Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar basliyanlara hayirli olsun.hangi dr.tercih ettiniz yazarsaniz sevinirim. Birde fsh i yüksek olupda basliyan varmi.tedavide hangi ilaçlar verildi ozetle yazarmisiniz.

Arkadaslar basliyanlara hayirli olsun.hangi dr.tercih ettiniz yazarsaniz sevinirim. Birde fsh i yüksek olupda basliyan varmi.tedavide hangi ilaçlar verildi ozetle yazarmisiniz.

Arkadaşım doktor konusunda çekincen olmasın. Hepsi aynı işlemi yapıyor. Beraber değerlendiriyorlar. Başlarında Semra hoca var. Semra hocanın başarısızlığa tahammülü yok. Bu yüzden yanında herhangi birisini çalıştırmaz. Semra hoca faktörününün yanında labaratuvarları çok çok iyi. Buradaki arkadaşlar Nur hanım eski olduğundan ve karşısındaki ile iyi diyaloğa girdiğinden daha iyi olduğunu sanıyorlar ama asıl iyi olan ekibin tümü. Onlar işlerini çok güzel yapıyorlar gerisi Allah!a kalmış. Tutmayınca ya doktoru yada ekibi suçluyorlar ama Allah 'da nasip etmeyince onlarında yaptıkları bir yere kadar.

Bu arada FSH hormonunu sormuşsunuz. Bende sormuştum. Doktorun dediği FSH hormonu bir nevi menapoz tarzı birşeymiş.Önce yumurta bozuluyormuş. Zamanla da yumurtlama gerçekleşmiyormuş.

Kızlar bende yarın 10.30da ayse hanımla baslıyoruz. Isallah mucızem benı bırakmaz benım 5tedavım burda ılk bızde erk problemi var buranın labrotuvarı ıyı erk ınfertılıtesındede ıyı dıye duymustum nasıb

tedavin hayırlı olsun cnm hep güzel haberlerin gelsin, imsi yapılacak dimi cnm..

Bende kasım adetime başlıcam inşallh. Ön görüşmeyi Yücel şahin yaptı. Semra hanım muane etti. Adet olunca Semra hanımdn randevu alıcam ama daha sonrası kimle devam edicem bilmiyorum.

Selam kizlar, gecen p.tesi evime döndüm.
Cuma gününe kadar her sey yolundaydi(halsizlik ve uyku hali disinda) , fakat cuma aksami atesim cikmaya basladi.
Evde tek oldugum icin, sanirim halsizliginde etkisi ile uyuyakalmisim, kalktigimda atesim 38.3 e cikmisti.
Esim geldi, tarif ettim soguk suya batirdigi minik havlularla eklemlerimi sildi atesimi 37 ye düsürdü sonra yine uyudum. Sabaha karsi yine 38 lere cikti yine düsürdük atesi, bir tane de parol aldim onun da etkisi oldu mu bilmiyorum.
Malesef doktorumu arayamadim, cünki normal sartlar altinda bu cuma dr randevum var, henüz gebeligimden habersiz oldugu icin buradaki jinekologumun özel numarasi bende mevcut degil, sadece ofis tel var. Hastaneye de gitmek istemedim, gebelik filan dinlemezler agri kesici ates düsürücü bir seyler verirler diye...
Neyse ki c.tesi günü sabah da bir kac kez atesim cikti ama aksama dogru, sert bir hapsirik ile hem sag kasigimdaki agri hemde ates olayi gitti :KK43: acikcasi düsük mü oldu diye korktum cünki hapsirdigimda icim cikti resmen.

Bu sabah her sey eski haline döndü, sag ve sol kasikta hafif agri , uyku hali ve bugün ilk mide bulantisi ve kusma :KK43: bütün kahvalti cikti, sabahtan beri sadece susamli cubuk kraker ve muz yedim. :KK43:

Bu arada sizler neler yiyorsunuz, biraz arastirip bir beslenme programi yaptim, ama bu mide bulantisi ile sanirim bu plan bosa gidecek.
Bugün bir arkadasim gözümü iyice korkuttu, onun bu kusmalar 3ay her gün olmus :KK43:

kızlar merhaba
aranızda hande akbaş güleçte geçmişte tedavi gören varmı..

Bu arada sizler neler yiyorsunuz, biraz arastirip bir beslenme programi yaptim, ama bu mide budram lantisi ile sanirim bu plan bosa gidecek.
Bugün bir arkadasim gözümü iyice korkuttu, onun bu kusmalar 3ay her gün olmus :KK43:
Arkadaşında iyiymiş. Ben 4 ay çektim. 12.haftadan sonra azalmaya başlıyor. 16.haftada rahatlıyorsun. Tabii daha erken biten ve daha uzun çekenler de oluyor. Mde bulantısı bitiyor, maddə de yanması başlıyor. Çok dakorkma. Midemiz bulandıkca içimiz rahat oluyor. Ben doktora sormuştum, sofra yemekleri yeme, peynir ekmek yesen bile ilk 3 ay yeterli. Beslenmeğe 3 aydan sonra dikkat etmek gerekiyor. Öncesinde de dikkat edilirse çok iyi olur, ancak bulantılarla baya zor.

hayırlı olsun hamileliğin
mesajını okudum "İlaç dozlarını o kadar küçük dozlarda verdilerki hiçbir problem çıkmadan yumurta toplama işlemim gerçekleşti" demişsin
bende de polikistik over var. Banada başında 175 gonal-f kademeli bir şekilde 150 ve 125 ile bitirdik tedaviyi.
21 yumurta toplandı 16 döllenme oldu ama bölünmeler yavaş olduğundan 4.gün en iyi kalite olan 2.kalite embriyo tranfer yapıldı. Sonucum negatif. Tedavi başında özellikle bize az ama kaliteli yumurta lazım denildi ama sanki ilaç dozları gene yüksek verildi bana.
senin tedavidende kaç doz ilaç verdiler.
Merhaba, geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın... bende 175 ile başlayıp, 2. kontrolde 150 ve son günde 100 şeklinde yapmıştım... Az ama kaliteli embriyo istediklerini bana da söylemişlerdi...
Tedavinizin sonucunda dondurulmak üzere embriyo kalmamış sanırım, umarım bir daha ki sefere sonucunuz daha iyi olur.

Merhaba, tedaviye başlayınca adetin 2. günü merkeze gidildiğinde ne gibi işlem oluyor? Hemen ilaç mı başlıyor arkadaşlar?

kızlar nur hanım medikalparka geçmiş bilginiz olsun
bugün transferin 7. künü kanama ya benzer bişeler oldu aradım kendisi söyledi

Merhaba..Memorial da tüp bebek fiyatları nedir? Fulya ve Memorial arasında kararsızım memorial den memnunmusunuz?

memorial paket fiyatı 5750 tl tedavi boyunca kan tahlilleri içinde (tedaviye başladığın zaten ekstra çıkarmıyorlar)+ ilaçlar
istersen embriyoskop +100 tl
burada en iyi yönü paket program olması ekstra fiyat çıkarılmaması.
her ne kadar benim negatif olsa da ben memnun kaldım.

X