Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bu sene icinde yaptirdim amh yi canimcim. evet degerime iyi dediler. Allahim sorun çıkmasın nooolluuurrr...
peki senin doktorun kimdi canim semra hanima mi gittin hep
Amh yi ne kadar zaman önce yaptırmıştınız? Zaten değer çok güzel

Amiiiinnn. Kesinlikle katılıyorum. Büyük ihtimalle transferden sonra 1 gün dinlendikten sonra uçakla geri dönüşümüz olcak, tabiiki doktorada bağlı izin oluyomu, ne kadar orda kalmamiz gerekiyo... Dediğim gibi hiç bir bilgimiz olmadan girdik bu işe, sonu hayırlı olur inş. Hiç kimseyede söylemedik :)

şehir dışından yada yurt dışından gelen arkadaşlar yakın otel bulabildinizmi? Hastanenin misafirhanesi varmiş ama pahalıymış galiba, bilgisi tavsiyesi olan varmi

şehir dışından yada yurt dışından gelen arkadaşlar yakın otel bulabildinizmi? Hastanenin misafirhanesi varmiş ama pahalıymış galiba, bilgisi tavsiyesi olan varmi

canım benim yaaa, bizde şehir dışından gidicez ve biz de şimdiden misafirhane , otel arayışındayız. inşallah çok uygun bir yer bulabiliriz. bir de bunun masrafı var bizim için. insanlar yatıp kalkıp çocuk sahibi oluyorlar ve ne kadar az şükrediyorlar farkında bile değiller. ben yavruma kavuşabilmek için 2 senedir kendimi parçalıyorum. Allahıma isyan etmiyorum . Yalnızca huzurumu evime hayırlısı ile göndermesi için dua ediyorum... Mevlam sağlıkla, hayırlarla evlatlarımızı bize göndersin, bizlere bağışlasın onları inşallahhhhhhhhhhh

arkadaslar merhabaa. beni de araniza alir msininz? 29 yasimdayim. 2 yildir cocuk istiyoruz olmuyor. esimde problem cikmadi ama, bende rezerv azligi var. amh oranim 1,5 cikti almanya'dan gelecem tedavi icin. aralik 14 'de ist'da olup kismetse 24 u gibi tedaviye baslicam. ama, doktor icin amerikan hastanesi diye yola cikmisken acibadem ve memorial'i duydum sonra. simdi de acaba semra hanim'a mi gitsem diye dusunuyorm. yatip kalkip araligin gelmesini bekliyorum. siz ne onerirsiniz? yardimci olursnaiz cook sevinirim..

canim merhaba. ben de araniza yeni katildim. saf ari sutunu nereden aldin acaba? markasini da yazabilir msin?

bu sene icinde yaptirdim amh yi canimcim. evet degerime iyi dediler. Allahim sorun çıkmasın nooolluuurrr...
peki senin doktorun kimdi canim semra hanima mi gittin hep
Bana 6 ay geçmemeli demişlerdi telefonda. Benim Dr um ayse hanım dı... Biz çok memnun kaldık... Semra hanım 1 kere gördü beni... Benim öyle talebim olmamıştı ... Herseyde bir hayır vardır inşallah... Inşllh sorun olmaz çok dua et öncesinde

Zaten merkezden yarım saat kadar dinlendikten kaldıktan sonra çıkarıyorlar . 1 gün sonra da uçak ta bir sıkıntı yok demişlerdi benimle birlikte transferi olan arkadaşa. Biz kendi aracımızla 1 gün sonra dönmüştük ... Fakat tahlil Gününe kadar hiç birsey yapmamıştım. Dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun

Ben kayınvalidem de kaldım fakat sorulardan ilgiden çok sıkılmıştım transfer akşamı hastanenin misafirhanesinde kalmak istemiştik geceliği 120euro du yanlış hatırlamıyorsam tekmi çift mi bilemiyorum transferi yapan Dr Aylin hnm gerek yok istanbul içi ise gidebilirsiniz demişti. Fakat şehirdışından gelenler için oradaki halklailişkiker Zehra hanım ilgileniyor. Demirhan veya Demircan hotel diye biryerden bahsetmişti . Fiyatlarınızda çok uygun olduğunu söylüyor du o gün şehir dışından olan arkadaşlara

Tabikiii:) hoşgeldinizzz:) amh 1,5 Çokta Dediğiniz kadar kötü bir değer değil benimde 1,6 idi iyi denmişti... Memorıal ı düşünürseniz inşallah mutlu olursunuz sonunda . Gercek ekip çalışması ve laboratuvar ı çok kaliteli... Dua ile... Allah yardımcınız olsun...Rabbim ümitlerimizi boş çıkarmasın

canim merhaba. ben de araniza yeni katildim. saf ari sutunu nereden aldin acaba? markasini da yazabilir msin?
cnm merhaba istanbulda bi yerden siparis ediyorsun Aras kargo ile gonderiyorlar.. Sultan Hn telefonu 0549 553 41 41 ... merkasi Egricayir... adi. 40 gr Saf Ari Sutu..
guvendigin farkli bir markayida alabilirsin..

cnm hastaneye yakin ogretmenevleride arastir.. fiyati oldukca uygun oluyor 3 ogun uygun fiyata yemekte oluyor, artik kartsizda herkezi aliyorlar...

Amiin cnm. İnş emeklerimiz boşa çıkmaz. Bir an önce kavuşuruz yavrularima. Allah bu yolda olan herkese güç kuvvet versin, göbüşlerimiz ikizlerle üçüzlerle dolsun :)

Çok abartiymis 120 euro uzun sure icin biraz sıkıntı olur, araştırayım biraz belki uygun yerler vardir.
Birde ilaçlara başlayınca kaç günde kontrole gitmem gerekiyo? Hergün gitmem gerekmiyosa Belki uygun bi yer bulursak birazda uzakta olsada olur ozmn

Evet iki günde bir çağırmışlardı beni ...

Gecelıgı 600tl demıslerdı benı gün asırı cagırmıslardı bana amh burda ıstıyoruz demıslerdı belkı degısmıstır benım esım azospermdı tese amelıyatı olmuştu başka merkezde memorılda canlı sperm bulundu kesınlıkle memorıl labrotuarı çok ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…