Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama doneminizde 2 gün arayla yapınYumurtalıkların çatlağı gün mu yapılacak bu şırınga
Gözün Aydın. Bu Yöntemlemi Hamile Kaldın Acaba?bu sabah hamile oldugumu ögrendim yarin ultrasonda gormeye gidecegim insallah darisi isteyen herkesin basina
Biz Zaman Gözetmedik. İlişkiye Girdiğimiz Her Gün Denedik. Hamile Haberini Alıncaya Kadar Devam Ettik...Yumurtalıkların çatlağı gün mu yapılacak bu şırınga
evet baska hicbirsey denemedimGözün Aydın. Bu Yöntemlemi Hamile Kaldın Acaba?
Ayy gercekmi bu yontemle valla bikere denedim bacaklarim titredievet baska hicbirsey denemedim
Çok Çok Tebrik Ederim Arkadaşım. ALLAH Tamamına Erdirsin, İnşaALLAH.Doğum Haberini de Alırız. Hatta İkizin Olsun...evet baska hicbirsey denemedim
evet baska hicbirsey denemedim
Slm iyi geceler siz bu yontemle mi hamile kaldinizMerhaba bende bu yöntemi deneyerek hamile kalmak istiyorum vajinusmus sorunum olduğu için eşimle tam olarak ilişkiye giremiyorum belli biryere kadar oluyor ancak boşaldıktan sonra spermler geri geliyor üstüne birde eşimin spermlerinde hareketli sayısı çok azmış bu yöntemi denemekten başka çarem kalmadı sizden ricam bana nasıl yaptığınızı anlatırmısınız steril bir kaba boşalması lazım sanırım çok ciddi bir konu
Aslinda esinin hareket azligi olan aekadaslarin denemesi lazim bence. İnsallah deneyenler fayda gorurler.
sinirden gülme krizine girdim. bide bunu mu denesem acaba.
çok afedersınız birsey soracağımHerhangi Bir Yerden Bilgi Almadık. Yanlızca Temizliğe Çok Dikkat Ettik, Şırınga Ederken Acele Ettik, Sıvıyı Şırınga Ettikten Sonra Ayağa Kalkmakta Acele Etmedik. Çocuğum 6 Yaşında Anasınıfında Okuyor. Herhangi Bir Sorunu da Yok MaaşALLAH.
Şırıngayı Sert ve Canını Yakacak Şekilde Sokmazsan Sorun Çıkmaz Diye Umuyorum. İşin Sonunda Herşey Nasip Kısmet Meselesi.
çok afedersınız birsey soracağım
ha sırınga ıle sokmak ha eşinizin içine boşalması aynı şey değil mi
bana cok saglıklı gelmedı