• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Senin reisinin sayesinde bu olaylar hortladi. Hem sen git şiir falan yaz 23 nisan bayramı için.
Sanki Reisden önce pkaka yoktu:63:
Çok meraklıysan 23 nisan şiiri yazmaya buyurun siz yazın.Benim için hiç bir değeri olmayan şey için şiir yazmaya pek de hevesli değilim:KK59:Bu arada ne yazıp ne yazmayacağıma kendim karar veririm sizin fikrinize ihtiyacım yok.Siz kendi işinize bakın o beyinciğinizi benim için yormayın!:KK53:

Son 3-4 gündür siyasetten ve siyasetin içinde ki bazı insanlardan ciddi anlamda nefret ettim. sanırım 6 yıldır bu sitedeyim hep sakin kalarak kırmadan çoğu zaman şakaya vurarak yazmaya çalışırım ancak gördüm ki siyaset sadece siyasileri değil birbirini tanımayan insanları bile cirkinlestirebiliyor. o yüzden bu konuya da uzun uzadıya msj yazmak istemedim hiç.

konuya gelince arkadaşlar yapılan davranış doğru ya da yanlış o tartışılır ben Ordumuza leke gelecek ve bir takım fırsatcılar bakın işte Türk ordusu bu zihniyette diyecek konusunda endişeliyim ancak siz bebeklerin çocukların masumlarin asker ve polislerin katili bu ş..... size nasıl bir insan nasıl bir zavalli yazık gözü ile bakıyorsunuz? bu yaratık bir katil bir terorist ve lesi sürüklenmis. Bu herhangi bir cinayete kurban gitmiş bir masum değil. ve sizin bu yaptığınız da humanistlik değil.oluye saygı bu değil. kavram karmaşası bu sadece.

Bazı yorumlara inanamadım hatta dönüp dönüp okudum.eger bu ceset bir tarafa insan bir tarafa leş olarak geliyorsa ve bir taraf diger tarafi bu olay icin uzulmemekle insancil olmamakla sucluyorsa ortada buyuk bir karmasa var demektir.

not:kimse ile tartışmak için yazmadım bu msjimı sadece düşüncelerim bunlar. evet gram üzülmedim hatta içimden iyi olmuş bile dedim.ve gayet insancıl biriyim dir.
Mesele suclu olmasi benim icin kadesa. Mesela ben Ozgecanin katilinin de bu sekilde suruklendigini gorsem oh ceker yakininda olsam bi tekme savururdum aynen bu cesede yapacagim gibi.

Bunlar suclu kirli kokusmus yaratıklar. Insanligin kangren olmus kolu bunlar. Bunlari kesip atican ki insanligi kurtarabilesin.

Sana savun diyen yok zaten. Senin savunmana kaldiysak ohoooo sen objektif ve tarafsiz ve ayni zamanda humanist degilsin diyorum.isine geldiği gibi bakiyorsun olaylara

Bu da BENİM görüşüm.

Not: rica ediyorum bir daha benim senden beni savunmani bekledigimi soyleme. Resmen zul geliyor artik yazmak

objektif değilim bu konuda ..
objektif olsam yorum yazmam.bir fikrim olmaz çünkü. yapılan şeyin yanlış olduğunu yazan birinden objektiflik beklersen alamazsın onu.
taraflıyım ayrıca. tarafsız olduğumu nereden çıkardın ki. taraflı olduğumu bilmeyen yok zaten

Son düzenleme:
Mesele suclu olmasi benim icin kadesa. Mesela ben Ozgecanin katilinin de bu sekilde suruklendigini gorsem oh ceker yakininda olsam bi tekme savururdum aynen bu cesede yapacagim gibi.

Bunlar suclu kirli kokusmus yaratıklar. Insanligin kangren olmus kolu bunlar. Bunlari kesip atican ki insanligi kurtarabilesin.

