-
- Konu Sahibi mahsunmenekse
Benim gittiğim yerin de sertifikası var.
Zaten o kadar iyi alıyor ki hep sürekli tüylerin çıkış yönüne göre alıyor sağolsun baya azaldı benim çok memnunum...
Aman tüy çek gitsin diyen yerler olmuştur elbette ama ben bizim buralarda hiç öylesiyle karşılaşmadım.
bende bacaklarım için gidiodum ama bugun agda ısıtıcı makina ve sir agda aldım..aynı kuafordeki gibi oldu 10dk da bacaklarımı hallettim valla cok mutlu oldum hihoyyyt çok kolaydı çok da güzel oldu ohh artık evde kendimde alabilcem siddetle tavsiye ederim zemuszemus
benim bildiğim sir ağda kılların çıkış yönüne sürülür çıkış yönünün tersinede çekilir.
kızlar ben geçen sir ağdaya gittim..o kadar memnun kaldım ki yaumuşacık pamuk gibi oldu valla..her yerimi yaptırdım çok da rahat ettim..önceden evde kendim cebelleşiyordum..yapışıyodu felan bir sürü iş..çok rahat bir olaymış..önceden neden gitmedim ben aklıma şaşıyorum..ilk gidişim olduğundan biraz çekindim ama saolsun kadın rahatlattı beni:)))bana o kadar insan geliyor ki dedi..rahat ol dedi..tavsiye ediyorum..sevgiler
evet ya evde yaptığı zaman insan yüz saatte bi bölgeyi anca alıo makinayla yapsan epilasyonu oda sivilce çıkartıo falan acaba tüm vücudunu ne kadar sürede aldılar?
canım ben koltuk altı tüm bacak ve bikini bölgesi aldırıyorum
şimdiye kadar sürdüğü en fazla 40 dk olmuştur
o da benim cebelleşmelerim yüzünden
bende koltuk altı,vajina,tüm bacak ve tüm kol aldrımayı düşünüorum ama benimkide senin gibi o kadar sürer hatta benimde bi saatten fazla sürer o zaman çünkü ben daha çok cebelleşirimkaydirigubbakcemile3
ilk başlarda cebelleşme çok oluyor ama alıştıktan sonra hemencecik bitiyor
zaten o temziliği bir gördün mü bir daha vazgeçemiyorsun