• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!

Su an senin ve isid'in arasindaki fark nedir? Sonucta isid de arkada cesedler sürüklüyor ve sürükledikleri cesedlerin terorist, kötü insan oldugunu inaniyorlar. Ayni sekilde guantanomo'da yapilan, abu ghraib'te yapilan dogru degil mi? Neticede amerikalilarin gözünde hepsi terrörist.

Bu adam hakkinda hicbirsey bimiyorsun. Pkk'li bile olmayabilir. Zaten secim sonrasi vahsetler derin devlet tarafindan yapildi. Ve velev ki pkk'li, yine yapilmasi gereken bu degil. Bu mü güya sanli Türk askerine yakisanidir?

Eger buysa, o zaman hapis cezalarinada gerek yok. Hepimiz barbarlasalim. Sehir meydanlarda tekrar infazlar olsun. Hirsizlarin kollari kesilsin, tecavüzcülerin pipisi kesilsin ve herkes bunun üzerine mutlu mutlu halay ceksin.. :KK14:

Benim deger yargilarim asla kisiye göre sekillenmez. Cesedi yere sürüklemek daima yalnistir, daima vahsi, barbar birseydir. Hicbirseyi insanogluna kazandirmayan birseydir, askine, insanligi kaybetme nedenidir.

Ve evet, bu sahisin üzerine birsey bilmiyoruz. Onuda bir ana dogurmustur. Hicbir anne cocugu ölsün yada öldürsün diye dogurmaz. Tipki polis anneler gibi, asker anneler gibi, abu ghraibte kalanlarin annesi gibi.

Kimse "kötü" yada "vahsi" dogmuyor. O insan acaba kimdir, nasil bu hale geldi merak ediyorum. Benim gözümde eger suclular var ise buda hükümettir. Sadece bu hükümet degil, gecmis hükümetlerde. 30 yildir oy icin bunu kullandilar. Bircok genc öldü, Bircok aile dagildi ve bir halk'in psikolojisi bozuldu. O denli ki sürüklenen cesedi alkis ile karsiliyorlar. Yazik, gercekten yazik...

Su an senin ve isid'in arasindaki fark nedir?
Seninle işid arasındaki fark nedir kararsız?
Alıntıladığın mesajda ne yazıyor ?
Oh teröriste işkence edilmiş mi yazıyor?
Polisin sürüklemesinin bir sebebi vardır yazıyor.
Laf olsun diye konuşmayalım istersen.

Seninle işid arasındaki fark nedir kararsız?
Alıntıladığın mesajda ne yazıyor ?
Oh teröriste işkence edilmiş mi yazıyor?
Polisin sürüklemesinin bir sebebi vardır yazıyor.
Laf olsun diye konuşmayalım istersen.

Ne nedeni olabilir? Bomba var ise, o hiz ile sürüklenmesi bombayi daha cok patlatmaz mi? Ya bos yere kilif aramayin. Normal bir sekilde bomba tim'i gelir ve arastirir. Bu yapilanin hic bir bahane ve kilifi olamaz. Daima yalnistir.

Sen ise bu olayin haber degeri olmadigini bile düsünüyorsun, yani sana göre normal, hatta olmasi gereken birseymis gibi yazdin.

Kimse kusura bakmasın o kadar günahsız öldürülen sehidimiz varken aciyamiyorum onları şehit edenlere!

Eşim şırnak'ta yapti askerliğini. O dönem teröristlerle silahli çatışmaya girilmisti,bir er ve 2 yaralı terörist vardı. Ambulans uçağıyla önce teröristler götürüldü hastaneye,sonra er götürüldü. Buna bizzat eşim şahit olmuş. teröristlerin durumu ağır olduğundan öncelik verilmiş. Askerimiz medyanın gösterdiği gibi vahşi değil.

medya.jpg

Masumu suçlu,suçluyu masum göstermek onların işi ne de olsa. parkon parkon 'un dediği gibi mutlaka geçerli bir sebebi vardır.