Yok ya o kadar değil benim tek derdim pkk kılar. ve yandaşları. hepsi en ağır şekilde muameleyi hak ediyor.
Sana savun diyen yok zaten. Senin savunmana kaldiysak ohoooo sen objektif ve tarafsiz ve ayni zamanda humanist degilsin diyorum.isine geldiği gibi bakiyorsun olaylara

Bu da BENİM görüşüm.

Not: rica ediyorum bir daha benim senden beni savunmani bekledigimi soyleme. Resmen zul geliyor artik yazmak

Bana mı dedin karanfil?

Yok ya o kadar değil benim tek derdim pkk kılar. ve yandaşları. hepsi en ağır şekilde muameleyi hak ediyor.

Bana mı dedin karanfil?
Yok o kendini biliyor. Dun baska konudan.

Valla benim o kadar kadesa. Sapik suclu cani bebrk katillerinin olumune seviniyorum. Her turlu iskence gormelerine de sevinirim. Dedigim gibi onlar insanligin kangren olmus kolu. Ee biraz da icimiz sogusun degil mi?

Son düzenleme:
Ya zaten ölmüş gitmiş siz bu canziz bedenin de ne istiyorsunuz buna benzer olay nerden olmuştu tam olarak hatirlamiyorum yine bi pekeke kiz öldürüp ciril ciplak yapmişlar di askerlerin önüne atmişlardi bu törşeyler insanligi zedeliyor pi terür askerimizi böyle öldürse sonra boynuna ipi gecirse panzerin arkasina atsa tepkimiz neolur valla kört türk sokak lara dükülürler kimse böyle ölümü hak etmiyos bu tör vahşet lere sevinmeyin
Türkçe konuş bacım anlaşılmıyor.

beğendim bak bu yazını....

Faşistlikse faşist desinler bu görüntülerin doğru olduğuna inanmıyorum iftira foto montajdır büyük ihtimalle
seçim döneminde kendilerini acındırmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar ajitasyonda sınır yok
ama eğer doğruysa
bir gram acınacak bir durum yok.
insanmış insanlıktan söz edecek en son kişiler bunlar.
şehitlerimizin kanlarında boğulsunlar inşallah bu adi teröristler.

göz ardı ettiklerin kendilerinin göz ardı edildiğini bile,, bilee hala arkandan konuşuyorsa onun zavallılığınamı gülsemm bilemedimm..pkk lı sever değilse bir insan burada o tarz resimler gördüğü zaman şunu diyebilirr.. Türk Askerine yakışmamış.. ama her şekil ölümü hakediyorlar diyebilir... buraya yazıp yok oda bir insan evladı, yok hiç bir insan bunu hak etmezzz. deyip ogucuklar ,, mucuklar,,uç uç böcekler deyip sevgi pıtırcıklığı yapmasınlar.. bir onların kanalını izleyinde gelin burda konuşun bir bakın o kan emiciler sizin TÜRK askeriniz için nasıl zafer naraları atıyorlar.. bide göz ardı edilenler zavallımısınız sizz...de arkadan konuşuyorsunuz..:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

24 Yaşındaki gençmi :D ya Allah aşkına o genç dedikleriniz bizi korumak uğruna vatanı korumak uğruna şehit edilen gençlerimizin katilleri... Az bile yapılmış ibrete alem diye asıcaksın bunları iyi olmuş. Bu leşler o şehit olan askerlerimize daha beterlerini yapıyordur Allah ıslah etsin... Aslında bunları değilde bunların başında olan şerefsizleri böyle yapıcan apoyu demirtaşı böyle sallandırıcan araba arkasında... Neyse...

İnsanlığın, savaş ahlakının bittiğinin fotoğrafıdır bu. Savaşmanın da bir ahlakı vardır. Haklıyken haksız duruma düşmektir bu fotoğraf. Her kim olursa olsun ölünün bile ardından konuşmayı ayıp sayan bir milletik biz. Ne oldu bize de düşman bile olsa naaşı yerlerde sürükleme hakkını kendinde bulan insanlarla aynı havayı solur hale geldik. Hele bazı yorumlar insanın kanını donduracak biçimde. Hayret ediyorum ben.

Back
X