Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Bencede yazıklar olsun. Hiçkimsenin cansız bedeni böylesi sürüklenerek götürülmeyi haketmiyor. Yazık gerçekten yazık.!!

Senden beklediğim tepki de gelmiş nedense hiç şaşırmadım

Hiçkimsenin cansız bedeni böylesi sürüklenerek götürülmeyi hak etmeyebilir fakat konu bir "kimse"değil de "vatanına milletine ihanet eden bir leş" olunca öyle de hak ediyor ki az bile azzz

Sorarım sana bizim polisimiz askerimiz o pisliklerin kurduğu tuzağı yavrularının eşlerinin önünde acımasızca öldürülmeyi hak ediyor muydu peki? Herkes hak ettiğini yaşasa keşke bu leşin yaşadığı gibi.

Diyorum ya söylediklerin doğru ama her zaman işin diger kısmını düşünmek lazim. Suan özellikle doğuda askerlik yapanları düşünmek lazim. Bu varlıklar zaten saldiran taraf. Ama iyice alevlendirmek Türk askerine zarar.

Belissa, onlar zaten ellerinden geleni ardina koymuyorlar. Daha da azip yapacaklari bugun yaptiklarindan cok farkli olmayacak. Surukleme olayina varana kadar cephanelikleri bombalaniyor, komutanlari oluyor, kizarlarsa buna kizarlar, suruklendi diye kendilerinden de olsa bir teroriste degil. Insan caninin onlarda bir degeri zaten yok, hepsi gozlerinde amaca giden yolda harcanacak birer masa...

Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz

Bencede yazıklar olsun. Hiçkimsenin cansız bedeni böylesi sürüklenerek götürülmeyi haketmiyor. Yazık gerçekten yazık.!!

Yeminle yorumların sadece ilk 1 sayfayı okudum ve ben şoklardayım
Sinirlerimin tavan yapmaması adına ikinci sayfaya geçmeyi bile düşünmedim.
Acaba askerimin polisimin kalleşce vurulması ve ölümü onlara yakışıyormuydu?!
YAZIKLAR OLSUN Kİ, Askerimin Polisimin Eli kanlı Katillerine Destek Olacak kadar ALÇALMIŞ Bir Millet olmuş bir çogumuz!!!!!!!
Bu montoj bir haberdir ve ğer öyle bile olsa, az bile yapmışlar bu kalleşlere derdim!..

HDPKK'ya göre güya Polis Şırnak'da Vatandaşa yapmışmış bunu.
Bu tür montajlarla PKK'nın vahşice katlettiği Yasin Börü, Fırat Simpil, Elif Şimşekleri, yatağında veya Hamile eşinin yanında katledilen Polisleri ve askerleri unutturmaya çalışıyorlar.
Paylaşacağız unutmayacağız ve unutturmayacağız !

Senin reisinin sayesinde bu olaylar hortladi. Hem sen git şiir falan yaz 23 nisan bayramı için.

Ya zaten ölmüş gitmiş siz bu canziz bedenin de ne istiyorsunuz buna benzer olay nerden olmuştu tam olarak hatirlamiyorum yine bi pekeke kiz öldürüp ciril ciplak yapmişlar di askerlerin önüne atmişlardi bu törşeyler insanligi zedeliyor pi terür askerimizi böyle öldürse sonra boynuna ipi gecirse panzerin arkasina atsa tepkimiz neolur valla kört türk sokak lara dükülürler kimse böyle ölümü hak etmiyos bu tör vahşet lere sevinmeyin

sen önce kendi konuna cevap ver
daha Türkçe konuşmayı bile bilmiyorsun
ayrıca pekeke değil pekaka

sen önce kendi konuna cevap ver
daha Türkçe konuşmayı bile bilmiyorsun
ayrıca pekeke değil pekaka
Belalti vurmayin kadina.. Turkcesi yoksa yoktur, oldugu kadari ile fikrini yazmis, aferin. Okuyamiyorsaniz ilgilenmezsiniz, cevap da vermezsiniz olur biter..

Bu tör şeyler kördü türkü sadece birbirine kirdirir keşke hic bir birimize kirilmasaydik hep kardeşce bu ölkede yaşayip gitseydik iki gönlük dönya kime kalmiş ki bize kalsin insanlari sevelim ne olursa olsun insan oldugumuz icin sevelim ayrimcilik olmasin ne olduysa hep bu ayrimcilik yaptigimiz icin oldu

Söylemeden edemiycem gercek denilen foto aslinda montaj. Yerdeki taşlara bakarsan photoshop uzmani olmak gerekmiyor. Yerde sürüklenen resimde taşlar gayet düz duruyor ama gerçek denilen resimde yerler resmen pütür pütür. Oynanmis olduğu çok belli.