Ne nedeni olabilir? Bomba var ise, o hiz ile sürüklenmesi bombayi daha cok patlatmaz mi? Ya bos yere kilif aramayin. Normal bir sekilde bomba tim'i gelir ve arastirir. Bu yapilanin hic bir bahane ve kilifi olamaz. Daima yalnistir.

Sen ise bu olayin haber degeri olmadigini bile düsünüyorsun, yani sana göre normal, hatta olmasi gereken birseymis gibi yazdin.
Taşıyan araç boşuna mı zırhlı araç sence?
Evet bence olması gereken birşey , polis kendi canını korumak için tabii ki bunu yapabilir. Senin için bu düşüncelerin ne sakıncası var ?Veya seni neden ilgilendirdi benim düşüncelerim?

Daha da ileri gideyim besiktekine bile acimam bunların alayı gebersin !

Sanırım daha da barbar oldum :)

Hakkını vermek lazımdı ithamlarin verek dedim ;)

Ha ne diyorduk

TC suçlu (!)

Onlar aslında kanatsız melek (!)

En komiği de şu leslerin Ebû garipte olanlarla kıyaslanması

Bir PKKli icin birbirinize girdiginize inanamiyorum. Hem de sayfalarca.. Hem de aslinda herkes icinden birbirinin ne dedigini anladigi halde.. Megerse adamlar ne kiymetliymis, bilseydik en bastan beri hic laf etmezdik..:KK43:

Manken oldugu yalan.. Dunyada bomba kuskusu ile teroristlerin arabalara baglanip suruklendigi uygulamasi da sadece bir kilif, palavra.. Oyleyse neden suruklendi bu terorist?

Bunu anlayabilmek icin orada onlarla catisiyor olmak lazim, hain pusulardan canli kurtulabilmek lazim, daha dun gece omuz omuza yattigin, yavuklusunun resmini gordugun, hayallerini dinledigin ve ayni kaptan su ictigin can arkadasinin kurulmus hain bir pusuda patlayan bombalar mayinlar yuzunden yanibasinda parcalanan bedeninden kopan etlerin kendi bedenine yapistiginda kanin ve etin sicakligini uzerinde hissedebilmis olman lazim.. Sicak evlerinizin guvenli oturma odalarindan insanlik diye kestiginiz ahkam abesle istigal.. Savas acimasizdir, yuzu soguktur, insanligin bittigi yerdir savas, nerde ve kimler arasinda yasanirsa yasansin.

Son düzenleme:
Saraylim Saraylim dağlıca da hasta olduğu için gitmeyen bir erin yazdığı face notunu hatirladim ve askerden ikinci gün haber alınamadı. Tahmin ben gitmedim diye kendini suçlayıp intihar ettiği yada sonraki çatışmada şehit düştü olasılığı vardı.

Orda olmanın psikolojiye evde sıcak çayını içerken bacakları uzatmış PC den yorum yazmanın arasında uçurumlar var bunu sayfalar önce yazdım ama vicdansız faşist oldum olduk

Saraylim Saraylim dağlıca da hasta olduğu için gitmeyen bir erin yazdığı face notunu hatirladim ve askerden ikinci gün haber alınamadı. Tahmin ben gitmedim diye kendini suçlayıp intihar ettiği yada sonraki çatışmada şehit düştü olasılığı vardı.

