Sipaydi ye Yardım lütfen

tatlıkedi izinde ama dierlerini bilmiom kuzum ben burdayım bakıom sen başka topiktesin bende başka topiklere geziom
bu saatlerde hiç zaman geçmiyo dimi sıkıldım bende
nolcak sanki sıkılınca çıksak
buarada burda çılgın gibi yagmur yagıyo ben çıkana kadar dinse bari yoksa maf olcam :26:

yaa yazan olmayınca gideyim başka topiklerde fink atayım azcık dedim
puahahaha sevdşm bu fikri, hakkaten keşke sıkılınca çıkıp gidebilsek di mi
burda yağıp yağmadığını ancak 10 dk sonra görebileceğim, baya kapalıydı hava aama yağdı mı haberim yok
inşallah sen çıkana kadar diner mutlucum yaa

evet inşallah şemsiyemde yok kısa kolluyumda aklımada geldi sabah şemsiye ama güneşli bgn ya dedim ve almaya üşendim

biraz daha hafifledi gibi off gerçi şimdi gök gürledi gene neyse artık napalım kader kısmet biraz ıslancam artık bakalım ericekmiyim şeker miyim bakalım görelim

ben yavaştan hazırlanıorum patron yok bgn 5bçk dedim mi bitirirm mesaimi alır çantamı koşarak uzaklaşırım burdan

yarın cumaa ohh süper

yrn kutlamamızı yaparız öpüyorum seni tatlım iyi akşamlar

ben şuan itibariyle bitirdim bile mesaimi
ben de öptüm seni, yarın büyük gün, kutlamaya hazır ol
görüşürüzzzzz

ben buradayım

Günaydınn kızlarr

Hayırlı haftalar hepimizee

Nabersiniz, nerelerdesiniz, neler yaptınız, ne yediniz içtiniz, analarınıza neler aldınız hadi bakalım herbirine cevap bekliorumm
Günaydın ;

napalım cumartesi kk dan kızlarla buluştuk. akşamı da evdeydin gece annemlerle teyzemler çay içmeye geldiler pazar günü de önce arkadaşıma kahvaltıya gittim sonra eşimle buluştuk kv ye gömlek aldık sonra anneme geçtik babet aldık
sonra eve banyo yap resmen bayıldım

işler fena yoğun ama bakmak bile istemiyorum

Bende inanılmaz yorgunum ve gözümden uyku akıyor şuan yanlışlıkla gözümü fln kapatsam o anda uyuyabilirim

bizdede işler var ama parmak oynatcam hali yok

Günaydin kizlar

Bütün annelerimizin, anne adaylarimizin ve anne aday adaylarimizin (sipaydi özellikle sonrada biz ) anneler günü kutlu olsun

Nasilsiniz ne var ne yok

Günaydınn kızlarr

Hayırlı haftalar hepimizee

Nabersiniz, nerelerdesiniz, neler yaptınız, ne yediniz içtiniz, analarınıza neler aldınız hadi bakalım herbirine cevap bekliorumm
gunaydınnn bn buralardaydım dun =) evde gect butun gun anamada hedıye almadım kutlamadım
spedyy senın baya yogun gecmıs hafta sonun =)
Günaydin kizlar

Bütün annelerimizin, anne adaylarimizin ve anne aday adaylarimizin (sipaydi özellikle sonrada biz ) anneler günü kutlu olsun

Nasilsiniz ne var ne yok

gunaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…