- Konu Sahibi Mathilda leon
Bizim abileriMiz, kardeşlerimiz orda ölür şehit ölür . Terörist ölür leş olur. Leş leri omuzumuzda mi taşıyalım. ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!
Seninle işid arasındaki fark nedir kararsız?Su an senin ve isid'in arasindaki fark nedir?
Seninle işid arasındaki fark nedir kararsız?
Alıntıladığın mesajda ne yazıyor ?
Oh teröriste işkence edilmiş mi yazıyor?
Polisin sürüklemesinin bir sebebi vardır yazıyor.
Laf olsun diye konuşmayalım istersen.
Taşıyan araç boşuna mı zırhlı araç sence?Ne nedeni olabilir? Bomba var ise, o hiz ile sürüklenmesi bombayi daha cok patlatmaz mi? Ya bos yere kilif aramayin. Normal bir sekilde bomba tim'i gelir ve arastirir. Bu yapilanin hic bir bahane ve kilifi olamaz. Daima yalnistir.
Sen ise bu olayin haber degeri olmadigini bile düsünüyorsun, yani sana göre normal, hatta olmasi gereken birseymis gibi yazdin.
hatta oldu olacak hdp bınasına tazıyeye gecmıs olsuna gıdelımSaraylim dağlıca da hasta olduğu için gitmeyen bir erin yazdığı face notunu hatirladim ve askerden ikinci gün haber alınamadı. Tahmin ben gitmedim diye kendini suçlayıp intihar ettiği yada sonraki çatışmada şehit düştü olasılığı vardı.
Orda olmanın psikolojiye evde sıcak çayını içerken bacakları uzatmış PC den yorum yazmanın arasında uçurumlar var bunu sayfalar önce yazdım ama vicdansız faşist oldum olduk
Isteyen istedigini desin. Bunlar zamaninda bebeleri bile oldurdukleri icin bugun, yani dune kadar Aponun adi bebek katili idi. 30000 kisi oldurduler, cogu savunmasiz halk idi. Bugun Guneydoguya Turk askeri ve polisi giremez deyip yakaladiklarini oracikta sehit ediyorlar. Eskiden daglardan inip sinir karakollarina sinsice saldirip kacarlardi, artik sehirlerin icindeler.. Aci katlanarak gidiyor.Saraylim dağlıca da hasta olduğu için gitmeyen bir erin yazdığı face notunu hatirladim ve askerden ikinci gün haber alınamadı. Tahmin ben gitmedim diye kendini suçlayıp intihar ettiği yada sonraki çatışmada şehit düştü olasılığı vardı.
Orda olmanın psikolojiye evde sıcak çayını içerken bacakları uzatmış PC den yorum yazmanın arasında uçurumlar var bunu sayfalar önce yazdım ama vicdansız faşist oldum olduk
Yazıklar olsun!Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz
Bu yazdığın beni cok etkiledi Saraylim ve Haklisin. Ama söyle de bir sey var. Eger orada sürüklenen bir Türk askeri olsaydi inanılmaz sinirlenirdim. Ve intikam alınmasını isterdim. Bence stratejik davranmalilardi. Belki gözdagi vermek istediler ama bu olay yine Türk askerinin başını agritabilir.Bir PKKli icin birbirinize girdiginize inanamiyorum. Hem de sayfalarca.. Hem de aslinda herkes icinden birbirinin ne dedigini anladigi halde.. Megerse adamlar ne kiymetliymis, bilseydik en bastan beri hic laf etmezdik..
Manken oldugu yalan.. Dunyada bomba kuskusu ile teroristlerin arabalara baglanip suruklendigi uygulamasi da sadece bir kilif, palavra.. Oyleyse neden suruklendi bu terorist?
Bunu anlayabilmek icin orada onlarla catisiyor olmak lazim, hain pusulardan canli kurtulabilmek lazim, daha dun gece omuz omuza yattigin, yavuklusunun resmini gordugun, hayallerini dinledigin ve ayni kaptan su ictigin can arkadasinin kurulmus hain bir pusuda patlayan bombalar mayinlar yuzunden yanibasinda parcalanan bedeninden kopan etlerin kendi bedenine yapistiginda kanin ve etin sicakligini uzerinde hissedebilmis olman lazim.. Sicak evlerinizin guvenli oturma odalarindan insanlik diye kestiginiz ahkam abesle istigal.. Savas acimasizdir, yuzu soguktur, insanligin bdememi yerdir savas, nerde ve kimler arasinda yasanirsa yasansin.
Ne zaman bu hale geldik anlayamıyorum. Haber sitesi belli ki yanlı. İşin aslını tamamen bilemeyiz. Ama az buçuk çakıyoruz olayları. Tamam. Bu görüntüye oh olsun diyecek hale nasıl geliyoruz. insan ya. İnsansürükleniyor. O halde kediyi görsek içimiz parçalanır hepimizin. Bir genç neler yaşamış hayatını baharında üniversiteye gideceği sevgilileriyle gezip tozacağı çağda ne olmuş da teröre bulaşmış ve iğrenç bir ölümü haketmiş.![]()
Olursun tabi..Saraylim dağlıca da hasta olduğu için gitmeyen bir erin yazdığı face notunu hatirladim ve askerden ikinci gün haber alınamadı. Tahmin ben gitmedim diye kendini suçlayıp intihar ettiği yada sonraki çatışmada şehit düştü olasılığı vardı.
Orada suruklenen bir Turk askeri olsaydi tabi ki inanilmaz sinirlenir ve intikam alinmasini isterdin. Sen bir haber uzerine bunu isterdin, asker her turlu katliamin zaten icinde, gozleriyle goruyor, kulaklariyla duyuyor, bedeniyle hissediyor. Sen uzaktan intikam istersen o yakindan ne hissetmez?Bu yazdığın beni cok etkiledi Saraylim ve Haklisin. Ama söyle de bir sey var. Eger orada sürüklenen bir Türk askeri olsaydi inanılmaz sinirlenirdim. Ve intikam alınmasını isterdim. Bence stratejik davranmalilardi. Belki gözdagi vermek istediler ama bu olay yine Türk askerinin başını agritabilir.