Sir ada icin kuafre gidenler ?

kızlar ben arkadsımın zoruyla gıttım aldırdım fazla acımadı ama cok utandım
ama 2 gun sonra bı kasıntı basladı mantar oldu oram doktora falan gıttım ılac aldım
sızlerde boyle bı rahatsızlıkla karsılastınız mı ?acaba bana alerjı mı yaptı?
aslında cok buyuk rahatlık 10 dk halledıyolar ama bı dahakı sefere gıtmeye korkuyorum yıne kasıntı baslıycak dıye

Sen normalde kendine yaptığındada butür bişey oluyor muydu,ilk defa olmuş sanırım
Mikrop felan bulaşmış olabilir,bal dök yala biyer miydi?:ecrin_bebek:

ilk zamandan beri güzellik salonunda ağda yada sir yaptırıyorum kesinlikle hepinize tavsiye ederim arkadaşlar..kendinize temiz bir salon bularak işe başlayın hiç çekinmeyin içeri girin dolaşın.el çabukluğu vs denemek için isterseniz ilk seferinde sadece bacaklarınızı yaptırın..sonucu gözlemleyin..yarım bırakıyor mu? batık oluşuyor mu falan.memnun kalırsanız tereddüt etmeden gidin..hiç yaptırmamış arkadaşlar muhakkak ilk zamanlar acı çekeceklerdir..ama biraz dişinizi sıkın.sonra keyfini süreceksiniz..bu utanma konusundada o kişinin işi o , size gelinceye kadar kaç müşterisi var onları düşünün rahatlamaya çalışın.tek bir kişinin sadık müşterisi olursanız sizin içinde büyük rahatlık olur..

Sen normalde kendine yaptığındada butür bişey oluyor muydu,ilk defa olmuş sanırım
Mikrop felan bulaşmış olabilir,bal dök yala biyer miydi?:ecrin_bebek:

canım ılk defa aldırdım sır agdayla cok da guzel alamadı aslında kız yıne kaldı aralarda
gorunurde temız bı yerdı cok sosyetıktı:)
galıba bana alerjı yaptı ama doktor mantar dedı nerdeyse 2 hafta olucak
ılac kullan kullan gecmıyo kasıntıdan ölucem sandım kıpkırmızı oldu valla
normalde 1 2 defa evde normal agdayla almıstım ama kasıntı yapmamıstı
bu sefer benı mafettı bu sır agda
evet buyuk rahatlık ama bı daha yaptıracagımı sanmıyorum bennnnnklava:

Uzun zaman jilet kullandığım için tüylerim çok kalınlaşmıştı. Kendi kendime ağda yapamadığım için kuaföre gitmeye başladım. İlk başlarda insan utanıyor ama hep aynı gidince alışıyor.

Sir ağdayla 5-6 kez tüylerimi aldırınca seyrediler artık eskisi gibi acımıyor. Kendi ağdamı kendim yapıyorum :)

kızlar sir ağda acayip alerji yapabiliyo bana yaptı mesela heryerim 1 hafta kaşındı öldüm öldüm
dr bi daha yapma dedi ilaç verdi
küçük bi yerinize deneyin bir gün bekleyin baktınız ki bişey yok yapın
normal ağdaya sesu ılık ağdaya falan yapmıyodu ama sir ağda alerji yaptı
çok kötü oldum valla

sabinecim gittigin yerin cok temiz oldugunu dusunmuyorum ben acikcasi.. mikrop kaptin sanirim sen..
benim gittigim yer her gelen icin ayri bir ortu seriyor. kullan at tarzi birsey, ve kalkinca toplayip atiyorsun onu. hani havlu felan degil tekrar tekrar kullanmiyor..
makkine ile kol bacak aliyor.. bu kartuslu bir agda makinesi.
ozel yerler icin ise daha farkli bir agda ile aliyor.. bunun icin de her seferinde yeni tahta cubuk cikariyor.

demek istedigim bu tur seylere dikkat edin.. herkese surdugu seyle size ozellikle genital bolgenize surmesine izin vermeyin.
agdanin sicaklaiginin sizi yakmasina izin vermeyin. isteklerini rahatsizliklarinizi mutlaka belirtin.
umarim temiz bir yer bulursunuz kizlar.

hayır canım gittiğim yer çok temiz bi yerdi zaten her salona gitmem ben
ve usulüne uygun yaptı yani ama ertesi gun heryerım kaşındı
doktora gittim antibiyotık ve jel verdı ve bidaha sir ağda yapmamamı söyledı
çünkü alerjim varmış bilmiyodum
zaten benım yarabandına da alerjim var hatta bazı babetlere bile alerjim var
ayakkabıya alerji olur mu oluyo işte:)
tabi ayakkabının ayağıma yapışmasını bağlı tam yapışıyosa ayağıma oluyo alerji
saate falan da var alerjim:)

kızlar mersinde bildiğiniz ağdacı varmı?ağdacım dükkanı kapattı bende öyle zil gibi kaldım.etrafımda hep tüyszüler mi var ne kimse ağdaya gitmiyor galiba.

kızlar haftaya düğünüm var
bende haftaya salı yada çarşamba agda için gitmek istiyorum ama
sir agda en kısa tüyleri bile alıyo sizce ne kadar olmalı boyutu gidenlere bi fikir verebilirmi????

Arkadaşlar yıllardır jiletle temizlik yapıyordum. 3 aydır ise eldivenle alıyordum. Fakat kısa tüyleri alamıyorum ben pek eldivenle. O yüzden sir ağda yaptırmak istiyorum artık. Morarır bir kaç gün felan demişler doğrumu cidden bu? Ve fiyat aldım bir yerden sadecemalum bölge için 25 tl dediler. Normal mi? Bunları sormak istedim...Sevgiyle kalın...

Ana
cok alıormus bizimki sadece genital bölgeyi 15e alıyor :)

ablacım ben ilk defa gittim oda bayramdan 2 gün önceydi. yengemin ısrarları üzerine..
gittim komple yaptırdım. orası ,bacak,koltukaltı,kaş,bıyık toplam 40 ödedim geldim.d
kücüüğüm die mi okdr uygun aldı bilmiorum ama ..evde urasmaya değmez valla. bi gittim komple yaptırdım geldim kas bıyıkta cıktı aradan. cok rahatladım. birsürür ağda ceşidi var dedi. benim bu kullanıdğım sürdğün yerde anında cekioyr hiçbişe bırakmıor dedi.. bir sürdü bi cekti.d oha dedm .d
bn okdr narin olmama rağmen sak sak bitirdi hmen sorada yağlandım ve evime geldim banyo yaptım oh cok rahatım:)

ben ilk defa gittim artık hepte oraya gitmek istiyorum. bide düşün jilet vurmustum ben cok doluydu :$ yinede hemen bitirdi..
istanbulda oturyormussun. özel mesajla adres verebilirim gitmek istersen. götürebilirimde.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…