- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.701
heh şöyleaaa ben seni 16da fln gelion sanıodummm pardon ozaman ya bende o saatlerde çıkıorum
sabahta çok erken geliomuşun tamam hakkını yemişim kuzumm
senin yıllık iznin ne kadar kaç yıldır burdasın? nasıl tatil planınız var mı?
aa iş değiştirmeyi mi düşünüyorsun neden ki?Dün bi yerle görüştüm buarada işle ilgili msj atmışlardı bgn tekrar arıcam randevu vercekler görüşmeye gitcem aslında iyi biyere benziyor maaşıda bnmkinden daha iyi duyduma göre ama mesai saatleri uzun o benim gözümü korkutuyor açıkçası
heh şöyle
4,5 yıldır burdayım tatlım, yıllık iznim 22 gün fln kaldı sanırım ama bu yaz biyere gidemeyeceğimiz için onu da kullanamayacağım
aa iş değiştirmeyi mi düşünüyorsun neden ki?
Kullandım canım ama izinlerimi bitiremeden bu seneki 14 gün de eklendi, böyle olduhey maşallah 22gün izin ben olsam şimdi basar giderdim evime yatardımhiç mi kullanmadın anacım senelerdir
Belki gidersiniz öyle düşünme ya eşinin mi izni yok o yüzden mi :26:
Evet iş değiştirmek istiyorum patronum çok memnuniyetsiz çileden çıkartıyor insanı ve burda amele gibiyim resmen herşeyi ben yapıorum üstüne yaranamıorumdaBu sene çok fazla işten çıkan ve çıkartılan oldu çok az kaldık patronla beraber izmir ofisinde 4kişiyiz hepsi erkek ve suratsız daralıom artık burda konuşcak bi insan bile yok bende şöle kalabalık biyerde mutlu mesut kendi işimi yapmak istiyorum senelerce okudum işimi yapmak istiyorum ya
Kullandım canım ama izinlerimi bitiremeden bu seneki 14 gün de eklendi, böyle oldugeçen yaz 3 hafta izne çıkmıştım, süperdi ama bu yıl eşimin izni yok, o yüzden benim de izne çıkmamın bi anlamı yok
Memnuniyetsiz patron da çekilmez anacımİnsanın yaptıklarının takdir edilmemesi çok kötü bişiy. Orada mutlu değilsin anlaşılan, o zaman hiç vakit kaybetmeden kaç kurtar kendini
Bakma işte, ben de geçen seneye kadar hiç adam akıllı izin yapamadım, çünkü benim de yerime bakacak kimse yok burada, zor çıkıyorum izne...ozaman izinlerinden bi 10gün bana versen
bnmde hepi topu 2 hafta iznim var ondada patronum gıcık sölemiştim 2gün söz için aldıgım izni ve 1 gün bi işim için aldıgım izni yıllık iznimden kestikaldı 11gün
burda hiç mutlu değilimkeşke güzel bi iş bulsam arkama bakmadan giderim
Bakma işte, ben de geçen seneye kadar hiç adam akıllı izin yapamadım, çünkü benim de yerime bakacak kimse yok burada, zor çıkıyorum izne...
Geçen sene evlendim diye lütfettiler o kadar izni yani
Tatil yapamayan personelden ne bekler ki bu patronlar hiç anlamam
İnşallah gönlüne göre bi iş bulursun da kurtulursun oradan mutlucum yaa:26:
hayırlısı olsun inşallahinşallahh canım ya
İş bulmakta zor bu devirdebulmadanda çıkamıorum maalesef bide nişan düğün arifesinde çıkarsam oda zor olcak izin açısından iki ucu pis değnek yani
nişana kadar uzar ki saçların, sadece kırıklarını aldır..Buarada saçlarımda çok kırık var ya arkasıda yamukmuş biraz kestirmek istiyorum ama nişan için de istemiorum napsam bilemedim şimdide çok uzun değil omuzlarımın üstünde nişanda postij takmak istiyorum aslında ama hiçte takmadım daha önce kötü mü duru ki bilemedim
hayırlısı olsun inşallah
nişana kadar uzar ki saçların, sadece kırıklarını aldır..