Orda olmanın psikolojiye evde sıcak çayını içerken bacakları uzatmış PC den yorum yazmanın arasında uçurumlar var bunu sayfalar önce yazdım ama vicdansız faşist oldum olduk
hatta oldu olacak hdp bınasına tazıyeye gecmıs olsuna gıdelım
sozde ınsanlık ıcın...
nasıl sınırlenıyorum varya
zaman sımdı bırlık olma guc toplama onlara karsı olma vaktı
ıcımızden cıkan catlak sesler yuzunden haklıyken haksız durumuna dusuruluyoruz
savas durumunda catısma esnasında vatan kurtarmak ıcın canını ortaya koydugun anda
bana gore hersey mubahtır
ıster kellesını koparsın askerlerımız
ıster mayına oturtsun
ıster suruklesın
bu ulkede savasılırken ay dur terorıstın kolunu ıncıtme, bacagını bükme, kapısını zılını cal ızın ıste dıyerek savasılmadı ve oyle kazanılmadı topraklar
bu sozde ınsanlık dıyerek kımler güme gıttı
sorgu esnasında pusuyu ıtıraf etsın can guvenlıgı ıcın terorıstı dovdu bırı
ismı terorıste ıskence eden bırı oldu
adamı gorevden aldılar eskı ankara emnıyet mudurlerınden bırı
hakim kızına davayı verdıler zorla
senelerce sonuclanamadı bu yuzden adam ıcerde yattı senelerce
nıye ınsan haklarıymııs,
neymıs terorıstı sorguda dovmus
neden dovmus pusuyu tarıf etsın ıtıraf etsın dıye
terorıst dıyerek dovdu dıye adamın yasamadıgı kalmadı annemın amcasıdır kendılerı...

Isteyen istedigini desin. Bunlar zamaninda bebeleri bile oldurdukleri icin bugun, yani dune kadar Aponun adi bebek katili idi. 30000 kisi oldurduler, cogu savunmasiz halk idi. Bugun Guneydoguya Turk askeri ve polisi giremez deyip yakaladiklarini oracikta sehit ediyorlar. Eskiden daglardan inip sinir karakollarina sinsice saldirip kacarlardi, artik sehirlerin icindeler.. Aci katlanarak gidiyor.

Yillar once sinirda askerlik yapan bir tanidik vardi. Cocuk o gun hasta imis, tabur arkadaslari ile kesfe cikamamis. Butun arkadaslarinin oldugu cip bombalanmis ve arkadaslarinin parca parca olmus bedenleri gelmis geriye.. Iki sene Uskudarda bir askeri hastanede yatarak zihinsel ve psikolojik tedavi gordu, hala da tam duzeldi denemez. Halbuki caki gibi cocuktu askere giderken.. Ne psikoloji ile yasadiklarini onlar biliyor oralarda..

Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz
Yazıklar olsun!
Ben de bu "leş"i sıradan bir "kimse" olarak nitelendirdiğiniz için sizi kınıyorum!
Bence çok da güzel yakışmış. Askerimize polisimize hain tuzaklar kuran pislikler için az bile.

Son düzenleme:
[Sormam "srpcnrdnz, post: 42895989, member: 302351"]Mesela Apo'yu as deseler ibreti alem için taksimde sallandırırım. Barbar mı oluyorum şimdi?[/QUOTE]

Sorman gerek çok afedersiniz sayın apo sizi asicam sizce nerden asayım size gore neresi uygun olur acı çekmeyin yoksa insanlık suçu işlemiş olmak istemem. Demelisin baktım apo acınası halde bırak gitsin vicdansız olma...

Bir PKKli icin birbirinize girdiginize inanamiyorum. Hem de sayfalarca.. Hem de aslinda herkes icinden birbirinin ne dedigini anladigi halde.. Megerse adamlar ne kiymetliymis, bilseydik en bastan beri hic laf etmezdik..:KK43:

Manken oldugu yalan.. Dunyada bomba kuskusu ile teroristlerin arabalara baglanip suruklendigi uygulamasi da sadece bir kilif, palavra.. Oyleyse neden suruklendi bu terorist?

