Sir ada icin kuafre gidenler ?

bunu bende duydum , ama heryer yapmıyor tabiiki , her konuda olduğu gibi bu kuaförler arasındada çürük elmalar çıkmıyor değil , ben yıllardır hem arkadaşım hemde kuaförüm olan bi yere gidiyorum ve kesinlikle böyle birşey yok , o yüzden tanıdığın emin olduğun yerlerde yaptırmak gerek mutlaka

ben 2 yıldır kuaförde sir ağda yaptırıyorum.faydasını gördüğümü söyleyebilirim.kendim hiç ağda yapamıyodum.epilasyon aletiyle alıyodum ama o da çok uzun sürdüğü için usanıp jiletliyodum .sonunda fırça gibi oldu kafamçokkarıştı
cesaretimi toplayıp gittim kuaföre.iyiki de gitmişim.gittikçe daha geç çıkmaya başladı.azalttığını söyleyemem ama yumuşak çıkmaya başladılar.ilk zamanlarda ayda bir gidiyordum.şimdi 2 ay beklemem gerekiyo.
tek değişmeyen konu utangaçlığım :eek: çamaşırımı çıkarınca yerin dibine giresim geliyo.ama o rahatlığa ve temizliğe değiyo.
yine de düşününce, bunca zamandır ağdaya verdiğim parayla lazere gitsem şimdiye bitmişti.ama işte o kadar parayı çat diye çıkarıp veremem :gitme: ağdaya devam sırnaşık şey

malzemeleri bana getirdi evde duruyor
gelince kullanıyor
nerden alıyor bilmiyorum
ama bu şekilde rahatım ev konforunda iyi oluyor

Ben de sire yeni başladım.Kadın 20 TL aldı benden bir tek orası için bana pahalı geldi bir daha gitmeyi düşünmüyorum o kuaföre.Burada kuaförden bol birşey yok zaten:))
En iyisi lazer mi ne?Her ay bununla uğraşılacağına,bir zaman sonra kurtuluruz lazerle...

Ben de sire yeni başladım.Kadın 20 TL aldı benden bir tek orası için bana pahalı geldi bir daha gitmeyi düşünmüyorum o kuaföre.Burada kuaförden bol birşey yok zaten:))
En iyisi lazer mi ne?Her ay bununla uğraşılacağına,bir zaman sonra kurtuluruz lazerle...

oyy çok pahalıymış canım ya ben bugun ilk defa gittim sire komple sir için 15 lira verdimzemuszemus
ben hamilelik dolayısyla lazere ara vermek zorunda kaldım; ama lazer bana pek mucize gibi gelmedi; 7 seans gittiğim halde sadece tüyler inceldi seyreldi ama bitmedi.. 1500 lira verdim o yanıma kar kaldı:eek:klava:

aynen canım bende lazere gittim 5 seans bi işe yaramadı sadece zayıfladı kıllar ama bitmioo bitmioo iğneli epilasyon deniycem bende

oyy çok pahalıymış canım ya ben bugun ilk defa gittim sire komple sir için 15 lira verdimzemuszemus
ben hamilelik dolayısyla lazere ara vermek zorunda kaldım; ama lazer bana pek mucize gibi gelmedi; 7 seans gittiğim halde sadece tüyler inceldi seyreldi ama bitmedi.. 1500 lira verdim o yanıma kar kaldı:eek:klava:

15 mi??
:1shok:
Çok ucuz canım ya, bizim burda da komple 25 TL ben bizimkini çok ucuz zannediyodum daha da ucuzları varmış vay be...
:bbo:

kızlar 15-25 liraya komple yapanlar işinin ehli olmayan kişiler

pek umursamazlar kıllar doğru mu alınmış tam mı alınmış

ben kuaföre gitme taraftarı değilim o yüzden

benim gittigimde 20 tl ama isinin ehli gercekten super yani bence o kisiye gore degisir

evet kişiye göre değişir ama bu işin gerçek eğitimini alanlar var

gittiğinde bir sor bakalım elinde sertifikası var mı ağda ile ilgili

benim gittigim yer gusellik merkezi zaten bilemiyorum sertifika isini sorarım ama hic kalmıyor ilk gidisimde dahi iyi almıstı

güzellik merkezi ise sorun yok

zaten büyük ihtimalle duvara falan asmışlardır sertifikaları varsa

benim demek istediğim kuaförler pek iyi yapamıyor bu işi

Benim gittiğim yerin de sertifikası var.
Zaten o kadar iyi alıyor ki hep sürekli tüylerin çıkış yönüne göre alıyor sağolsun baya azaldı benim çok memnunum...
Aman tüy çek gitsin diyen yerler olmuştur elbette ama ben bizim buralarda hiç öylesiyle karşılaşmadım.

kızlar 15-25 liraya komple yapanlar işinin ehli olmayan kişiler

pek umursamazlar kıllar doğru mu alınmış tam mı alınmış

ben kuaföre gitme taraftarı değilim o yüzden

evet fiyat bence de çok makul ama ben çok memnun kaldım valla.
tek tüy kalmadı ne bi morluk ne tahriş hiçbişey de olmadı; kadın işinin ehliydikaydirigubbakcemile5
ben kendim yapınca hep morartırdım hatta bi kere derimin bi kısmı da soyuldu:bbo:
hakikaten sir bilen birine yaptırılmalı bence de..

fiyat ucuz olsa dert pahalı olsa dert
iyi yapmıyodur diye düşünüyorum ucuz olunca boshayallersmile
gidiceğim yer bacak alt üst 30 , koltuk altı 15
malum yer 35 ohaoldumsmile

bende bacaklarım için gidiodum ama bugun agda ısıtıcı makina ve sir agda aldım..aynı kuafordeki gibi oldu 10dk da bacaklarımı hallettim valla cok mutlu oldum hihoyyyt çok kolaydı çok da güzel oldu ohh artık evde kendimde alabilcem siddetle tavsiye ederim zemuszemus

X