Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ensu transferden sonra hangi ilaclari kuulandin bana folibol coraspin cirino jel verildi bu bana az geldi daha onceki tedavilerde sanki daha cok hap kullandik

cok
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bebişin seni bırakmayacak, bence kendi doktorunu da durumdan haberdar et mutlaka...
cok gecmis olsun canim ayaklarini kaldir oyle yat yastikla destekle bunun cok faydasi var birde aysr hanimi ara bence onlar bu konuyla daha ilgililer

Geçmiş olsun canım... Inşallah şimdi iyisindir nasıl oldun? Ümit var ol ümidini kesme göreceksin birsey olmayacak bebeğine inşallah... Dua ile ...

Merhaba arkaşlar.Allah izin verirse aralık ayında bizde tüp bebek için başlıcaz.dün arayıp randevu aldım.özellikle semra hanımdan randevu almak istediğimi söyledim ve ilk randevuda iki doktor olduğunu ve semra hanımında bi doktor ismi daha Kontrolle girdiğini söylediler. İnş öyle olur. Sizlerdede öylemi oldu? Çok telaşlandım, okadar yol gidicez inş bi terslik çıkmaz. Şimdiden stresim başladı

ben de aralik ayi icin randevu almak icin aradim. once yucel sahin isimli bi doktora verdi randevuyu ve dedi ki 15dak.sonra da semra hanim gorusecek sizinle. butun hastalari ile gorusmeye ozen gosteriyormus . oyle demislerdi seker.

ben de aralik ayi icin randevu almak icin aradim. once yucel sahin isimli bi doktora verdi randevuyu ve dedi ki 15dak.sonra da semra hanim gorusecek sizinle. butun hastalari ile gorusmeye ozen gosteriyormus . oyle demislerdi seker.

İnş canım, demekki böyle oluyor bekleyip görcez artık. Bana ogüne kadar uyku yok artık, kafamda kurar dururum. Bide adetten 1 hafta önce ilk konuşma kontrol olcak dediler ve son zmnlarda adet tarihimde oynamalar oluyo nasıl olcak hiç bilmiyorum 3 haftalik izinimizi ona göre ayarladık. herşey sıkıntı yanii

Bende sisli Memorial de teda iye başladım daha önce uc dusuk yasadim be rahim filminde birsey yok dendi ssemra kahraman bakti filme sol tüp de sivi ve enfeksiyon gordu laporoskopi vw historoskopi yakışıklı k varmış birde benim durumumda oolan varmı

yaa adetten bi hafta once gorusme mi??? bana oyle soylemediler. istanbul disindan gidecegimi soyledim. adet oldugunuz gun arayin 2. gun gelin tedaviye baslayalim dendi . acaba yanlislik mi varrrr bak simdi huylandimm

yaa adetten bi hafta once gorusme mi??? bana oyle soylemediler. istanbul disindan gidecegimi soyledim. adet oldugunuz gun arayin 2. gun gelin tedaviye baslayalim dendi . acaba yanlislik mi varrrr bak simdi huylandimm

Ben aradim, aradığım gun nrmi aldilar geri döncez dediler, 2 gün sonra bi hemşire aradi sorular sordu ve adetten 1 hafta önce gelip gerekli testleri yaptirmamizi söylediler. Büyük ihtimalle sen trde olduğun için testleri yaptirip götürceksindir. Ben orda geldiğimde yaptirmak istediğimi soyledim, onun için herhalde oyle dediler.
Bide randevuyu aldiğımizda sms atcaz dediler gerekli olanlar için, daha gelmedi ama sms

Canım nasıl sın merak ettim

biz de bugün hastanedeydik, bebişlerimizi ve kalp atışlarımızı gördük şükür..anadolu yakasından geldiğimiz için bundan sonra gebelik takibini Anadolu yakasında bir hastanede(medipol veya medicalpark göztepe) devam edeceğiz.
Birebir ilgi ve alaka bekliyorsanız memorialde bu pek mümkün değil.hele bugün tüp bebek merkezi dolmuş taşmıştı.Hatta hastalardan biri doktora devlet hastanesini geçtiniz,çok beklettiniz dediğini duydum.Biz de randevu saatimizin 1.5 saat sonrası girebildik muayeneye. Bir doktora şartlanmayın, dosyanız birden fazla doktorun elinde takip ediliyor ama en iyi tedavi ve labaratuvar imkanları sunuluyor,hastaneye güvenin ama özel ilgili biraz zor...

Gebeliğin hayırlı olsun cnm. İnş darısı bizlere :) fazla doktor kontrolüne alışmamız gerekecek ozaman. Sonu iyi olsun en önemlisi o aslında. Bir yönden de daha iyi bi kaç doktor kontrolü altında olmamız, pozitif düşünelim pozitif olsun

aynen öyle canım..aylin hanım çok becerikli, ayşe hanım ve hande hanım işinin uzmanı, sevinç hanım yeni yeni alışıyor ama 2 randevumuzda yaklaşımı ilgisi çok iyiydi..Daha önce de yazmıştım, IMSI ile seçeceğiz spermleri dediler.Sıfır morfolojide dahi büyütüp en düzgünlerini seçtiler.. 5.gün blastokist transferi olmuştum,embriyoların resimlerini dosya halinde verdiler.diğer bazı hastanelerin yaptığı gibi çok kaliteli embriyo deyip de belge sunamayan hastanelerden değil..
biz memoriali son dakikada hasbelkader seçmiştik.sgk raporu bekledik bu arada adet olunca hadi girişelim bu işe dedik ve o an araştırarak bahçeci veya memorial olsun diyerek başladık.Sonra SGK raporum da çıktı, fotokopisini faksladık1.000 tl de indirim aldık.(4.750 tlye mal oldu.)

ayyy canim benim yaaa okurken hep bin massallah bin massallahhh deyip okudum... Allahim saglikla kucagina almayi nasip eysin bebislerini. canimcim ben de ocakta gidicem tedaviye. rizeden gidecegim icin aralikta ongorusmeye gitmwk istiyodum ama nasip olmadi. ocakta gidip tum tahlil ve tetkiklerimizle tedaviye baslariz de mi. bi de gidicegimiz zaman sen hangi doktoru tavsiye ediyosun.
bizim de ileri harwketli %9 ve morfoloji %11. sence durumumjz nasil. bi de son sorum kilo cok olumsiz etkiler mi tup bebek tedavisini? cevaplarsan cok sevinirim canim yaa

Ozaman inş. Doğru yoldayız , maddi manevi herşeye değer inş. Biz çok bilgisiz koyulduk bu yola. Anca burdan okuduklarımla bilgi sahibiyim. Oyüzden stres heyecan hepsi birarada

Ozaman inş. Doğru yoldayız , maddi manevi herşeye değer inş. Biz çok bilgisiz koyulduk bu yola. Anca burdan okuduklarımla bilgi sahibiyim. Oyüzden stres heyecan hepsi birarada

canimcim sizde problemin nedir. sen kac yasindasin

canimcim sizde problemin nedir. sen kac yasindasin

Ben 31 yaşındayım cnm. 1 sene deneme sonucunda eşimde çift taraflı varikosel olduğunu tesbit ettiler ve ameliyat oldu 7. Ayda. Şuanda ameliyattan sonra düzelme olup olmadığını bilmiyoruz, herşey bize süpriz olcak 12. Aydaki testlerimizde. Sperm sayısında morfolojide ileri hızlı da hepsi düşüktü maalesef. Sizdeki sorun neydi? Bizim gibi olup ilk denemede başarılı olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…