Denemekle bişey kaybetmayiz bence bende çok saskinimsinirden gülme krizine girdim. bide bunu mu denesem acaba.
Kayganlaştırıcı kullanmayın canım.spermlere zarar verdiğini okumuştum.bence ilk önceliğiniz probleminize odaklanmanız olmalı.onu atlattıktan sonra hamileliği düşünseniz daha iyi olmaz mı.ben vajinismusum, şırıngayı alabiliyorum ama penisi alamıyorum. ondan düşünmüştüm. benim gibi hastalar için aklıma bir fikir geldi. aparatı alabiliyorsanız ucunu delin, aparatın içini dezenfekte edin, sonrra hamilelik dostu kayganlaştırıcıyla kaplayın. eşiniz aparatın içine boşalsın. bu bence şırıngadan daha iyi olabilir.
hamileliğe engel olmayan kayganlaştırıcılar var "hamilelik dostu" diye geçiyor. biz de isteriz sorunumuzu çözmek ama senelerrdir uğraştık kaç doktora gittik olmadı. artık çocuk zamanı geldi yaş 30 u geçti maalesefKayganlaştırıcı kullanmayın canım.spermlere zarar verdiğini okumuştum.bence ilk önceliğiniz probleminize odaklanmanız olmalı.onu atlattıktan sonra hamileliği düşünseniz daha iyi olmaz mı.
Allah bikere zarı olsun senden bende denedim ins benimde olur13 Yıılık Evliyim. İkinci Çocuk İçin Hamile Kalmak İstiyordum. Fakat Eşimin Geç Boşalma Sorunu Ortaya Çıktı. Olmayacak galiba Diye Düşünürken Eşimin Aklına Bir Fikir Geldi. İlişki Sonrasında Dışarı Boşalttığı Spermleri Şırıngayla Rahme Zerk Ettik.
Bir Kaç Denemeden Sonra Sonuç : Evde Kendi İmkanlarıyla Tüp Bebek Yapmak ta Ancak Biz Türklere Mahsus Bir Özellik Sanırım. 6 Yaşında Ana Okuluna Başlayan Bir Çocuk Dünyaya Getirdim. Tavsiye Ederim...
Kuzum kocana deme bnce Yapicaksanda kndin yap ona demedenVe tam da bize yani Türklere mahsustur evde tüp bebeko dağil de tutmuş da kafamda deli sorular acaba kocama desemmi? bana deli der mi?
Ahahahahha hiç güleceğim yoktu ona demeden nasıl yapacakKuzum kocana deme bnce Yapicaksanda kndin yap ona demeden
Pre.. ile iliski olursa ona soylemeden siringa ile cekip yapabilir canimAhahahahha hiç güleceğim yoktu ona demeden nasıl yapacak
Ahhahaha.. Ama belli ki koca da bebis istiyor sanırım pre...siz oluyordur ilişkiPre.. ile iliski olursa ona soylemeden siringa ile cekip yapabilir canim
Sanirim Artik kizima kalmis birsey denemk istersen esini ikna ederAhhahaha.. Ama belli ki koca da bebis istiyor sanırım pre...siz oluyordur ilişki
Özelden yazdım size... Bu mevzunun sıkıntılı yanı var mı diye 3dr ile de konustum onlar sıkıntılı yanı olmaıdgını bizzat söylediler.. Bunu da herkese yazmıs olayımSanirim Artik kizima kalmis birsey denemk istersen esini ikna ederbu arada yakin zamanda bunu yapip ta tutan varmi ya cidden
Meraba lutfen bilgi verin siringa nerde alalim13 Yıılık Evliyim. İkinci Çocuk İçin Hamile Kalmak İstiyordum. Fakat Eşimin Geç Boşalma Sorunu Ortaya Çıktı. Olmayacak galiba Diye Düşünürken Eşimin Aklına Bir Fikir Geldi. İlişki Sonrasında Dışarı Boşalttığı Spermleri Şırıngayla Rahme Zerk Ettik.
Bir Kaç Denemeden Sonra Sonuç : Evde Kendi İmkanlarıyla Tüp Bebek Yapmak ta Ancak Biz Türklere Mahsus Bir Özellik Sanırım. 6 Yaşında Ana Okuluna Başlayan Bir Çocuk Dünyaya Getirdim. Tavsiye Ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?