Bir de postişi eğer saçının rengine uydurabilirsen çok güzel oluyor, ben nişanımda postiş kullandım, nişan fotolarında var bakabilirsinKınamda da çıtçıtlarım vardı...
gunaydın seker kımın kınasına gtceksın aksaminşallah
günaydın cemaat
10:30 da toplantı da olacağım benakşam da kına var
erken kaçabilsem ne kadan güzel olur yahu
Günaydın kızlarr nabersiniz
Geçmişi okuyamadım daldım öyle bodozlama
düzelttir bence de, 3 cm uzar işte nişana kadarnişana 3 ay kaldı koaför dediki saç ayda 1cm uzar dedi
benm saçlarım ztn kısa ama galiba düzelttricem saçlarımı böylede hiç hoş değil:26:
aa senindemi postijdi bence gayette güzelmiş saçlarının ben sadece kına resmini ve düğün resmini hatırlıorum nişan resmin varmıydı bakıyım tekrarboyu ne kadar bide bişiy sorcam cahilliğime ver bu postijle çıtçıt aynı şey mi :44:
saçlarım kendi rengim benm hiç boya yok açık kahve bulabilrim heralde dimi benim rengimde bide bunların hangisi iyi olur benim hiçbi fikrim yok
röfleliiiiii çok sevindim, hayırlı olsunben geldim kızlarr :)
deryaaaaa sana da haber verip kaçayım dedim
gelinliğimi aldım
nurten moda dan
ilk denediğimi aldım
çok aşırı kabarık değil etek ucunda ve drapeler arasında güpür var
duvağın kenarı da güpürlü olacak
komple saten başka işi taşı yok
düzelttir bence de, 3 cm uzar işte nişana kadarkestirdiklerini yerine koymuş olursun
nişan fotosu şu nar çiçeği nişanlık var üzerimde, dış çekim fotolarda, o işte
ben postiş düşünmüyodum ama gittiğim kuaför o anda "bak bunu takalım mı ister misin?" dedi, öyle bi anda oldu yanirengi de tam tutmuyodu ama tutturdu işte bi şekilde kuaför
postişle çıtçıt aynı şey değil ama aynı görevi görüyo... postiş daha peruk tarzında yoğun saç demeti şeklinde oluyo, kuaför onu tokalarla fln tutturuyo saçına.. çıtçıt ise tek tek tutam tutam oluyo ve uçlarında çıtçıtlı tokalar oluyo kendiliğinden, kendi saçlarınınn arasına serpiştirip o çıtçıtlarla tutturuyorsunama amaç aynı yani saçları uzatıp çoğaltmak
röfleliiiiii çok sevindim, hayırlı olsungülerek giy gelinliğini
tarifine göre tam istediğin gibi bir gelinlik bulmuşsun. Peki fiyatı ne kadar?
Drapeleri dediğim kadar var mıymış peki
fotosunu eklesene biyere yaa
ben de ilk denediğimi almıştım
ben geldim kızlarr :)
deryaaaaa sana da haber verip kaçayım dedim
gelinliğimi aldım
nurten moda dan
ilk denediğimi aldım
çok aşırı kabarık değil etek ucunda ve drapeler arasında güpür var
duvağın kenarı da güpürlü olacak
komple saten başka işi taşı yok
Buarada zelemele iyiyim tatlım sen nasılsınnasıl gidiyor hayat görüşemiyoruz
günaydınlarrGünaydın kızlarr
evet düzelttirmek farz oldu ztn çok kırık var
bende çıtçıt ya da postij hangisi olur bana bilmiorum :26:
nişan benm memneketimde olcagı için ben burdan alıp götüreyim die düşünmüştüm aslında orda bulamazsam fln die ama bunu koaförler daha iyi bilir aslında önce bi ordaki koaförle konuşsam daha iyi olcak gibi o beni yönlendirir onlarda varsa almam ya da daha belkide değişik bi model söler :26:
buarada nasıl öyle ilk gördüğünüzü alabiliosunuz ya hemde gelinlik ben gezmeden hiç içime sinmez ilk gördüğüm begenirim ama bütün heryeri gezer gene dönüp dolaşıp onu alırım, bazende daha güzelini bulurum
kuzumm hadi hayırlı ugurlu olsun tekrarmeraklardayız ama ilk provada senden foto beklioruz
zelemele hoşgeldin aramıza
evet tatlım gorusemıyoruz dıger topıkte goremedım senı hıc
gorusuruz artık burada
günaydınlarr
kuzum ilk denediğimi aldım derken, ilk onu denedim ama sonra bursada ne kadar gelinlikçi varsa dolaştım, ama aklım o ilk olanda kaldı, ve dönüp en son onu aldıkyoksa imkanı yok başka denemeden almamın
eğer nişandan sonra da kullanırım diyorsan çıt çıt satın al. Ben düğünlerde fln önemli günlerde takıyorum, iyi oluo mesela
zelemele hoşgeldin aramızamemnun oldum tanıştığımıza