- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.721
Benim kk açıldı, siz ortalıktan kayboldunuz ayol
Kaç günlerdir Böcük yokkk, sipaydi yokkk bugün, tatlıkedicik yokkk :26:
Nerdesiniz bacılar siz?
mutlu da başka topiklerde gezio
yaa ama yarın cumaaaa tatlı kediiiiii, ama sen yoksun ortalıkta :26:
Röfleliiii bu akşam sizin oraya geliyoruz bu arada
yaa yazan olmayınca gideyim başka topiklerde fink atayım azcık dedimtatlıkedi izinde ama dierlerini bilmiom kuzum ben burdayım bakıom sen başka topiktesin bende başka topiklere geziom
bu saatlerde hiç zaman geçmiyo dimisıkıldım bende
nolcak sanki sıkılınca çıksak
buarada burda çılgın gibi yagmur yagıyo ben çıkana kadar dinse bari yoksa maf olcam :26:
yaa yazan olmayınca gideyim başka topiklerde fink atayım azcık dedim
puahahahasevdşm bu fikri, hakkaten keşke sıkılınca çıkıp gidebilsek di mi
burda yağıp yağmadığını ancak 10 dk sonra görebileceğim, baya kapalıydı hava aama yağdı mı haberim yok
inşallah sen çıkana kadar diner mutlucum yaa
ben şuan itibariyle bitirdim bile mesaimievet inşallah şemsiyemde yok kısa kolluyumda aklımada geldi sabah şemsiye ama güneşli bgn ya dedim ve almaya üşendim
biraz daha hafifledi gibi off gerçi şimdi gök gürledi gene neyse artık napalım kader kısmet biraz ıslancam artık bakalım ericekmiyim şeker miyim bakalım görelim
ben yavaştan hazırlanıorum patron yok bgn 5bçk dedim mi bitirirm mesaimi alır çantamı koşarak uzaklaşırım burdan
yarın cumaa ohh süper
yrn kutlamamızı yaparızöpüyorum seni tatlım iyi akşamlar
Benim kk açıldı, siz ortalıktan kayboldunuz ayol
Kaç günlerdir Böcük yokkk, sipaydi yokkk bugün, tatlıkedicik yokkk :26:
Nerdesiniz bacılar siz?
mutlu da başka topiklerde gezio
yaa ama yarın cumaaaa tatlı kediiiiii, ama sen yoksun ortalıkta :26:
Röfleliiii bu akşam sizin oraya geliyoruz bu arada
Hani hani? sabah geldim baktım sen de yoktun kiben buradayım
Hani hani? sabah geldim baktım sen de yoktun ki
Günaydın ;Günaydınn kızlarr
Hayırlı haftalar hepimizee
Nabersiniz, nerelerdesiniz, neler yaptınız, ne yediniz içtiniz, analarınıza neler aldınız hadi bakalım herbirine cevap bekliorumm
Günaydın ;
napalım cumartesi kk dan kızlarla buluştuk. akşamı da evdeydin gece annemlerle teyzemler çay içmeye geldilerpazar günü de önce arkadaşıma kahvaltıya gittim sonra eşimle buluştuk kv ye gömlek aldık sonra anneme geçtik babet aldık
sonra eve banyo yap resmen bayıldım
işler fena yoğun ama bakmak bile istemiyorum
Bende inanılmaz yorgunum ve gözümden uyku akıyor şuan yanlışlıkla gözümü fln kapatsam o anda uyuyabilirim
bizdede işler var ama parmak oynatcam hali yok
Günaydin kizlar
Bütün annelerimizin, anne adaylarimizin ve anne aday adaylarimizin (sipaydi özellikle sonrada biz) anneler günü kutlu olsun
Nasilsiniz ne var ne yok
seneye anne olarak girmek istiyorum
ayy insallah canim benim yaannede olsan adayda olsan farketmez seneye minigin seninle olsun insallah
nasil gecti haftasonun naptiniz pek bi sessizdiniz bu hafta
amin canım inşallah benimle olsun ister içim de ister kucağımda hiç farketmez
bir önceki yazı da ve hatta blogta da yazdım
bakiyorum hemenblogdan uzak kaldim baya yazmam gerekenler var benimde
gunaydınnn bn buralardaydım dun =) evde gect butun gun anamada hedıye almadım kutlamadımGünaydınn kızlarr
Hayırlı haftalar hepimizee
Nabersiniz, nerelerdesiniz, neler yaptınız, ne yediniz içtiniz, analarınıza neler aldınız hadi bakalım herbirine cevap bekliorumm
spedyy senın baya yogun gecmıs hafta sonun =)Günaydın ;
napalım cumartesi kk dan kızlarla buluştuk. akşamı da evdeydin gece annemlerle teyzemler çay içmeye geldilerpazar günü de önce arkadaşıma kahvaltıya gittim sonra eşimle buluştuk kv ye gömlek aldık sonra anneme geçtik babet aldık
sonra eve banyo yap resmen bayıldım
işler fena yoğun ama bakmak bile istemiyorum
Günaydin kizlar
Bütün annelerimizin, anne adaylarimizin ve anne aday adaylarimizin (sipaydi özellikle sonrada biz) anneler günü kutlu olsun
Nasilsiniz ne var ne yok