Son 3-4 gündür siyasetten ve siyasetin içinde ki bazı insanlardan ciddi anlamda nefret ettim. sanırım 6 yıldır bu sitedeyim hep sakin kalarak kırmadan çoğu zaman şakaya vurarak yazmaya çalışırım ancak gördüm ki siyaset sadece siyasileri değil birbirini tanımayan insanları bile cirkinlestirebiliyor. o yüzden bu konuya da uzun uzadıya msj yazmak istemedim hiç.
konuya gelince arkadaşlar yapılan davranış doğru ya da yanlış o tartışılır ben Ordumuza leke gelecek ve bir takım fırsatcılar bakın işte Türk ordusu bu zihniyette diyecek konusunda endişeliyim ancak siz bebeklerin çocukların masumlarin asker ve polislerin katili bu ş..... size nasıl bir insan nasıl bir zavalli yazık gözü ile bakıyorsunuz? bu yaratık bir katil bir terorist ve lesi sürüklenmis. Bu herhangi bir cinayete kurban gitmiş bir masum değil. ve sizin bu yaptığınız da humanistlik değil.oluye saygı bu değil. kavram karmaşası bu sadece.
Bazı yorumlara inanamadım hatta dönüp dönüp okudum.eger bu ceset bir tarafa insan bir tarafa leş olarak geliyorsa ve bir taraf diger tarafi bu olay icin uzulmemekle insancil olmamakla sucluyorsa ortada buyuk bir karmasa var demektir.
not:kimse ile tartışmak için yazmadım bu msjimı sadece düşüncelerim bunlar. evet gram üzülmedim hatta içimden iyi olmuş bile dedim.ve gayet insancıl biriyim dir.