Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar basliyanlara hayirli olsun.hangi dr.tercih ettiniz yazarsaniz sevinirim. Birde fsh i yüksek olupda basliyan varmi.tedavide hangi ilaçlar verildi ozetle yazarmisiniz.
Kızlar bende yarın 10.30da ayse hanımla baslıyoruz. Isallah mucızem benı bırakmaz benım 5tedavım burda ılk bızde erk problemi var buranın labrotuvarı ıyı erk ınfertılıtesındede ıyı dıye duymustum nasıb
Tsk ler canım senıınde mucızen senı bırakmaz umarım bu gece duaların kabulu bol bol dua edıcem hepımızetedavin hayırlı olsun.
sonucum negatif arkadaşlar
Arkadaşında iyiymiş. Ben 4 ay çektim. 12.haftadan sonra azalmaya başlıyor. 16.haftada rahatlıyorsun. Tabii daha erken biten ve daha uzun çekenler de oluyor. Mde bulantısı bitiyor, maddə de yanması başlıyor. Çok dakorkma. Midemiz bulandıkca içimiz rahat oluyor. Ben doktora sormuştum, sofra yemekleri yeme, peynir ekmek yesen bile ilk 3 ay yeterli. Beslenmeğe 3 aydan sonra dikkat etmek gerekiyor. Öncesinde de dikkat edilirse çok iyi olur, ancak bulantılarla baya zor.Bu arada sizler neler yiyorsunuz, biraz arastirip bir beslenme programi yaptim, ama bu mide budram lantisi ile sanirim bu plan bosa gidecek.
Bugün bir arkadasim gözümü iyice korkuttu, onun bu kusmalar 3ay her gün olmus
bende aynı durumdayım sana da cevap yazan olmamış....Arkadaslar basliyanlara hayirli olsun.hangi dr.tercih ettiniz yazarsaniz sevinirim. Birde fsh i yüksek olupda basliyan varmi.tedavide hangi ilaçlar verildi ozetle yazarmisiniz.
Merhaba, geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın... bende 175 ile başlayıp, 2. kontrolde 150 ve son günde 100 şeklinde yapmıştım... Az ama kaliteli embriyo istediklerini bana da söylemişlerdi...hayırlı olsun hamileliğin
mesajını okudum "İlaç dozlarını o kadar küçük dozlarda verdilerki hiçbir problem çıkmadan yumurta toplama işlemim gerçekleşti" demişsin
bende de polikistik over var. Banada başında 175 gonal-f kademeli bir şekilde 150 ve 125 ile bitirdik tedaviyi.
21 yumurta toplandı 16 döllenme oldu ama bölünmeler yavaş olduğundan 4.gün en iyi kalite olan 2.kalite embriyo tranfer yapıldı. Sonucum negatif. Tedavi başında özellikle bize az ama kaliteli yumurta lazım denildi ama sanki ilaç dozları gene yüksek verildi bana.
senin tedavidende kaç doz ilaç verdiler.
Merhaba, tedaviye başlayınca adetin 2. günü merkeze gidildiğinde ne gibi işlem oluyor? Hemen ilaç mı başlıyor arkadaşlar?
Fsh kac arkadaşım kendince yaptığın birşey var mi.semra hoca ekibiyle gorustunmubende aynı durumdayım sana da cevap yazan olmamış....
Merhaba..Memorial da tüp bebek fiyatları nedir? Fulya ve Memorial arasında kararsızım memorial den memnunmusunuz?
en son 30 çıktı şuan cyloprognova kullanıyorum.nur hanım önerdi.fakat o da hastaneden ayrılmış.Fsh kac arkadaşım kendince yaptığın birşey var mi.semra hoca ekibiyle gorustunmu