Bunu anlayabilmek icin orada onlarla catisiyor olmak lazim, hain pusulardan canli kurtulabilmek lazim, daha dun gece omuz omuza yattigin, yavuklusunun resmini gordugun, hayallerini dinledigin ve ayni kaptan su ictigin can arkadasinin kurulmus hain bir pusuda patlayan bombalar mayinlar yuzunden yanibasinda parcalanan bedeninden kopan etlerin kendi bedenine yapistiginda kanin ve etin sicakligini uzerinde hissedebilmis olman lazim.. Sicak evlerinizin guvenli oturma odalarindan insanlik diye kestiginiz ahkam abesle istigal.. Savas acimasizdir, yuzu soguktur, insanligin bdememi yerdir savas, nerde ve kimler arasinda yasanirsa yasansin.
Bu yazdığın beni cok etkiledi Saraylim ve Haklisin. Ama söyle de bir sey var. Eger orada sürüklenen bir Türk askeri olsaydi inanılmaz sinirlenirdim. Ve intikam alınmasını isterdim. Bence stratejik davranmalilardi. Belki gözdagi vermek istediler ama bu olay yine Türk askerinin başını agritabilir.

Ne zaman bu hale geldik anlayamıyorum. Haber sitesi belli ki yanlı. İşin aslını tamamen bilemeyiz. Ama az buçuk çakıyoruz olayları. Tamam. Bu görüntüye oh olsun diyecek hale nasıl geliyoruz. insan ya. İnsansürükleniyor. O halde kediyi görsek içimiz parçalanır hepimizin. Bir genç neler yaşamış hayatını baharında üniversiteye gideceği sevgilileriyle gezip tozacağı çağda ne olmuş da teröre bulaşmış ve iğrenç bir ölümü haketmiş. :KK43:

"""insan""" değil hanımefendi leş sürükleniyor leşşşşşşşşşşş aradaki farkı bi anlayamadınız! :KK14:

Olursun tabi..

Foşşik TC diyenlere acimadigin müddetçe faşist de olursun,barbarda.

Üç beş cümleyle olayı kinamaya gelen sözde, bak sözde diyorum KK'nin iyi niyet elcileri (!) laf arası "ayyyy 30 yıldır terörörörörö bi bitiremediler" deyip TC'ye toptan ihaleyi bırakması sadece ama sadece maksat gayeyi asmasinciliktir..Asarsa biliyorlar kimse aptal degil

Satır arası düşüncelerini beyan etmeden "Ben aslinda humanistim ablalar" gibi ucuz bir kk repligiyle önce gardını alır sonra ona karşı gelecek olan ithamlara karşı kalkanini kusanir işte o saatten sonra değil taş gülle atsan bu cici ablalar benim caaağğğnim optimistcilerin gözünde yer edinmiştir zaten senin içinde hissettigin derin acı ona islemez

Sehit haberi ve turevi konularinda bu ablaların büyük kısmını goremezsin gorsende meseleye zaten baska yerden girmistir suclu ona gore hep devlettir hirsizin hic sucu yoktur hatta "insanlık yerde surukleniyor " gibi absürd konu başlıgi altında da bol bol görebilirsin

Son düzenleme:
Bu yazdığın beni cok etkiledi Saraylim ve Haklisin. Ama söyle de bir sey var. Eger orada sürüklenen bir Türk askeri olsaydi inanılmaz sinirlenirdim. Ve intikam alınmasını isterdim. Bence stratejik davranmalilardi. Belki gözdagi vermek istediler ama bu olay yine Türk askerinin başını agritabilir.
Orada suruklenen bir Turk askeri olsaydi tabi ki inanilmaz sinirlenir ve intikam alinmasini isterdin. Sen bir haber uzerine bunu isterdin, asker her turlu katliamin zaten icinde, gozleriyle goruyor, kulaklariyla duyuyor, bedeniyle hissediyor. Sen uzaktan intikam istersen o yakindan ne hissetmez?
Turk askerinin basi agriyabilir, savas bittiginde savas suclulari olarak birileri mahkemelere cikartildigi zaman.. Yoksa PKK de onlardan intikam alacak diye degil. PKK zaten saldiran taraf, yollara mayin doseyen, bombalar gomen taraf.. Intikam alacak da daha fazla ne yapacak? Suruklenenin bir bedeni var yikanacak, gomulecek, parcalananin o da yok zaten..

Back
X