Sir ada icin kuafre gidenler ?

bende ilk kıllarım çıktığından beri gidiyorm hiç jilet yapmadım daha çok memnunum. her ay reglimin bitinşinden 2 gün sonra gidiyorm zaten bi dahaki aya anca çıkıyo cok raahat oluyo

Sir ağda gerçekten mükemmel çözüm yalnız gittiğiniz yerin normal ağda kullanmadığından emin olun.
Ben maalesef bunu geç farkettim.
Ağdadan sonraki 2 hafta 3 er defa karınca yağı sürün acayip azaltıyor.
Tavsiye ederim.
Ben memnunum. :smiley-cool:

bende bugun utana sıkıla gittim kuaföre acıyacak diyede cok korktum
bacak ve koltuk altım öle ciddi acımadı ama bikini bölgesi acıdı gerci korktugum kadar diildi yarım saatte tertemiz oldu ama gittiğim yerin temiz olduguna emin olduktan sonra gttim

ya bende evde alıyorum sir ağdayla ama hormonlardan mıdır nedir anlamadım sir ağdayla da alsam jiletle alınmış gibi çıkıyor..bazen düşünüyorum bu kadar acıyı ne diye çekiyorum...

KizLar bi sorum oLacak kuaförde aLdirirken akinti feLan oLuyomu yani cesaret edip actik diyeLim bide o oLursa iLk ve Son Gidisimiz olmasin kaydirigubbakcemile3

bende gitmek istiyorum benim acıdan yana korkum yok ama çok çekiniyorum jilet kullandığım için nasıl açıcam merak ediyorum gidince sorucam ama çok gelen varmı diye varsa alışmışdır zaten benim yazın düğünüm var şimdiden düzenli olaarak gitmek istiyorum yokmu cesaretimi arttııran....:kedi:

benim arkadaşım var ağdacı, ben o kadar alıştımki tek odaklandığım kıl diyor kız. öyle kimsenin orasını incelemiyorum diyor kaydirigubbakcemile3

yau yıllardır gidiyorum hala bittikten sonra şu yeşil jeli sürdüklerinde düz duvara tırmanıyorum o ne len öyle :1shok:

opuyorumnanaktan
ayyy harikasınız bayanlar,ben cesaret edemeyenlerdenim malesefmirmirmirmir

bi kere gidince gerisi geliyo şekerim sonra kendi yapmaya üşeniyo insan delikafadulden ben de kıldan ölsem gitmem nasıl açıyosunuz diyodum gidenlere, bi gün annem yeter ulen artık dedi tuttu kolumdan götürdü sonra dua ettim valla :teytey:

aaa gerçekten açıyosun yani doğum yapar gibi hemi:uhm:ay nemanyağım ben :teytey:

aaa gerçekten açıyosun yani doğum yapar gibi hemi:uhm:ay nemanyağım ben :teytey:

yok canım doğum yapar gibi açmıyosun dizlerini kırıp bacaklarını aralamana gerek yok kafa çıkartmıycaksın nihayetinde :roflol: bi çok güzellik salonunda özel çamaşırları var kağıttan hani şu sumocuların giydikleri gibi kenarları lastik önden arkadaya doğru uzanan bi kağıt bez şeklinde (allahım neler anlatıyorum ben ya :1shok: ) işte onunla biraz daha rahat ediyo utangaç olanlar. neyse bu konuda çok katı kuralları olanlar var kesinlikle açmam da açmam diye, herkesin kendi tercihi tabi

anaaaaaaaa şaştım ,hiç böle bişi duymamıştım, ayolben ne kadaaa cahilim:tomato:
birgün elbet ben de giderimzemuszemusopuyorumnanaktan

benim herzaman gittiğim bir kuaför kampanya yapmış lazer epilasyonda özel bölge 6 seans 350tl gitmeyi düşünüyorum, işi hesaba vurdunmu sir ağda insana hem daha pahalıya maal oluyor hemde git gel değişen bişey yok 15-20 günde bir kuaförün yolunu gözle böyle 1 defa verip uzun bir süre kurtulma olasılığı var haksızmıyım kızlar...

Ben de utandığım için gidemiyordum ama artık kararlıyım,bu hafta yaptırıyorum.
Yalnız tavsiyenize ihtiyacım var,bugün çıkıp Kızılay'a bakmayı düşünüyorum ama kötü bir yere gidip pişman olmaktan korkuyorum.
Ankarada tavsiye edeceğiniz bir güzellik salonu var mı?Ve sivilce oluşumunu önlemek için pudralı ağdalar işe yarıyor mu?bu kısa zamanda yardım ederseniz çook sevinirim :Saruboceq:

evet kesinlikle bende merak ediyorum biri yardım etsinnn lütfen a.s.

ben belediyenin hanımlar lokaline gidiyorum son derece steril ve kaliteli bir ortam. benim yaptğm ağdalar cidden sir ağdadan cok daha fazla acıyomuş bunu farkettim.artk özel bölgeyi aldırmaktan kesnlikle korkmuyorum.hatta haftaya 2.defa gidicem. ilk gidişimde gercekten cok memnun kaldım. heryere guven olmaz..büyük güzellik salonlarnda yada guvenebileceğin bi ağda salonunda yaptır sir ağdayı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…