- Konu Sahibi Mathilda leon
-
vee kontes yine yorumunu yapar.Görüntü eğer photoshop ise çok üzülürüm :)
Anlamadım ne demek istediğinizi çok pardon?Terörist hain olmasın ooo dimi..
Senden böyle bir açıklama bekliyordum hatta 00:00 a kadar bekledim ama sonra uyuyakalmışım sabahta giremedim bu saate kadar ağzına sağlık ...Bir teröristin cansız bedeni sizi neden ilgilendiriyor?
Mesajımı okudunuz mu? Ne yazmışım?
Bir sebebi vardır, bomba kontrolü vs dir demişim.
Polis kendi canını korumak için yaptığı bir uygulamayı size soracak değil.
Bir şehit haberine gelipte böyle" yazıklar olsun !!!!" Diye höykürmeyip terörist naaşı için yapma sebebiniz nedir?
Dürüst olun hepiniz, cesaretiniz varsa tam düşüncelerinizi açıklayın , onun üzerine konuşalım.
Kadesa inan biz bize yakışanı çok defa yaptık ama Roj tv yi bir izle neler gösteriliyorvee kontes yine yorumunu yapar.
ben hdp li falan değilim de bu görüntü o lese yakışıyor da bizim şanlı Ordumuza yakışmıyor kontes ya.yoksa bir pkk li ne şekilde olmuş lesi nasıl taşınmış umrumda olmaz.
yine bunun üzerinden mağdur edebiyatı yapıp askeri karalayacaklar.
Haber etsen gelirdim asena.görmemişim dün akşam konuyuSenden böyle bir açıklama bekliyordum hatta 00:00 a kadar bekledim ama sonra uyuyakalmışım sabahta giremedim bu saate kadar ağzına sağlık ...
Nasıl canım? hem iş yapıp hem kk bakıyorum daKadesa karalandi bile ...
Nasıl canım? hem iş yapıp hem kk bakıyorum da
Hep ediyorlardı zatenbunun üzerinden mağdur edebiyatı yapıcaklar orduya laf edecekler dedin ya
bende orduya laf ettiler bile dedim.bir kaç sayfa geriye bakarsan...
Yaa okumadım ki.okulda giremiycem diye akşam yükledim kk ya :)))) bakmadım hepsine.bunun üzerinden mağdur edebiyatı yapıcaklar orduya laf edecekler dedin ya
bende orduya laf ettiler bile dedim.bir kaç sayfa geriye bakarsan...
Versende vermesende ediyorlarYaa okumadım ki.okulda giremiycem diye akşam yükledim kk ya :)))) bakmadım hepsine.
işte onu diyorum fırsat vermemek lazımdı.
Kontes bazen cok sey söylemek isteyip susarsin ya o durumdayım.Kadesa inan biz bize yakışanı çok defa yaptık ama Roj tv yi bir izle neler gösteriliyor
Askerlerin pusuya düşürülme anları,sehit edilmesinde kullanılan duzenekler,TC'ye meydan okuma vs vs vs
Hiç üzülesim yok
Istedikleri kadar mağdur edebiyatı yapsınlar alışmışlar kudurup kudurup ağlamaya
Youtubeden binlerce görüntü atabilirim şuraya yeter ve artar bile aslında insaliktan anlamadiklarina dair
Ina bana kadesa bunlara ne yaparsan yap papağan gibi dedikleri tek şey "dovlet bize bahmir "
"TC,asker bizi bombaliiiiy"
"Katil tc"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?