- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Sanki Reisden önce pkaka yoktuSenin reisinin sayesinde bu olaylar hortladi. Hem sen git şiir falan yaz 23 nisan bayramı için.
Benim için hiç bir değeri olmayan şey için şiir yazmaya pek de hevesli değilim
Mesele suclu olmasi benim icin kadesa. Mesela ben Ozgecanin katilinin de bu sekilde suruklendigini gorsem oh ceker yakininda olsam bi tekme savururdum aynen bu cesede yapacagim gibi.Son 3-4 gündür siyasetten ve siyasetin içinde ki bazı insanlardan ciddi anlamda nefret ettim. sanırım 6 yıldır bu sitedeyim hep sakin kalarak kırmadan çoğu zaman şakaya vurarak yazmaya çalışırım ancak gördüm ki siyaset sadece siyasileri değil birbirini tanımayan insanları bile cirkinlestirebiliyor. o yüzden bu konuya da uzun uzadıya msj yazmak istemedim hiç.
konuya gelince arkadaşlar yapılan davranış doğru ya da yanlış o tartışılır ben Ordumuza leke gelecek ve bir takım fırsatcılar bakın işte Türk ordusu bu zihniyette diyecek konusunda endişeliyim ancak siz bebeklerin çocukların masumlarin asker ve polislerin katili bu ş..... size nasıl bir insan nasıl bir zavalli yazık gözü ile bakıyorsunuz? bu yaratık bir katil bir terorist ve lesi sürüklenmis. Bu herhangi bir cinayete kurban gitmiş bir masum değil. ve sizin bu yaptığınız da humanistlik değil.oluye saygı bu değil. kavram karmaşası bu sadece.
Bazı yorumlara inanamadım hatta dönüp dönüp okudum.eger bu ceset bir tarafa insan bir tarafa leş olarak geliyorsa ve bir taraf diger tarafi bu olay icin uzulmemekle insancil olmamakla sucluyorsa ortada buyuk bir karmasa var demektir.
not:kimse ile tartışmak için yazmadım bu msjimı sadece düşüncelerim bunlar. evet gram üzülmedim hatta içimden iyi olmuş bile dedim.ve gayet insancıl biriyim dir.
Mesele suclu olmasi benim icin kadesa. Mesela ben Ozgecanin katilinin de bu sekilde suruklendigini gorsem oh ceker yakininda olsam bi tekme savururdum aynen bu cesede yapacagim gibi.
Bunlar suclu kirli kokusmus yaratıklar. Insanligin kangren olmus kolu bunlar. Bunlari kesip atican ki insanligi kurtarabilesin.
Sana savun diyen yok zaten. Senin savunmana kaldiysak ohoooo sen objektif ve tarafsiz ve ayni zamanda humanist degilsin diyorum.isine geldiği gibi bakiyorsun olaylara
Bu da BENİM görüşüm.
Not: rica ediyorum bir daha benim senden beni savunmani bekledigimi soyleme. Resmen zul geliyor artik yazmak
Yok o kendini biliyor. Dun baska konudan.Yok ya o kadar değil benim tek derdim pkk kılar. ve yandaşları. hepsi en ağır şekilde muameleyi hak ediyor.
Bana mı dedin karanfil?
Türkçe konuş bacım anlaşılmıyor.Ya zaten ölmüş gitmiş siz bu canziz bedenin de ne istiyorsunuz buna benzer olay nerden olmuştu tam olarak hatirlamiyorum yine bi pekeke kiz öldürüp ciril ciplak yapmişlar di askerlerin önüne atmişlardi bu törşeyler insanligi zedeliyor pi terür askerimizi böyle öldürse sonra boynuna ipi gecirse panzerin arkasina atsa tepkimiz neolur valla kört türk sokak lara dükülürler kimse böyle ölümü hak etmiyos bu tör vahşet lere sevinmeyin
beğendim bak bu yazını....Mesele suclu olmasi benim icin kadesa. Mesela ben Ozgecanin katilinin de bu sekilde suruklendigini gorsem oh ceker yakininda olsam bi tekme savururdum aynen bu cesede yapacagim gibi.
Bunlar suclu kirli kokusmus yaratıklar. Insanligin kangren olmus kolu bunlar. Bunlari kesip atican ki insanligi kurtarabilesin.
imza ayarları canımm şu güzelim pastalarımı imzam olarak eklediydimde meğersem gözükmüyormuş onları ayarladımm..bu arada kakao ne yaptı ne ekledi neyin denemsini yanılmasını yaptı merak ettim?
nerde hani ben görmüyorum ?imza ayarları canımm şu güzelim pastalarımı imzam olarak eklediydimde meğersem gözükmüyormuş onları ayarladımm..
imza ayarları canımm şu güzelim pastalarımı imzam olarak eklediydimde meğersem gözükmüyormuş onları ayarladımm..
ayy genemiii ayarlayamadım herhalde ben ayollnerde hani ben görmüyorum ?
sen sadece takip edenlere açmışsın imzanı. o yüzden başkası göremiyor.imza ayarları canımm şu güzelim pastalarımı imzam olarak eklediydimde meğersem gözükmüyormuş onları ayarladımm..
yapamadım herhel canım oyy neyse pes ettimm..göremiyorum kakocum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?