Sinoplu57 nin Çeyizinden Bir Demet..

Alıntı:
suuuuu kullanıcısından alıntı
Mutlu günlerde kullan canım.tencere takımının renklerine bayıldım:))) birde o kırmızı babaet tarzı terlikler var ya bende istiyommm ondan yaaa çok güzelmiş.nerden kaça aldın markası ne kıs belki bulurum ama ben çeyizi beklemeden hemen giyerim

(çok sağol canım ben bu terlikleri gecen hafta pendik pazarından almıstım .. istanbulun 2.büyük pazarıdır.. tanesi 5 liradan satılıyordu..babet gibi evet bende dısarda giycem bu gidişle..markası tuğçeymiş cnm bilindik bişi degil tezgah malı )

Canım sen o babetleri kocanlar gezmeye gittiğinizde giy özellikle böyle uyus gıcık kaptıkların varsa:)))görsünler kokoş babetlerini:))

Cnm benim ceyizini sergilemissin sen de...
Hepsi ozenle secilmis belli,primanovanin banyo takimina da ayrica bayildim..
Digerlerini de bekliyoruz 4 gozle...
Allahim mutlulukla kullanmayi nasip etsin insallah...:nazar::nazar::nazar:

ugur böcüklü gırgırımıda ekleyim..:)

UGUR-BOCEGI-GIRGIR__27031741_0.jpg

güle güle kullan cnm gırgırı
çok hoşuma gidiyor bunlar almak istiyrm ama benim için kullanışlı olmaz sanırım.
:KK43:

1000076259.jpg

12 tane ahşap askılıgımız

BORNOZ-TAKIMI-Klasik-Aile-Seti.png

özdilek aile bornoz setimiz.. yeşil olan mavi renkte.. annem yıllar önce almış..

banyolin_silver_3080_banyo_seti_315284.jpg

banyo klozet setimiz

ohh hepsi bi harika sinoplum en güzel günlerde kullanman dilegiylee baya halletmissin :)

sağol tatlım evet bayagı aldım .. birikmesini bekliyordum ..:) dahada eksik var inş tamamlıcaz zamanına kadar:107:
Çok güzellermiş canım, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin..

amin,çok teşekkür ederim .:)

cnm Allah güle güle eskitmek nasip etin.ne güzel çeyizlerini paylaşmıssın.içindeki mutluluk sevinç her daim devam etsin

X