Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tşkkk cvabın içinn hepimiz için hayırlısı olsun inş

ensu sende bi belirti varmiydi hamilelikle gunler yaklastikca insan korkuyo

canım açıkçası pek bi belirti yoktu sadece test gününe 3-4 gün kala şiddetli baş ağrılarım başlamıştı ve 11 hafta hep şiddeti artarak devam etti.. bende sinüzüt olduğu için gebelik bunu tetiklemiş.. bir dahakinde bunu kendimde belirti olarak göreceğim:))
bu işler pek belirtiye bakmıyor herkezin bünyesinde değişiyor canım test günün nezamandı.

nasıl davranacakmışsın canım onu söyledilermi..
çalışıyordun galiba sgk dan heyet raporu alıp evde kalabilirsin aslında tabi kendini iyi hissetmiyorsan ve işin çok yorucuysa..
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına MAŞALLAH.

umutluyum kontrolun nasil gecti umarim bi sikinti yoktur hamile oldugunu anladinmi tahliil den once bi belirti verdimi suan bende bekliyorum ve cok korkuyorum negatif cikcak diye
Yeşim ben daha önceki gebeliklerde hep tutunma kanaması yaşadım(üç düşüğüm var)ama bunda tutunma kanaması olmadı gatta hiçbir belirti olmadı..belirtilere takılma..aldığımız progesteron östrojenler bizi şaşırtıyor..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..hadi iyi haberlerini ver bize

Nöbet tutmamam için rapor verdi..isteahat raporunuda araştırıyor eşim..devlet hastanesi yada sgk anlaşmalı hastane olmalıymış..şimdi doktora git anlat..anlatan var anlamayan var..hayırlısı..birde cumhur beyle görüşün dedi..riskli gebeliklere bakıyomuş..dAha randevu almadım ona da..işte öyle arkadaşım..korkularım çok..Allahım sanada banada herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..sen nasılsın??

sağol bende iyiyim canım, Cumhur bey iyi bir doktormuş ama her muayeneside 370 TL miş gebelik süresince çok yüklü..
Riskli gebelik doktoru olarak Herman İşci var canım Florance Nightingale hastanesinde çok iyi bir doktor.. Nur hanıma ona gideceğimi belirtince birçok hastam gebe kalınca onda devam etti riskli gebelik doktoru çok iyi bir doktor gidebilirsin demişti muayeneleride 140 TL aklında olsun.. ama bana gitmek kısmet olmamıştı..
bende iyiyim hayatım sizin güzel haberlerinizde seviniyorum:) öptüm k.i.b.

Arkadaslar bende Bu ay basliycam kismetse 5. Deneneme.. Cuma gec saat yada cumartesi adet olursam pazar kontrole gidebilirmiyim ki o gunlere dek geliyorda pazar gunu doktor var mi?

24 canim gunler yaklastikca stres artiyo ama bende arara karin agrilari var bu canimi sikiyo neyse bu topik bide senin payladimlarin iyi geliyo bana nasib mucizem umarim tutunmustur bana

24 canim gunler yaklastikca stres artiyo ama bende arara karin agrilari var bu canimi sikiyo neyse bu topik bide senin payladimlarin iyi geliyo bana nasib mucizem umarim tutunmustur bana

canım benim inşallah güzel haberlerin gelecek... ara ara ağrılar oluyordu bendede.. neden canını sıkıyorki ağrı olması, tam tersi herkez ağrı olmasını ister belirtidir diye..

Arkadaslar bende Bu ay basliycam kismetse 5. Deneneme.. Cuma gec saat yada cumartesi adet olursam pazar kontrole gidebilirmiyim ki o gunlere dek geliyorda pazar gunu doktor var mi?

canım tedavin hayırlı olsun, herşey gönlünce gelişsin.. her pazar tüp bebek ünitesi açık hayatım iki tane nöbetçi doktor oluyor benim bi muayenemde pazar günü olmuştu..

Bugünn Ayşe hanımla görüşmemiz oldu hatta muayene de oldm, kan tahlilimiz olduuu, tedaviye başlamışşş oldukkk snaki... ama hakkaten dediğiniz gibi çok tatlı dilli bir doktor... ve şimdiye gittiğim hiçbr hastenede bu kadar detaylı notlar alınıp, incelenmmeiştik... Ayşe hanım rahim filmi olmadan olmaz dediii, cumartesi rahim filmi çektireceğizzz...
Hakkaten aradığımmm, içimi rahatt ettiren araştırma , ilgilenme, yüzeyselden çok derinden her olasılığı düşünerek gözden geçirmeleri çok içimi rahatlattı... Rahim flminin sonucu ve eşimin test sonuçları sonucunda eğer bir sıkıntı görünmezse nasipse Aralık adetimle başlayabiliriz belkiii de....
Doğru yere geldiğimizi hissediyoummm,,, gerisi rabbimin takdiri inşalllahhhhhhh

canım tedavin hayırlı olsun, herşey gönlünce gelişsin.. her pazar tüp bebek ünitesi açık hayatım iki tane nöbetçi doktor oluyor benim bi muayenemde pazar günü olmuştu..

Sagol cnm insallah hayirli olur Bu kez nasip olur

Hayırlı olsun inşallah... Çok tatlı dilli değil mi:) Rabbim onlar gibi insanların sayısını arttırsın. Bende ilk gördüğümde şaşırmıştım böyle Dr larda var mı diye... Şimdiye kadar gittiğim Dr lar hep suratsızdı memorıal bana ilaç gibi geldi:) :) inanmak çok önmli ... Göreceksin arkadaşım hersey çok güzel gelişecek inşallah Allah'ın izni ile

Arkadaşım ara bence..çekinme..hem ayşe hanım ılımlı bir doktor
Sonsuz şüphem yok ılımı konusunda... Kendim için Başkalarını rahatsız etmek ten çok çekiniyorum... Inşllh arayacam yarın ilk işim olacak ... Bugün biraz işim yoğundu zaman bulamadım... Sağolun ...

Kızlar çok kötüyüm..düne kadar herşey yolundaydı..dün doktor kontrolümüzde vardı..herşey gayet iyi,kalp atımı gayet iyi dedi..eve geldim...gece bir ıslaklık hissettim..lavoboya koştum..kanama var..bayağı var hemde..ağla ağla..tüp bebek doktorunu aradım açmadı..bizim eve yakın özel bir hastaneye gittik..kadındoğumcu vajinal usg yaptı..kalp atımı var dedi..düşük olabilir olmayabilirde dedi..depot proluton yaptırdı..istrahat verdi..sadece lavoboya kalk dedi..çok korkuyorum kızlar..Allahım hepimizin evladını bağışlasın..hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin..böyle 9. Haftada kanaması olan varmı??dua edin bize

canım kese etrafındaki bölgede kanama olabiliyormuş bu şekilde gebeliğini geçirip kucağına alan çok kişi var.
Allahın izniyle bişey olmayacak..

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bebişin seni bırakmayacak, bence kendi doktorunu da durumdan haberdar et mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…