• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

hdp 10 % baraji asmis, su an meclide olan bir parti. Sen onlari pkk ile karistirmaz isen cok iyi olacak.
80 mılyon nufusu olan turkıyeye işid demezsen ıyı olacak
yemısım senın hdp nı :D
zıra kımlıgınde ulkemız tc yazıyor
turkıyem işidse sen nesın ozaman :D

Sunu da ekleyeyim devletin isid'in faaliyetlerine ilk basladigi zamanlardaki naif tutumunu siddetle elestirdim ama sizler gormediniz deseler valla onu bile yiyecegim ama yok.
Devamli olarak pkk=isid ikisi de ayni nanenin suyu dememize ragmen yine suclanan biz oluyoruz.Ben anlamadim bu mantigi.

Konu guncellendigine gore ilgili guncel de bir haber verelim.Olayla iligili 2 sahis aciga alinmis.

N nscckts , cok tesekkür ederim burada koydugum resmi tekrar gündeme getirip göstermeni, orada cansiz, ölü bir insan var ve bu ölü üzerindende mutlu olabiliyorsun ya, seninle konusacak konu bulamiyorum.
Yani sözlerimin bittigi andir. Hem bana benimle bir daha muhatap olma diyorsun, sonrada sen muhatap oluyorsun. Inan cözemedim seni.
hdp = pkk demek ban sebebi olmali, bunu sen ban ye diye söylemiyorum, ama siyasetcilere ve partilerine bunu demek yasak bildigim kadariyla.
kurallara bukadar onem verıyorsan ulkeme işid dıyemezsın
zıra buda ban sebebı ! ozaman

Bu cok büyük ir iftiradir, demek hdp`ye oy veren teröristlere oy vermis ve o teröristler su an meclisede ??? :KK57: öylemi ???:KK57:
selonun sozlerını cok masum bulup desteklıyorsun anladıgım kadarıyla
zira yasadıgı ekmegını yedıgı kımlıgınde tasıdıgı ulkeye işid dıyen bırısın
turkıye ısıdse hepımıze işid dedın ozaman sende bunu acıkla :D

Bu cok büyük ir iftiradir, demek hdp`ye oy veren teröristlere oy vermis ve o teröristler su an meclisede ??? :KK57: öylemi ???:KK57:
genel olarak alıntılamak ısıne gelmıyor cımbızlıyorsun dımı :D
benım gıbı karsıdan oyna arkadan oynama :D
hepsını alıntıla yazdıklarımın !
algı yapmaya calısıyosun buyuzden belırttım

Ben hic bir zaman öyle birsey demedim N nscckts ! Bunu herkesde biliyor.
Eger o resmi kastediyorsan, bakin bu cok kötü birsey ölü üzerinden sevinilmez, siyaset yapilmaz demistim. Ama senin yaptigin gibi yani hdp = pkk gibi bir yazim varsa lütfen bul getir ve ispatla !

grubun içinde HDP ve CHPli ler vardı...
CHPliler şehit olsun mu? Bide 9 yaşında ki çocuk ne olsun? ne uygun görürsünüz ?
farkındaysanız sadece hdp ve terorıstlerle alakalı yazdım
hıc bı yazımda chp ve olen zavallı cocukla alakalı bı yazı yok
ben hdp ye sehıtlık mertebesı verılmemelı dedım
cocuga veya o masum genclerıde katmadım
duzgun okuyun lafı carpıtmayın

HDP nin pkk yardımlığı söz konusu olduğu için HDPliler terorist deniliyor..
Hükümette İŞİDe yardımcı etti.. Evet Türkiye =İŞİD diyemeyiz.. bu herkese haksızlık olur.. ama eğer siz gönül rahatlığıyla hdp=pkk diyorsanız bende işide silah temin eden hükümete işid yandaşçısı mı demeliyim? işidin elinde olan türk rehinelerinin türkiye ne karşılığında gönderildi, neye karşılık serbest bırakıldı hala bilinmiyor..

Ben hic bir zaman öyle birsey demedim N nscckts ! Bunu herkesde biliyor.
Eger o resmi kastediyorsan, bakin bu cok kötü birsey ölü üzerinden sevinilmez, siyaset yapilmaz demistim. Ama senin yaptigin gibi yani hdp = pkk gibi bir yazim varsa lütfen bul getir ve ispatla !
:D

ulkenın neden terorızmden kurtulamadıgı cok acık bellı...