Valla bacim, PKK diye bir illet olmasaydi kimse kimseyi vurmaz, kirmazdi. Doguya getirilen her hizmeti yokettiler, ogretmenleri, doktorlari oldurduler, hastaneleri yiktilar, yol yapma makinalarini yaktilar. Halk batiya goc etti de gelmesinler mi dendi? Gelenlere ayrimcilik mi yapildi, issiz assiz mi birakildi? Teror bizden cok Kurtlerin basbelasi, devlet sessiz mi kalsin yani? Atilan kalles kursuna, patlatilan bombaya guller atarak mi cevap versin?

Alemsin valla.. Ilaveten kamyonun tarafinda ipin ucu da silinmeden kalmis..

Ben duygularimi söylemekle özgürüm istedigim gibiyazarim ha pekeke ha pekaka fark etmiyor önemli olan vicdanli olmaktir insanlara aciyabilmekti dediyim gibi insan insandir ha türk ha körd fark etmiyor lötfen sevyeli olun hakaret et meyin

"""insan""" değil hanımefendi leş sürükleniyor leşşşşşşşşşşş aradaki farkı bi anlayamadınız!

Sen bu manzarayı askerine yakıştırıyorsan devam et bu kafaya. Ama teröristler bu fotoğraflarla istediklerini aldı bile. Tüm dünyaya yayıldı olay oldu. türkiye aleyhine işliyor her şey. Benim için bir şey yanlışsa yanlıştır. Şahıslar durumu değiştirmez.

Türk kelimesini doğru yazıyor en azından ahahah :))

Törk demiyor Allah'tan

Eger bu da buraya milleti kafalamaya gelmiş tipik ergen değilse ben de kontes değilim

Son 3-4 gündür siyasetten ve siyasetin içinde ki bazı insanlardan ciddi anlamda nefret ettim. sanırım 6 yıldır bu sitedeyim hep sakin kalarak kırmadan çoğu zaman şakaya vurarak yazmaya çalışırım ancak gördüm ki siyaset sadece siyasileri değil birbirini tanımayan insanları bile cirkinlestirebiliyor. o yüzden bu konuya da uzun uzadıya msj yazmak istemedim hiç.

konuya gelince arkadaşlar yapılan davranış doğru ya da yanlış o tartışılır ben Ordumuza leke gelecek ve bir takım fırsatcılar bakın işte Türk ordusu bu zihniyette diyecek konusunda endişeliyim ancak siz bebeklerin çocukların masumlarin asker ve polislerin katili bu ş..... size nasıl bir insan nasıl bir zavalli yazık gözü ile bakıyorsunuz? bu yaratık bir katil bir terorist ve lesi sürüklenmis. Bu herhangi bir cinayete kurban gitmiş bir masum değil. ve sizin bu yaptığınız da humanistlik değil.oluye saygı bu değil. kavram karmaşası bu sadece.

Bazı yorumlara inanamadım hatta dönüp dönüp okudum.eger bu ceset bir tarafa insan bir tarafa leş olarak geliyorsa ve bir taraf diger tarafi bu olay icin uzulmemekle insancil olmamakla sucluyorsa ortada buyuk bir karmasa var demektir.

not:kimse ile tartışmak için yazmadım bu msjimı sadece düşüncelerim bunlar. evet gram üzülmedim hatta içimden iyi olmuş bile dedim.ve gayet insancıl biriyim dir.

bende siyasette tanıdığımı sandığım insanları tanıyamadım.
bunları profillerine kadar taşımalarınıda hoş karşılamıyorum.(sadece siyasette değil ayrıca.).
profillerde kişilerle alakalı devamlı ,günlerce,yazılmasınıda hoş karşılamıyorum
yazarsın bir iki mesaj. bir kırgınlığın vardır. belirtirsin.
ama herşeyin bir sınırı dozajı vardır.
onu geçtiğinde, bunu artık farklı bir mecraya getirdiğinde, ayarını kaçırdığında işin rengi değişiyor.
karşıdan görünen şey çok çok rahatsız edici.
sayfalarca yazılar laf sokmalar ,alay etmeler,art arda bir mesajın altına arkadaşların yazmaları
,hakaretler hoşgörünmüyorr karşıdan
.ayrıca kimlerden kimden bahsedildiğinide çok iyi anlıyorum. bence artık durmalı bazı kişiler. çünkü bunun sonu hiç hoş değil.
neyse,
benim açtığım davudoğlu konusunda,diğeer yazanları benden farklı düşünenleri neden savunmadığım yazılmış. onlara faşist acımasız vs dendiğinde.
objektifmişimde neden savunmamışım. ilk mesajımda konuyla alakalı düşüncemi yazdım.ben bu hareketi tasvip etmiyorum dedim.
evet işte tasvip etmediğim hareketi destekleyen kişileri savunmam kadar utopik bir şey zaten olamaz.
bırakalımmda tasvip edenler savunsun birbirlerini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…