- 23 Temmuz 2008
- 939
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi mahsunmenekse
Arkadaşlar yıllardır jiletle temizlik yapıyordum. 3 aydır ise eldivenle alıyordum. Fakat kısa tüyleri alamıyorum ben pek eldivenle. O yüzden sir ağda yaptırmak istiyorum artık. Morarır bir kaç gün felan demişler doğrumu cidden bu? Ve fiyat aldım bir yerden sadecemalum bölge için 25 tl dediler. Normal mi? Bunları sormak istedim...Sevgiyle kalın...
Sevinirim canım ya.
Ana
cok alıormus bizimki sadece genital bölgeyi 15e alıyor :)
ablacım ben ilk defa gittim oda bayramdan 2 gün önceydi. yengemin ısrarları üzerine..
gittim komple yaptırdım. orası ,bacak,koltukaltı,kaş,bıyık toplam 40 ödedim geldim.d
kücüüğüm die mi okdr uygun aldı bilmiorum ama ..evde urasmaya değmez valla. bi gittim komple yaptırdım geldim kas bıyıkta cıktı aradan. cok rahatladım. birsürür ağda ceşidi var dedi. benim bu kullanıdğım sürdğün yerde anında cekioyr hiçbişe bırakmıor dedi.. bir sürdü bi cekti.d oha dedm .d
bn okdr narin olmama rağmen sak sak bitirdi hmen sorada yağlandım ve evime geldim banyo yaptım oh cok rahatım:)
ben ilk defa gittim artık hepte oraya gitmek istiyorum. bide düşün jilet vurmustum ben cok doluydu :$ yinede hemen bitirdi..
istanbulda oturyormussun. özel mesajla adres verebilirim gitmek istersen. götürebilirimde.. :)
emlayı da sürüyorum uyuşmuyor canım
burada yapılanları okudum olmuyor offfffffff
senın uygulamanda hata vardır bır cok ınsan guzel sonuclar alıyor yasıl yaptıgını yazarsan sana yardımcı olabılırım yada nerde yanlıs yaptıgını bulabılırız.
tatlıom yardımın için saol ben denilen gibi bir tüpü sürüyorum az uyuşuyor fakat çok olmuyor
sürdükten sonra sterç film sarıyorumö bekliyorumm
canım ben de bekliyorum galiba 1 tüp yetmiyor bir de be krem gibi yediriyorum
bir de her bölgeye sürülüyor
değil mi?
evet her bolgeye suruluyor yedırmıceksın tabaka halınde suruceksın?