Sir ada icin kuafre gidenler ?

Arkadaşlar yıllardır jiletle temizlik yapıyordum. 3 aydır ise eldivenle alıyordum. Fakat kısa tüyleri alamıyorum ben pek eldivenle. O yüzden sir ağda yaptırmak istiyorum artık. Morarır bir kaç gün felan demişler doğrumu cidden bu? Ve fiyat aldım bir yerden sadecemalum bölge için 25 tl dediler. Normal mi? Bunları sormak istedim...Sevgiyle kalın...

istanbul için oldugun semte baglı degişir ama pahalıymıs ben oradayken hiç bu kadar degildi.

İzmirde 2-3 hafta once kuzenimle gittik ozel bolge 8 tl aldı kız tertemiz halen. tum bacakta 15 tl alıyor..

Hımm.. Bu benim gideceğim yer lüks bir yer evet sanırım biraz pahalı gibi :KK43: bu akşam randevu aldım. Ama çok fazla korkuyorum... ınşallah akşam vazgeçmem... Bayılmam inş. ya offf :KK43:(

ben antalyadaym 4 senedır sır agda yaptrıyorm cok rahat oluyor evde jıletle yapılandan bıle kısa zamnda alıverıyor morarmaya gelınce o herkesın ten hassaslıgya ılgılı bnmkı morarımıyor ama bazısı kolunu kaşısa kızaryor onlarda morarma olabılır bence azaltmıyor ama uzun surede ve ınce cıkarıyor.komple koltukaltı bacak malumyer:) kaş bıyık 25 tl:) burdadapahalı yerler vr ama gereksız pahalı olan yerlerde ucuz yer vardr mutlaka arastrn her ay okdr para verilirmi dimi ama hoşçakaln

Ana:eek:
cok alıormus bizimki sadece genital bölgeyi 15e alıyor :)

ablacım ben ilk defa gittim oda bayramdan 2 gün önceydi. yengemin ısrarları üzerine..
gittim komple yaptırdım. orası ,bacak,koltukaltı,kaş,bıyık toplam 40 ödedim geldim.d
kücüüğüm die mi okdr uygun aldı bilmiorum ama ..evde urasmaya değmez valla. bi gittim komple yaptırdım geldim kas bıyıkta cıktı aradan. cok rahatladım. birsürür ağda ceşidi var dedi. benim bu kullanıdğım sürdğün yerde anında cekioyr hiçbişe bırakmıor dedi.. bir sürdü bi cekti.d oha dedm .d
bn okdr narin olmama rağmen sak sak bitirdi hmen sorada yağlandım ve evime geldim banyo yaptım oh cok rahatım:)

ben ilk defa gittim artık hepte oraya gitmek istiyorum. bide düşün jilet vurmustum ben cok doluydu :$ yinede hemen bitirdi..
istanbulda oturyormussun. özel mesajla adres verebilirim gitmek istersen. götürebilirimde.. :)

canım bana da yardım eder misin özelden yazacaktım yeni üye olduğumdan öndeeremedim

evet kıl tipine göre azalma sekli farklılık gösterebilir, acısından korkan arkadaslara emle kremı onerebılırım uyusturdugu ıcın %80 daha az acı hıssedıyorsunuz. limon ve tuz oneren arkadaslara sunu sormak istiyorum ıslemden 1-2 gunde anca kendıne o bolge gelıyor, ıslemden sonra o bolgeler tahrıs oldugu ıcın nasıl lımon ve tuz ıle ovabıldıklerını sormak ıstıyorum bu soylenılen sey yaraya tuz basmak gıbı bırsey yanı agdanın acısı kadar yogun bırsey olarak dusunuyorum....

senın uygulamanda hata vardır bır cok ınsan guzel sonuclar alıyor yasıl yaptıgını yazarsan sana yardımcı olabılırım yada nerde yanlıs yaptıgını bulabılırız.

tatlıom yardımın için saol ben denilen gibi bir tüpü sürüyorum az uyuşuyor fakat çok olmuyor
sürdükten sonra sterç film sarıyorumö bekliyorumm

tatlıom yardımın için saol ben denilen gibi bir tüpü sürüyorum az uyuşuyor fakat çok olmuyor
sürdükten sonra sterç film sarıyorumö bekliyorumm

1 tüp yeterli gelmiyor olabilir, ben mesela 1,5 tüp kullanıyorum belli bir bölgeye ve yedirmeden tabaka halınde suruyorum ve sarıp oturuyorum haraket ettıkce hava alıyor etkısı olmuyor o yuzden 45-50 dk oturmakta fayda var, bu sekılde yapiyorsan kesınlıkle olması lazım

canım ben de bekliyorum galiba 1 tüp yetmiyor bir de be krem gibi yediriyorum
bir de her bölgeye sürülüyor
değil mi?

hım demek ondan çok az uyuşuyormuş ama zararı yok degil değil mi malum bölgeye ben korkuyordum sürmekten

Valla cnm burda komple en luks yerde 25 tl :) istanbul her bakımdan pahalıdır :))

sir agdanin azalttiginin canli sahidiyim
yari yariyadan bile daha da az var suan.. ve agda yaptirali bir bucuk ayi gecti..
inanin o kadar rahatim o kadar temiz hissediorum ki..
sirf bu his icin bile yaptirmaya deger kizlar..

Arkadaşlar dün akşam gittim. Sir ağda yaptırdım :) o an gülsem mi ağlasam mı bilemedim :) Ağdayı yapan bayan, sen iyi dayandın ben olsam duvara tırmanmıştım şimdi dedi :)) Kıl köklerim çok sertti biliyordum bunu, korkumda zaten bu yüzdendi. Bayan sağolsun çok rahatlattı beni. Ama her çekişinde elimi ısırmadan edemedim doğrusu :))) Morarmadı ama cidden çok kanadı. Hemen bepanten sürdük bir peçete koyduk ve kalktım. Onca yeri 10 dakikada tertemiz yaptı. Şuan gayet iyiyim. Tertemiz ve mutlu :)))

X