırıp içiyorum.
Gerçekten çok umutluyum:KK16:

Nedense akasya demişim canım yaaa:KK1: kafa gitti
Dün aldım tozunu ve sabah akşam aç karnına bala karıştırıp içiyorum.
Gerçekten çok umutluyum:KK16:

Yarasın. Allah şbebeğine kovuşmana vesile eylesin. Bulmana da sevindim. Az kaldı. İn şee Allah seninde yüzün gülecek.

merhabalra kızlar bensız memorıal topıgı olmaz dedım geldım.eskıler benı tanır.bende bu sene tekrar tedavı düşünüyorum ıkıncı bebegım ıcın tabıkı yıne memorıal yıne nur dokuzeylul:KK16:

amın ınşallah çok yedırgınım transferdden sonra ısten ızın almak ıstıyordum.alamıyacam.ınşallah tutar.

İnşallah sana sıkı tutunur bebişlerin canım. benim için çalışmak daha iyi oldu daha önceki 2 seferde de evdeydim hem sıkıldım hem kafama takıldı stres oldum. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Akasyaaa nerelerdesin 5 inde transferin olmuş olmalı güzel haberlerini merakla bekliyorum.. inşallah hamiş haberini de alırım Allah yardımcın olsun..

Yarasın. Allah şbebeğine kovuşmana vesile eylesin. Bulmana da sevindim. Az kaldı. İn şee Allah seninde yüzün gülecek.

Amin canım sanada yarasın:KK49: ama hiç kullanan çıkmadı nette
Ama çok umutluyum gerçekten hadis var sonuçta
Herşey Allahtan:KK16:

merhabalra kızlar bensız memorıal topıgı olmaz dedım geldım.eskıler benı tanır.bende bu sene tekrar tedavı düşünüyorum ıkıncı bebegım ıcın tabıkı yıne memorıal yıne nur dokuzeylul:KK16:

Hoşgeldin canım inşallah kardeşte gelir
Bende nur hocadayım hepimize sağlıklı bebbişlerimiz gelir canım:KK16:

Akasyaaa nerelerdesin 5 inde transferin olmuş olmalı güzel haberlerini merakla bekliyorum.. inşallah hamiş haberini de alırım Allah yardımcın olsun..

Evvet canım yaa bende merak ediyorum inşallah iyidir:KK49: sonuç böyle olsun inşallainşallah

Evvet canım yaa bende merak ediyorum inşallah iyidir:KK49: sonuç böyle olsun inşallainşallah

Akasya aldı bebişini ve şimdi dinleniyor. Görünce yazar zaten. Embriosu güzel çözülmüş. Bebişi olur in şee Allah.

X