- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
Benim oturduğum evde ilk başta(1+1 eşyasız) 600 e anlaştık o zamanlar tutabileceğim aynı fiyat aynı emsalde başka evlerde vardı.Ocak ayıydı. Sonra ev sahibi bahar geldi kirayı arttıralım dedi 750 yaptık. Şimdi de diyor ki her şeye 3-4 kat zam geldi kirayı 1200 yapacağım. Yanınıza da birini almışsınız zaten diyor. Kızlar burada 1+1 eşyalı evleri zaten o fiyatlara veriyorlar Afedersiniz ama bu nasıl bir karaktersizlik. Diyorum ki daha evde 1 yılım dolmadı 1 yıl dolsun öyle zam yapin.Bana da 3-4 kat oldu her sey. Yok diyor ya ödeyin ya çıkın. Açıkçası ben burada duzenimi kurdum, komşulardan memnunum. Allah var yukarıda bir günden bir güne ne kirayı geciktirdim ne aidatı. Bir de yanıma birini almadım tek kalıyorum. Muhtemelen evime gelen giden arkadaşlarımdan arkadaşlarımdan dolayı diyor kapıcıya siz mi söylediniz diyorum benim haberim yok diyor ama bence yalan. Neymiş başka kiracılar varmış. O paragöz bir insan değilmiş.Allah korkusu varmış.
GÜNCELLEME:
ARKADAŞLAR MEMURUM DİYE BANA HAVADAN PARA YAĞMIYOR.BENİM MARKET MASRAFİMDA VAR BENDE FATURA ÖDÜYORUM. BENDE VERGİ VERİYORUM.
GÜNCELLEME:
ARKADAŞLAR MEMURUM DİYE BANA HAVADAN PARA YAĞMIYOR.BENİM MARKET MASRAFİMDA VAR BENDE FATURA ÖDÜYORUM. BENDE VERGİ VERİYORUM.
Son düzenleme: