- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Mathilda leon
tamam oldideneme bir iki bir iki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam oldideneme bir iki bir iki
yaaaaa
deneme bir iki bir iki
yess. gördüm. o soldakini bana ayır:)merhaba deneme
İnsanlık hâlâ sürükleniyor
![]()
![]()
![]()
- Eklenme Tarihi: 04 Ekim 2015 10:43
Şırnak'ta özel harekat timleri tarafından yaralı haldeyken infaz edilen Hacı Lokman Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı.
Şırnak'ın Dicle Mahallesi'nde dün öldürülen 24 yaşındaki Hacı Lokman Birlik'in infaz edildikten sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı. Bölgedeki çatışmalardan fotoğraf ve görüntüler paylaşan @J_I_T_E_M adlı Twitter hesabı fotoğrafı "Ben Askerime, Polisime leş taşıtmam..." ibaresiyle paylaştı.
DİHA'nın Birlik'in katledildiği ana tanık olan görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde Birlik'in özel harekat timleri tarafından önce yaralandığı sonra infaz edildiği kaydedilmişti. Özel harekat timlerinin infaz edilen Birlik'in başına basarak fotoğraf çektirdiklerinin altını çizen görgü tanıkları, Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak Bayındırlık binasına kadar sürüklendiğini anlatmıştı.
Birlik'in cenazesinin getirildiği Şırnak Devlet Hastanesi'nde de sağlıkçı Menal Geçer, Birlik'in hastaneye taşınması için sedye getirdiği sırada özel hareket timlerinin saldırısına uğramış ve gözaltına alınmıştı.
http://www.evrensel.net/haber/262001/insanlik-h-l-surukleniyor
Bu da mi ekmek almaya giderkwn öldürülmüş ?suikast yapacakken oldurulmusse ellerine saglik. Gazdagi vermisler.
Icimden bi ses bu görüntü turkiyeye ait degil diyor. Bakalim ne cikacak![]()
link verebilirmisin onunla ilgili?Bu görüntünün photoshop olduğu ortaya çıkmıştır.
Sende önce konuşmayı öğren !!! Haberi araştır saldırıya öyle geç...önce haberi doğru öğrenin sonra burda haber yapacaksanız yapın.. Öyle bir bahsedliyor ki adı geçen şahıs sanırsın şehit düşmüş !!!
Sende önce konuşmayı öğren !!! Haberi araştır saldırıya öyle geç...
ayarladım imzamıı..yess. gördüm. o soldakini bana ayır:)
öğreniyorum valla ayarladım deneme yanılma yöntemiyle yapiciğiz bişilerrTamam oldu şimdi,biraz ortalayarak yapsana daha iyi gözükür birazda büyüt resmi..
link verebilirmisin onunla ilgili?
aydınlat bizi bende inanmayanlardanımm..Bu görüntünün photoshop olduğu ortaya çıkmıştır.
öğreniyorum valla ayarladım deneme yanılma yöntemiyle yapiciğiz bişilerr![]()
ben işte başka bir yerlere giremiyorum dün akşam gördüm yalancı resim olduğunudabulayım hemen atacağım
Allah aşkınayaa.. şu linkteki haber üzerine videoyu izleyip gerçek olduğuna nasıl inanılabilir? gerçekten merak ediyorum.
Resmen cansız manken olduğu ortada.
Bu gösteriyi yapanların kendileri bile terörist olabilir. haberin yer aldığı siteler de gerçekten oldukça manidar.
her neyse.. zeka ürünü olmayan şu sahnelerle bile demagoji yapılıyorya pes yani pes!