- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.741
SELAM canlarım nasılsınız bakalım
Ben kendi adıma iyiyim tatlım, dün yoktum, hastaneye gittim, kan verdim, sonuçları 2 hafta sonra göstercez doktora...
Sen nasılsın iyi misin?
tam bitmedi ama sonuçları da gösterince artık başlarız heraldesonnda doktor işin de bitti başla çalışmalara
bende iyiyim biraz gergin biraz sinirli ama iyiyim canım
tam bitmedi ama sonuçları da gösterince artık başlarız heralde
noldu sana, sen geçen hafta da bişeye kızmıştın, facede yazmışsın, hayırdır canım?
evet beraber büyütme ihtimalimiz hala variyi hadi bakalım son 2 hafta birlikte olalım ne güzel olur beraber büyütürüz de uzaktan destek ile
arad oluyor canım ya insanlara kızmamak mümkün mü
Tünaydıngunaydınlarrr
kımlere sınırlendınız bakım sız =)
evet beraber büyütme ihtimalimiz hala var
evet oluyor illaki kızdıranlar. Dün de beni hastanede çok kızdırdılar, oradaki sekreter kendini bilmezin tekiydi de
gunaydınlarrr
kımlere sınırlendınız bakım sız =)
aynen sipaydim aynenevet ya güzel olur bak düşününce hoşuma gitti
densizler işte canım
aynen sipaydim aynen
yaa bir kaç gündür içimde dayanılmaz bir bebek özlemi var, hatta o kadar ki şu 2 hafta beklemek bile çok zor geliyor
evet onun için bu hastane koşturmacaları, sinir bzucu insanların kahırlarını çekmek fln.. hep onun içinya onun için bişeyler yapmak bile insanı aşka getiriyor
biz mesela evet olsun artık diyene kadar bebek bir istiyordum bir aman yok boşver diyordum :2:
kadınların %25 ilk ayda hamile kalırmış diğerleri ilk 4 ayda yada 6. aya kadar
buna hazırlıklı ol yani ilk aydan olmayabileceğine olmasının mucize olacağına
evet onun için bu hastane koşturmacaları, sinir bzucu insanların kahırlarını çekmek fln.. hep onun için
evet biliyorum canım, zaten hemen olmama ihtimali yüzünden bu kadar erken başlıyoruz çalışmalar.. yoksa evleneli 1 sene bile olmadan başlamayı hiç düşünmemiştim şimdiye kadar.. ama yaş geçtikçe ihtimal de azalıyor, o yüzden beklemeyelim artık diyoruz
Bakalım göreceğiz biz hangi % dilimi içindeyiz
Tünaydın
Kendini bilmez şahıslara sinirlendik
evet ya güzel olur bak düşününce hoşuma gitti
densizler işte canım
yani bilmiyorum aslında, ya olursa ve belki de taşıyıcı olmaması için yapılacak bişeyler varsa ve biz yapmadan hamile kalırsam diye tereddüt ediyorum sanırım...siz niye 2 hafta sonraki raporu bekliyorsunuz ki başlayın.
zaten merak etme 2 hafta da tutma ihtimal % 1 ihtimal falan
inşallah o % 25 e girersin sen hemen olurdişçiyi de ihmaletme
evet, bakalım kısmetse biz de başlayacağız canım, ama henüz başlamadık
bosverın o zaman
bebıs calısmaları yapıyosnz bakıyorum ne ka guzell ne ka guzel
bn teyze olcem bu durumda dımı
bosverın o zaman
bebıs calısmaları yapıyosnz bakıyorum ne ka guzell ne ka guzel
bn teyze olcem bu durumda dımı
yani bilmiyorum aslında, ya olursa ve belki de taşıyıcı olmaması için yapılacak bişeyler varsa ve biz yapmadan hamile kalırsam diye tereddüt ediyorum sanırım...
Dişçiye gittim aslında ama 1 tane daha problemli dolgum var, idare eder mi emin değilim, onu da göstersem iyi olacak
evet, bakalım kısmetse biz de başlayacağız canım, ama henüz başlamadık
evet hazırlan sende teyze olmaya
bende hallettim hatta dişçiye söyledim bebek zamanı sorun çıkartmayacak dişlerime abk diye inşallah o zaman sıkıntı da olmaz
olmaz inşallah sipaydicim
şimdi doğmamış bebeğe don biçmiş gibi olacak ama sana bi sorum var
sen nasıl doğum yapmak istersin?
hahahahahabunların hepsine kafadan karar veriyorsun zaten.
öncelikle dayanabilir miyim bilmem doktor daha iyi bilir çatı rahim falan bakıyorlar ya NORMAL istiyorum.
ama ağrısı sızısı derken epidural normal bile olabilir az ağrı ile rahat doğum.
buda olmazsa mecbur epidural sezeryan istiyorum.
bunların hiç birisi olmaz ise tutabildiğim yere kadar tutarım içimde çıkartmam
hahahahaha
seninle aynı fikirdeyim sipaydim, ben de epidural normal, olmazsa epidural sezeryan diyorum, ama ya dayanamazsam sezeryana diyorum :26: kısacası her türlüsünden korkuyorum
yok mu bunun daha kolay şekli yaa:26: bide ben çok doğum gördüm, insan bilince daha bi korkuyor olacaklardan :18::18:
Normal doğumdan sonra anne rahat oluyor ama anne de bebek de yorgun oluyor, bu kesin. Çekilen sancılar acılar da cabası:18:BENİMDE şaka gibi sezeryandan korkuyorum. çevremde herkes sezeryan yaptı sonrasında olumsuz şeyler gördüm ondan tırsıyorum.
annem mesela laf arasında asla normal yapma diyor beni doğururken kadın çok çekmiş en iyisi sezeryan falan diyor