- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
cok sagol zaman ayirip yazmissin kafamdaki butun sorulara cvp vermissin Allah razi olsun. Yurtdisinda yasadigim icin insan uzakta olunca nerden basliycagini bilemiyor
dedigin gibi kan pihtilasmasi bagisiklik testleri faln burda yapildi bise cikmadi. martta randevum var hastanede rahim filmi falan dusuge sebeb olacak herseyi arastiricaklar genetik testinide burda yaptiricam.
ucak biletini alirken adetim baslamadan bir hafta on gun oncesine almam lazm ki
On gorusme fln zaman yetsin.of nebilim hersey cok karisik suan. Cok sagol canim fiyatlar icinde gercekten cok yardimci oldun allah gonlune gore versin hepimizin. cok zor durumlar ama insan bi care bi cikis yolu ariyarak ayakta durmaya calisiyor Allahim bebek isteyen kimseyi ugrastirmasin
En zoru başlamak, başlayınca ardı çorap söküğü gibi gelir. Allah tüm işlerinizi kolaylaştırsın.
Ancak sana bir tafsiye, 1 ay içinde hem rahim filmi çektirip, hem de tedavi yaptıramazsın. Çünki rahim filmini adet bitiminden hemen sonrakı hafta çekiyolar (kanunlar gereği). Aynı adetle de tedaviye başlayamazsın. Ancak memorialin kendisinde çektirirseniz belki adetine az kala çekerler, orasını bilemiyorum. Yani adetinden 5-10 gün önce gelseniz belki yaptıra bilirsiniz. Ben tanıdık doktor aracılığı ile adetin 16. günü çektirdim. Yoksa gebe olman şüphesi ile çekmiyolar. Bir de memorial diğerleri ile kıyasla çok pahalıya çekiyor (tam fiyatını bilmiyorum), haberin olsun.