- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.781
Günaydın şekerim...gunaydın canlar
bgn hava kapalı burda ıcım sıkılıyor valla
sızde durumlar nasıl
Günaydın şekerim...
BUrda birkaç gündür kapalı hava yaa, hele dün akşam bir güzel yağmur yağdı ki anlatamam
yağmur tıpır tıpır cama vurdukça bi güzel uyumuşum ki sorma walla
bugün de yağmurlu burası
hahaha annem narkozdan ayılırken çok komik oluyo, sürekli sayıklıyobir d yanında konuşanlar varsa sinirleniyo fln
inşallah be de öyle olmam
kısmet yaa, son ana kadar nasıl olacağı belli olmuyor zaten, herşey planlandığı gibi gitmiyor maalesef.
Bi arkadaşım 9 ay boyunca normal doğum dedi, spor yaptı fln, normal bekleniyordu.. ama olmadı işte, sezeryana aldılar :26:
Kuzenimin eşi epidural sezeryan diye gitti, epiduralle başladılar, ama panik olup tansiyonu çıkınca epidural bağlıyken genel anesteziye döndüler mesela... işte ne kadar planlarsak planlayalım herşey olacağına varıyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Merhabalarr spaydi ablaa
Nasılsınızzz??
selam tatlımne zamandır karşılaşamıyoruz, sen izindeymişsin, ondan önce benim kk engelliydi yine, o yüzden karşılaşamadık, ama geldim yine, burdayım
evet bütün doğum yapanlar aynı şeyi söylüyor, ama yine de korkuyorum doğum yapmaktan işte
iyiyim canım sen nasılsın?nasılsın canım ?
dun aksam tam ısten cıkma saatımde yagdı burda da
ısten yarım saat gec cıkmak zorunda kaldım
hava kotu olunca hıcbırsey yapası gelmıyor ınsanın
yaa bana doktor üriner enfeksiyon için monurol verdi, kk da okudum da hamileler hep kullanmışlar, kullansam ve hamile kalsam birşey olmaz heralde di mi? bak hamilelikte bile kullanılıyormuş zaten:26:AYNEN öyle ya planlarımız biizmde ryında gitmeye bilir bakalım neler yaşayacağız
gelsin artık merakla bekliyorum ya
hoşgelsin nasılsn
evet bumerang gibiyim, atıyorlar atıyorlar ama ben hep geri geliyorumselam canim evet ya karsilasamadik, hem yogundum bu ara hemde izindeydim gecen hafta denk gelmedi isteiyi aman senin geri gelmene sevindim bumerang gibisin
akisina birakin korkmayin dicemde yapamazsiniz siz sanirimneyse cok stres yapmayin ama simdiden
böcükte gözükmüyor nerelerdeysekitap okumaktan yada film izlemekten bize vakit bulamiyor sanirim
yaa bana doktor üriner enfeksiyon için monurol verdi, kk da okudum da hamileler hep kullanmışlar, kullansam ve hamile kalsam birşey olmaz heralde di mi? bak hamilelikte bile kullanılıyormuş zaten:26:
BÖCÜĞÜN resmini gördüm düğüne gitmiş maşallah çokta güzel olmuş ama zamanı olmuyor sanırım
Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Ben Susturdum Sanar !!!
Hz. Mevlâna
Sözünü sevdimçok yerine oturmus anlayana
nerde resmi burda mi
ben de pek ilaç kullanma taraftarı değilimdir, gerçekten gerekli ise de düzenli kullanırım, asla yarım bırakmam ama..Canıma tak etmeden de ağrı kesici fln kullanmambana kalırsa çok önemli bişey değil ise kullanma ben ilaç kullanma konusunda rahatsızım biraz normalde bile sevmem ufack ağrıda ilaç içemem mesela
dr bunu söylediğimde bebeğin çok şanslı demişti ileride olunca tabi.
yada 2 hafta kullan denemeye başlayınca bırak nasılsa ilk ayda olma ihtimali düşük ne kadar kullanacaksın ki
evet canım 10 numara söz valla bende beğendim.
facede gördüm canım burada yoktur
ben de pek ilaç kullanma taraftarı değilimdir, gerçekten gerekli ise de düzenli kullanırım, asla yarım bırakmam ama..Canıma tak etmeden de ağrı kesici fln kullanmam
Bu ilaç zaten sadece 1 tane var içinde, suya karıştırıp içiliyor 1 kez. Benim de gerçekten sıkıntım var yani idrar yollarımdan.
En azından hamiş olmadan iyileşirse hamile kalınca da ilaç kullanmak zorunda kalmamış olurum diye düşündüm ama bilemedim işte:26:
Daha yumurtlama zamanıma 1 hafta var zaten, bu akşam kullanayım en iyisi ben bunu
işte o iş muammaa :44: beklicez mi beklemicez mi bilemiyorumbence henüz gebelik olmadığı için sıkıntı olmaz.
sonuçta kullanım süresi de 15 gün falandır 1 kutu kullanacaksın.
siz bide ne zaman başlayacaksınız test sonucunu beklerim diyordun 2 hafta sonra bide yumurtlama da bahsettin
işte o iş muammaa :44: beklicez mi beklemicez mi bilemiyorumtest sonucu yumurtlamamdan 3-4 gün sonra fln. 3-4 gün daha beklersek kafadan 1 ay daha beklemiş olcaz, ama bilemiyorum henüz napıcaz
Başlayınca haber vericemkarar sizin canım
şimdiden başlamak en iyisi ama zaman kaybetme.
akşama ne yemek var
Ne havadisi nolmuş nolmuş nolmuşşşhmm baktim göremedim zaten burdaneyse gelsinde verir havadisleri
Başlayınca haber vericem
Akşama ne yemek var cidden bilmiyorum
Dünden mercimek çorbasıyla köfte vardı ama...
yaa sallamayınca daha rahat oluyo insan ve olma ihtimali o zaman daha artıyor aslında, rahat olmak en iyisitamam canımbenim yumurtlama günüm biti gerçi bu ay o günü bile sallamadık
sıkıldık güne göre yapmaktan pek umudum yok salladık çünkü.
bizimde tavuk köftesi var evde fasulye var ama pişirmem lazım