Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim bizde 2 senelik evliyiz. evlendigimizden beri bebek istedik olmadi. 3.aydan itibaren doktora gitmeye basladik. ben 29 esim 36 yasinda. esimde cift tarafli varikosel cikti. mart ayinda ameliyat oldu. ameliyat oncesi %2morfoloji %4 ileri hizli hareketli idi. en so n 3ayonce test vermisti.%9ileri hızlı %11 morfoloji cikti. olmadi bebis yine.bu arada 3 asilama gecirdik. 2.asilamam kimyasal gebelikle sonuclandi. ocakta tup bebisi denicez ilk kez. Allahim sana da bana da yardim etsin insallahhhhh...

Aminn Kimsenin kucağı boş kalmasın inş. Bişeyi merak ediyorum, bize mesajla bildirceklerdi bisey gelmedi daha. Hangi testleri istiyolar acaba bi bilgin varmı ? Bu arada beslenmeye dikkat ettinizmi, kürler kullandınızmı ameliyattan alsonra keçiboynuzu bal polen falan kullandınızmı? Bide kaç dereceydi varikosel sizde ? Bizim bi tarafta 3,5 bi tarafta 2,5 dı

amin canım
valla derecesini soylemedi. keciboynuzu kullandik ama o kür sayiyi arttiriyor ama ileri hareketli ayni kaldi yani cansiz olan spermi arttirdi.

3 ay proxeed kullanmistik ameliyat oncesinde o bisiye yaramadi. simdi emodex kullanmayabasladi esim.

ocaga kadar emodex kullancaz.insallah iyi olacak

mesaj gelir canim.bana da geldi ama telefondan giriyom kopyala yapistir yapmiyo :) bana da gelmemisti. aradiklarinda dedim ki mesaj gelmedi. pesine hemen yolladilar

Bizde 4 aydır çok şeyler denedik bakalım sonuçları aralıktaki test sonucumuzda alcaz. Testler için en iyisi tekrardan arayıp öğreneyim pztsi.

İnşallah güzel sonuçları alirsin seker. sen aralikta basliyosun de mi. ben de ocak hastaligimla basliyom.hangi doktora gidicen sen

İnşallah güzel sonuçları alirsin seker. sen aralikta basliyosun de mi. ben de ocak hastaligimla basliyom.hangi doktora gidicen sen

İşte sorun orda biz aralıkta izinimizi aldık gidip kontrollerimizi olup başlamak için, ama benim adet tarihinde son 2 aydır oynamalar oluyo inş erken adet olmam ondan çok korkuyom. Telefonda randevu aldığımızda özellikle semra hanımı istedik, ama 1 doktorun daha yanında kontrole girceğini söylediler. Burdan okuduğum kadarıyla genelde böyle oluyomuş. Grup halinde takip ediyolarmış.

mrb kan tetkiklerin hepsini ustiyolar amh yani yumurta rezervi onu ordayapilmasini istiyolar esinizden sperm testi istiyolar orda muhakak ondanda kan testi istiyolar gitmeden onlari yaptira bilirsin iz sarilik eist rubella hiv 1 hiv2 elindeki tetkikleride gotur umarim guzel sonuc alirsiniz

mrb birde ari sutunu dene oda yumurta kalitesini ve sperm kalitesini artiriyo aysr hanim hande ve aylin hanim cok ilgililer

Çok teşekkür ederim cnm. Son 4 aydır eşim trden getirdiğim karışımdan yedi içinde yok yoktu arı sütü ginseng polen bal ve bi kaç bişey daha vardı,keçiboynuzu özü 3 kere 1 kaşık, çakşır suyu içti , her akşam taze sıkılmış havuç suyu, sabahları portal suyu, her akşam muz bal ceviz karışımı . Ben de sabahları yağda bekletilmiş incir yiyorum. İnş. Yaramıştır, şimdi sabırsızlikla aralıktaki test sonuçlarımızı beklicez

mrhb canım gelen mesaj bu oluyor:
Merhaba.Istenen Tetkikler Kadin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi,Anti hbs,Rubella igg, AMHErkek ve Kadin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv . Ayrica, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Memorial Saglik Grubu 4447888

selamlar canim. bana gonderdikleri mesajda amh de yaziyordu. yani disarda yaptiracagim testler icindeydi adi. bi de ben zaten amh testi yaptirmistim.yasim 29 ve amh degerim 2.4 cikmisti. acaba yeniden mi isterler amh testini????

evet bana da ayni mesaj geldi

cankm bana randevu verirlwrken dr.yucel sahin diye bir doktoru yazmislardi. acaba o nasil biri ki bilginiz var mi
mrb birde ari sutunu dene oda yumurta kalitesini ve sperm kalitesini artiriyo aysr hanim hande ve aylin hanim cok ilgililer

Sonrasında Dr kontrolüne aynı merkezde gerek olduğunu düşünmüyorum zaten gerekli gördükleri zaman ilgileniyorlar. Inşallah gerek kalmasında zaten biz kendimize başka Dr buluruz inşallah... Mesala ben 7 haftalıkken ayse Hanım'a gittim gördü buraya gelmene gerek yok bulunduğun Şehirde kendine bir Dr seç orada devam edebilirsin hersey çok normal dedi. Bence bu samimiyetin ifadesi . Maddiyata değer vermeyişlerinin ifadesi . Sonuçta biz nedeseler yaparız öyle bir korku var... Rabbim onlara güç versin işleri hiç kolay değil... Onlar elinden gelen bütün imkanları sağolsunlar kullanıyorlar... Inanmak ve güvenmek %50 başarı ... Rabbim yar ve yardımcımız olsun

cankm bana randevu verirlwrken dr.yucel sahin diye bir doktoru yazmislardi. acaba o nasil biri ki bilginiz var mi
Konuşan bir Dr istiyorsanız başka bir dr U da da tercih edebilirsin. Sonuçta memorial daki her Dr Alanında başarılı Şüphen olmasın zaten ekip çalışıyorlar. Fakat benim öncelerden dilim yandığı için bu sefer tek istediğim Dr ilgilensin konuşsun demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…