Sipaydi ye Yardım lütfen

Benim kk açıldı, siz ortalıktan kayboldunuz ayol :KK20:
Kaç günlerdir Böcük yokkk, sipaydi yokkk bugün, tatlıkedicik yokkk :26:
Nerdesiniz bacılar siz?
mutlu da başka topiklerde gezio :KK19::KK43:
yaa ama yarın cumaaaa tatlı kediiiiii, ama sen yoksun ortalıkta :26:

Röfleliiii bu akşam sizin oraya geliyoruz bu arada :KK1:

tatlıkedi izinde ama dierlerini bilmiom kuzum ben burdayım bakıom sen başka topiktesin bende başka topiklere geziom :KK9:
bu saatlerde hiç zaman geçmiyo dimi :KK31: sıkıldım bende :KK30:
nolcak sanki sıkılınca çıksak :KK1:
buarada burda çılgın gibi yagmur yagıyo ben çıkana kadar dinse bari yoksa maf olcam :26:

tatlıkedi izinde ama dierlerini bilmiom kuzum ben burdayım bakıom sen başka topiktesin bende başka topiklere geziom :KK9:
bu saatlerde hiç zaman geçmiyo dimi :KK31: sıkıldım bende :KK30:
nolcak sanki sıkılınca çıksak :KK1:
buarada burda çılgın gibi yagmur yagıyo ben çıkana kadar dinse bari yoksa maf olcam :26:
yaa yazan olmayınca gideyim başka topiklerde fink atayım azcık dedim :KK9:
puahahaha :KK60: sevdşm bu fikri, hakkaten keşke sıkılınca çıkıp gidebilsek di mi :KK1:
burda yağıp yağmadığını ancak 10 dk sonra görebileceğim, baya kapalıydı hava aama yağdı mı haberim yok:KK50:
inşallah sen çıkana kadar diner mutlucum yaa

yaa yazan olmayınca gideyim başka topiklerde fink atayım azcık dedim :KK9:
puahahaha :KK60: sevdşm bu fikri, hakkaten keşke sıkılınca çıkıp gidebilsek di mi :KK1:
burda yağıp yağmadığını ancak 10 dk sonra görebileceğim, baya kapalıydı hava aama yağdı mı haberim yok:KK50:
inşallah sen çıkana kadar diner mutlucum yaa

evet inşallah şemsiyemde yok kısa kolluyumda aklımada geldi sabah şemsiye ama güneşli bgn ya dedim ve almaya üşendim :KK34:

biraz daha hafifledi gibi off gerçi şimdi gök gürledi gene neyse artık napalım kader kısmet biraz ıslancam artık bakalım ericekmiyim şeker miyim bakalım görelim:KK1:

ben yavaştan hazırlanıorum patron yok bgn 5bçk dedim mi bitirirm mesaimi alır çantamı koşarak uzaklaşırım burdan :KK9:

yarın cumaa ohh süper :KK76::KK76:

yrn kutlamamızı yaparız :KK34: öpüyorum seni tatlım iyi akşamlar :KK54:

evet inşallah şemsiyemde yok kısa kolluyumda aklımada geldi sabah şemsiye ama güneşli bgn ya dedim ve almaya üşendim :KK34:

biraz daha hafifledi gibi off gerçi şimdi gök gürledi gene neyse artık napalım kader kısmet biraz ıslancam artık bakalım ericekmiyim şeker miyim bakalım görelim:KK1:

ben yavaştan hazırlanıorum patron yok bgn 5bçk dedim mi bitirirm mesaimi alır çantamı koşarak uzaklaşırım burdan :KK9:

yarın cumaa ohh süper :KK76::KK76:

yrn kutlamamızı yaparız :KK34: öpüyorum seni tatlım iyi akşamlar :KK54:
ben şuan itibariyle bitirdim bile mesaimi :KK1:
ben de öptüm seni, yarın büyük gün, kutlamaya hazır ol :KK52:
görüşürüzzzzz :KK54:

Benim kk açıldı, siz ortalıktan kayboldunuz ayol :KK20:
Kaç günlerdir Böcük yokkk, sipaydi yokkk bugün, tatlıkedicik yokkk :26:
Nerdesiniz bacılar siz?
mutlu da başka topiklerde gezio :KK19::KK43:
yaa ama yarın cumaaaa tatlı kediiiiii, ama sen yoksun ortalıkta :26:

Röfleliiii bu akşam sizin oraya geliyoruz bu arada :KK1:

ben buradayım:KK3:

Günaydınn kızlarr :KK3:

Hayırlı haftalar hepimizee:KK34:

Nabersiniz, nerelerdesiniz, neler yaptınız, ne yediniz içtiniz, analarınıza neler aldınız hadi bakalım herbirine cevap bekliorumm :KK34:
Günaydın ;

napalım cumartesi kk dan kızlarla buluştuk. akşamı da evdeydin gece annemlerle teyzemler çay içmeye geldiler :KK54: pazar günü de önce arkadaşıma kahvaltıya gittim sonra eşimle buluştuk kv ye gömlek aldık sonra anneme geçtik babet aldık
sonra eve banyo yap resmen bayıldım :KK37:

işler fena yoğun ama bakmak bile istemiyorum :KK1:

Günaydın ;

napalım cumartesi kk dan kızlarla buluştuk. akşamı da evdeydin gece annemlerle teyzemler çay içmeye geldiler :KK54: pazar günü de önce arkadaşıma kahvaltıya gittim sonra eşimle buluştuk kv ye gömlek aldık sonra anneme geçtik babet aldık

Bende inanılmaz yorgunum ve gözümden uyku akıyor şuan yanlışlıkla gözümü fln kapatsam o anda uyuyabilirim :KK31:

bizdede işler var ama parmak oynatcam hali yok :KK31:

Günaydin kizlar :KK16:

Bütün annelerimizin, anne adaylarimizin ve anne aday adaylarimizin (sipaydi özellikle sonrada biz :KK1:) anneler günü kutlu olsun :KK16::KK16::KK16:

Nasilsiniz ne var ne yok :KK31:

Günaydınn kızlarr :KK3:

Hayırlı haftalar hepimizee:KK34:

Nabersiniz, nerelerdesiniz, neler yaptınız, ne yediniz içtiniz, analarınıza neler aldınız hadi bakalım herbirine cevap bekliorumm :KK34:
gunaydınnn bn buralardaydım dun =) evde gect butun gun anamada hedıye almadım kutlamadım
Günaydın ;

spedyy senın baya yogun gecmıs hafta sonun =)
Günaydin kizlar :KK16:

Bütün annelerimizin, anne adaylarimizin ve anne aday adaylarimizin (sipaydi özellikle sonrada biz :KK1:) anneler günü kutlu olsun :KK16::KK16::KK16:

Nasilsiniz ne var ne yok :KK31:

gunaydın :KK3::KK3::KK3:

X