Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Ben görüyorum, herkes görüyor mu? Gerçi ben her şekilde görüyorum, kriter sayılmam

Yalnız ²9 sayfa tartışmadan sonra olay "tatlıya" bağlandı ya pess.Biz kadınlara tatlı hele de çikolata deyince akan sular duruyor.

önce haberi doğru öğrenin sonra burda haber yapacaksanız yapın.. Öyle bir bahsedliyor ki adı geçen şahıs sanırsın şehit düşmüş !!!

Allah aşkınayaa.. şu linkteki haber üzerine videoyu izleyip gerçek olduğuna nasıl inanılabilir? gerçekten merak ediyorum.
Resmen cansız manken olduğu ortada.

Bu gösteriyi yapanların kendileri bile terörist olabilir. haberin yer aldığı siteler de gerçekten oldukça manidar.
her neyse.. zeka ürünü olmayan şu sahnelerle bile demagoji yapılıyorya pes yani pes!

bukadar vıcdanda bahseden arkadasların su dusuncesını merak edıyorum
o aracı kullanan kısının yanında acaba kac arkadası sehıt edıldı??? parca parca öldu?? neler yasadı ??????
belkı kendısı nasıl bı pusuya kurban gıdecekken son anda kurtuldu ???
bunu kım bılıyor ?
teyzemın oglu şırnakta gonullu gorev yapıyor
ondan duyduklarımla ;bu goruntulerı kıyasladıgımda az bıle yapmıslar leşıne dıyorum...
haaa dersenız kı bu suruklenırken yakılan benzıne yazık! evet orda hemfıkır olurum.
pkk yı destekleyen malesef sadece turk mılletını temsıl eden partılerde degıl
baska ulkeler...
turkıye parcalansın bolunsun gucsuzlessın en cok kım yararlanır hangı ulkenın ısıne gelır ??? onlar pkk yı desteklıyor en cok

ıraktakı almanyadakı surıyede kı ırandakılerın sesı cıkmıyor pkk demeye ödü kopuyor pkk sempatızyanlarının
cunku onlara devletlerı hakettıgı muameleyı gosterıyor
bız bunları tuttuk memur yaptık hakım yaptık meclıse soktuk yılanların başı guclendı
hata bızde ınsan yerıne koyduk
daha hala yok ınsan ayırılıyor yok bılmemne denılıyor
ben sehıtlerımıze onları doguran anaların yasadıgı uzuntuye bakarım once
terorıstın o pislik leşıne uzulene kadaaarrrr.. uzulecegımız oncelıklerımız olmalı !

aaa cansız mankenmiymiş
yok artık yaa. sabahtan beri yorum yapıyoruz bizde forum birbirine girdiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…