Vaktim olunca yine gelecegim, zira isim var ama kactigimi sama sakin. olurmu N nscckts , ben senin her cümleni yazacagim daha ama vaktim kisitli su an calisiyorum gelecegim birazdan ve devam edecegim merak etme.

farkındaysanız sadece hdp ve terorıstlerle alakalı yazdım
hıc bı yazımda chp ve olen zavallı cocukla alakalı bı yazı yok
ben hdp ye sehıtlık mertebesı verılmemelı dedım
cocuga veya o masum genclerıde katmadım
duzgun okuyun lafı carpıtmayın
est. ne çarpıtması..
Ben çarpıtmadan bir soru sordum..Merak ettiğim bir konuda size danışıyorum. Barış mitingine katılan HDP şehitlik mertebesi verilmemeli dediniz ya, bende katılan CHPliler ne olsun dedim? 9 yaşındaki çocuk ne olsun dedim. yani sizin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var.. CHP ve 9 yaşındaki çocuğa şehit mertebesi verilsin mi hocam?

HDP nin pkk yardımlığı söz konusu olduğu için HDPliler terorist deniliyor..
Hükümette İŞİDe yardımcı etti.. Evet Türkiye =İŞİD diyemeyiz.. bu herkese haksızlık olur.. ama eğer siz gönül rahatlığıyla hdp=pkk diyorsanız bende işide silah temin eden hükümete işid yandaşçısı mı demeliyim? işidin elinde olan türk rehinelerinin türkiye ne karşılığında gönderildi, neye karşılık serbest bırakıldı hala bilinmiyor..
olıvıa terorıste ıskence edıldıgı ıcın turkıyeye işid dedı
sızın bahsettıgınız konularla alakası yok...
bende sehıtlerımıze ıskence eden terorıstlerın sehıt mertebesıne ulastırılmasını ıstemedıgımı soyledım
sehıt olmak ıstıyorlarsa daga cıkmasınlar askere gıtsınler dedım
olay ordan koptu(baska bı topıcte )
bana ıftıra atıyorsun hdp ye dedı bende ulkeme ıftıra atıyorsun ısıd dıyerek ozaman dedım anlatabılıyormuyum
hatta bana kürt mevzularını actı ayrımcılık yapmayın dedı
ısı farklı boyutlara getırdı
halbukı ben doguda yasıyorum kımseyı kayırdıgım yok
sız olayın en basından berı bılmedıgınızden lutfen eksık konusmayın
kendısı ne oldugunu bılıyor
duzgun sorsaydınız sızede soylerdım

Ama ayip bu yaptigin, ben ispatla diyorum, sen gülme kirizinle atlatma olayi, lütfen rica ediyorum senin gibi hdp = pkk benimde yaptigim yaziyi burada ispatla. Rica ediyorum, cünkü beni zan altinda birakiyorsun. Buda cok büyük bir haksizlik.

olıvıa terorıste ıskence edıldıgı ıcın turkıyeye işid dedı
yazili oarak nerede dedim ? Lütfen ispatla !
Ben öyle birsey yazmadigimi cümle alem biliyor. Eger okuduysan lütfen ispat et ve hepimiz görelim.

Ama ayip bu yaptigin, ben ispatla diyorum, sen gülme kirizinle atlatma olayi, lütfen rica ediyorum senin gibi hdp = pkk benimde yaptigim yaziyi burada ispatla. Rica ediyorum, cünkü beni zan altinda birakiyorsun. Buda cok büyük bir haksizlik.
sen hdp ye ıftıra atıyorsun dedın
bende turkıyeye ısıd dıyorsun paylastıgın resımde ve sonrakı yorumlarında turkıyenın ısıdden ne farkı var dıyerek ıftıra attın
sende ulkeme ıftıra atma ozaman dedım
bukadar zor anladıgını bılseydım pedogogla gelırdım :D
daha nasıl ıspatlıyım ???

yazili oarak nerede dedim ? Lütfen ispatla !
Ben öyle birsey yazmadigimi cümle alem biliyor. Eger okuduysan lütfen ispat et ve hepimiz görelim.
hepsını kıbledım merak etme
unuttuysan o resımden sonra yazdıgın yorumlara ıyı bak

Back
X