Sipaydi ye Yardım lütfen

Dün bi yerle görüştüm buarada işle ilgili msj atmışlardı bgn tekrar arıcam randevu vercekler görüşmeye gitcem aslında iyi biyere benziyor maaşıda bnmkinden daha iyi duyduma göre ama mesai saatleri uzun o benim gözümü korkutuyor açıkçası

heh şöyle
4,5 yıldır burdayım tatlım, yıllık iznim 22 gün fln kaldı sanırım ama bu yaz biyere gidemeyeceğimiz için onu da kullanamayacağım

heh şöyle
4,5 yıldır burdayım tatlım, yıllık iznim 22 gün fln kaldı sanırım ama bu yaz biyere gidemeyeceğimiz için onu da kullanamayacağım

hey maşallah 22gün izin ben olsam şimdi basar giderdim evime yatardım hiç mi kullanmadın anacım senelerdir

Belki gidersiniz öyle düşünme ya eşinin mi izni yok o yüzden mi :26:

aa iş değiştirmeyi mi düşünüyorsun neden ki?

Evet iş değiştirmek istiyorum patronum çok memnuniyetsiz çileden çıkartıyor insanı ve burda amele gibiyim resmen herşeyi ben yapıorum üstüne yaranamıorumda Bu sene çok fazla işten çıkan ve çıkartılan oldu çok az kaldık patronla beraber izmir ofisinde 4kişiyiz hepsi erkek ve suratsız daralıom artık burda konuşcak bi insan bile yok bende şöle kalabalık biyerde mutlu mesut kendi işimi yapmak istiyorum senelerce okudum işimi yapmak istiyorum ya

Kullandım canım ama izinlerimi bitiremeden bu seneki 14 gün de eklendi, böyle oldu geçen yaz 3 hafta izne çıkmıştım, süperdi ama bu yıl eşimin izni yok, o yüzden benim de izne çıkmamın bi anlamı yok

Memnuniyetsiz patron da çekilmez anacım İnsanın yaptıklarının takdir edilmemesi çok kötü bişiy. Orada mutlu değilsin anlaşılan, o zaman hiç vakit kaybetmeden kaç kurtar kendini

ozaman izinlerinden bi 10gün bana versen

bnmde hepi topu 2 hafta iznim var ondada patronum gıcık sölemiştim 2gün söz için aldıgım izni ve 1 gün bi işim için aldıgım izni yıllık iznimden kesti kaldı 11gün

burda hiç mutlu değilim keşke güzel bi iş bulsam arkama bakmadan giderim

Bakma işte, ben de geçen seneye kadar hiç adam akıllı izin yapamadım, çünkü benim de yerime bakacak kimse yok burada, zor çıkıyorum izne...
Geçen sene evlendim diye lütfettiler o kadar izni yani
Tatil yapamayan personelden ne bekler ki bu patronlar hiç anlamam
İnşallah gönlüne göre bi iş bulursun da kurtulursun oradan mutlucum yaa:26:

inşallahh canım ya

İş bulmakta zor bu devirde bulmadanda çıkamıorum maalesef bide nişan düğün arifesinde çıkarsam oda zor olcak izin açısından iki ucu pis değnek yani

Son düzenleme:
Buarada saçlarımda çok kırık var ya arkasıda yamukmuş biraz kestirmek istiyorum ama nişan için de istemiorum napsam bilemedim şimdide çok uzun değil omuzlarımın üstünde nişanda postij takmak istiyorum aslında ama hiçte takmadım daha önce kötü mü duru ki bilemedim

inşallahh canım ya

İş bulmakta zor bu devirde bulmadanda çıkamıorum maalesef bide nişan düğün arifesinde çıkarsam oda zor olcak izin açısından iki ucu pis değnek yani
hayırlısı olsun inşallah

nişana kadar uzar ki saçların, sadece kırıklarını aldır..
Bir de postişi eğer saçının rengine uydurabilirsen çok güzel oluyor, ben nişanımda postiş kullandım, nişan fotolarında var bakabilirsin Kınamda da çıtçıtlarım vardı...

nişana 3 ay kaldı koaför dediki saç ayda 1cm uzar dedi

benm saçlarım ztn kısa ama galiba düzelttricem saçlarımı böylede hiç hoş değil:26:

aa senindemi postijdi bence gayette güzelmiş saçlarının ben sadece kına resmini ve düğün resmini hatırlıorum nişan resmin varmıydı bakıyım tekrar boyu ne kadar bide bişiy sorcam cahilliğime ver bu postijle çıtçıt aynı şey mi :44:

saçlarım kendi rengim benm hiç boya yok açık kahve bulabilrim heralde dimi benim rengimde bide bunların hangisi iyi olur benim hiçbi fikrim yok

ben geldim kızlarr :)

deryaaaaa sana da haber verip kaçayım dedim

gelinliğimi aldım
nurten moda dan
ilk denediğimi aldım

çok aşırı kabarık değil etek ucunda ve drapeler arasında güpür var
duvağın kenarı da güpürlü olacak
komple saten başka işi taşı yok

düzelttir bence de, 3 cm uzar işte nişana kadar kestirdiklerini yerine koymuş olursun
nişan fotosu şu nar çiçeği nişanlık var üzerimde, dış çekim fotolarda, o işte
ben postiş düşünmüyodum ama gittiğim kuaför o anda "bak bunu takalım mı ister misin?" dedi, öyle bi anda oldu yani rengi de tam tutmuyodu ama tutturdu işte bi şekilde kuaför
postişle çıtçıt aynı şey değil ama aynı görevi görüyo... postiş daha peruk tarzında yoğun saç demeti şeklinde oluyo, kuaför onu tokalarla fln tutturuyo saçına.. çıtçıt ise tek tek tutam tutam oluyo ve uçlarında çıtçıtlı tokalar oluyo kendiliğinden, kendi saçlarınınn arasına serpiştirip o çıtçıtlarla tutturuyorsun ama amaç aynı yani saçları uzatıp çoğaltmak

röfleliiiiii çok sevindim, hayırlı olsun gülerek giy gelinliğini
tarifine göre tam istediğin gibi bir gelinlik bulmuşsun. Peki fiyatı ne kadar?
Drapeleri dediğim kadar var mıymış peki
fotosunu eklesene biyere yaa
ben de ilk denediğimi almıştım

Günaydın kızlarr

evet düzelttirmek farz oldu ztn çok kırık var

bende çıtçıt ya da postij hangisi olur bana bilmiorum :26:
nişan benm memneketimde olcagı için ben burdan alıp götüreyim die düşünmüştüm aslında orda bulamazsam fln die ama bunu koaförler daha iyi bilir aslında önce bi ordaki koaförle konuşsam daha iyi olcak gibi o beni yönlendirir onlarda varsa almam ya da daha belkide değişik bi model söler :26:

buarada nasıl öyle ilk gördüğünüzü alabiliosunuz ya hemde gelinlik ben gezmeden hiç içime sinmez ilk gördüğüm begenirim ama bütün heryeri gezer gene dönüp dolaşıp onu alırım, bazende daha güzelini bulurum

kuzumm hadi hayırlı ugurlu olsun tekrar meraklardayız ama ilk provada senden foto beklioruz

günaydınlarr
kuzum ilk denediğimi aldım derken, ilk onu denedim ama sonra bursada ne kadar gelinlikçi varsa dolaştım, ama aklım o ilk olanda kaldı, ve dönüp en son onu aldık yoksa imkanı yok başka denemeden almamın
eğer nişandan sonra da kullanırım diyorsan çıt çıt satın al. Ben düğünlerde fln önemli günlerde takıyorum, iyi oluo mesela

evet tatlım gorusemıyoruz dıger topıkte goremedım senı hıc
gorusuruz artık burada
zelemele hoşgeldin aramıza memnun oldum tanıştığımıza

tskler hosbulduk bende memnun oldum

Benim kk açıldı, siz ortalıktan kayboldunuz ayol
Kaç günlerdir Böcük yokkk, sipaydi yokkk bugün, tatlıkedicik yokkk :26:
Nerdesiniz bacılar siz?
mutlu da başka topiklerde gezio
yaa ama yarın cumaaaa tatlı kediiiiii, ama sen yoksun ortalıkta :26:

Röfleliiii bu akşam sizin oraya geliyoruz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…