• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir krizi geciriyorum

Ben de izin al
İzin al demiyorsunuz haber ver diyorsunuz çünkü o kadın değilmişmiş. Siz izin alıyorsanız o da izin alsın. Siz daha baştan erkek milletinı kendinizden üstün görüyorsunuz. O da o zaman aynı düzen devam eder istedigini yapar istediginde sevisir size sormaya getek yok niye size sorsunki o kadin degil. Sizin mantığınız bu şekildeyse zaten adama hak verin erkek o sizin deyiminizle. Beddua ederken de haber verdinizmi esinize ay pardon erkekler haber verir kadınlar hep izin alır.
İzin aldınız mı sahi beddua ederken?
miyorun haber
İzin al demiyorsunuz haber ver diyorsunuz çünkü o kadın değilmişmiş. Siz izin alıyorsanız o da izin alsın. Siz daha baştan erkek milletinı kendinizden üstün görüyorsunuz. O da o zaman aynı düzen devam eder istedigini yapar istediginde sevisir size sormaya getek yok niye size sorsunki o kadin degil. Sizin mantığınız bu şekildeyse zaten adama hak verin erkek o sizin deyiminizle. Beddua ederken de haber verdinizmi esinize ay pardon erkekler haber verir kadınlar hep izin alır.
İzin aldınız mı sahi beddua ederken?
Neden tersine anliyorsunuz? Dedim ki ben bayanim senin gormedigin ayrintilari gorebilirim, banyo musait oda musait camasir var yok vs ortada gorulmemesi gereken bisey var yok vs.

Ben de izin almiyorum kiymet verip ona degerli hissettiriyorum kendini xx gelmek istiyor hayatim bilgin olsun diyorum o da hosgelmis basim ustune diyo bisey ihtiywcin var mi diyor falan filan.. o da bana sorsa ben de kendimi degerli hissetsem? Ama sizin de dusundugunuz gibi o da izin alma olarak dusunuyor iste mesele bu ayni kafadasiniz esimle oysa ortsda izin alma yok bilgi vermek deger verip saygi gostermek var.

Bu kadar da beddua edecek ne var Allah aşkına sanki sizi aldattı da biriyle yatakta yakalamış gibi he namaz kılıp hem beddua etmekte de ilginç doğrusu yanii. Madem eve arkadaş getiriyor diye nefret edecek boyuta geldiniz bu kadar kötü sözler kullanıyorsunuz boşanın ben o kadar hakaret ettiğim biriyle aynı evi paylaşmam şahsen. Tamam haklısınız ama güzellikle söyleyin olmuyorsa sizde hizmet etmeyin zaten beklemiyormuş da gidin odanıza hem zaten siz akşam geç geliyormuşsunuz işten o saatte mi geliyor bunlar ne alaka. Ayrıca sizin salonda özel eşyalarınızın ne işi var başka odaya asabilirsiniz onları? evde acil birşey olup siz işteyken usta falan da getirmek zorunda kalabilirdi eşiniz. Dağınık olan sizsiniz.

Biraz önce bir üyenin konusuna yazmıştım. Eşim de ilk evlendiğimizde bana sormadan arkadaşına ailecek yemek için (haftaiçi) söz vermişti. Bana sonradan söyledi duyduğum an ortam müsait değildi sadece sitem ettim ama eve gittiğim an kıyameti kopardım ve son oldu.. Hatta kv de duyunca şok olmuş eşime kızmıştı.

Bazı şeylerin önü ilk etapta alınmalı. Eşin evi ve işini neden bu kadar birarada tutuyor. Artık bekar değil ki. Bekar olsa kimse karışmaz zaten. Sokaktan tutup eve getirilir mi cafe denen bir şey var cahil herif..

Ama beddualar çok rahatsız etti beni. İstemediğiniz halde bir de birlikte olmuşsunuz. Siz de çok yanlış şeyler yapıyorsunuz.

Bu kadar da beddua edecek ne var Allah aşkına sanki sizi aldattı da biriyle yatakta yakalamış gibi he namaz kılıp hem beddua etmekte de ilginç doğrusu yanii. Madem eve arkadaş getiriyor diye nefret edecek boyuta geldiniz bu kadar kötü sözler kullanıyorsunuz boşanın ben o kadar hakaret ettiğim biriyle aynı evi paylaşmam şahsen. Tamam haklısınız ama güzellikle söyleyin olmuyorsa sizde hizmet etmeyin zaten beklemiyormuş da gidin odanıza hem zaten siz akşam geç geliyormuşsunuz işten o saatte mi geliyor bunlar ne alaka. Ayrıca sizin salonda özel eşyalarınızın ne işi var başka odaya asabilirsiniz onları? evde acil birşey olup siz işteyken usta falan da getirmek zorunda kalabilirdi eşiniz. Dağınık olan sizsiniz.
konuyu bukadar tersinden anlayip alakasiz yerlerden yorumlama yapmaniz cok komik. Elinizde telefon yada bilgisayariniz karsisinda dusnmeden yorum yapiyorsunuz. Sizin esiniz de getirsin o zaman devamli birilerini icinize sine sine calisin is yerinizde. hep aksam ogrenin kim gelmis kim gitmis.esiniz size guzel surprizler yapar umarim benim esim gibi yoldan bulup getirdigi adamlarla tanisirsiniz hergun burda da oh huzurum cok yerimde yazarsaniz gorurum sizi

Yalnız bu kadar beddua dağarcığı geniş birini ilk defa görüyorum.. O ne gün yüzü görmemiş laflar öyle. Ben mi duymamışım hiç ne? Bizim oralarda biri beddua edecekken susturulurdu da..

Eşinin asıl problemi yol yordam öğrenmemiş. Bilmiyor. Bence ailesinden biriyle konuş anlatsın. Tanımadığı adamları tutup eve sokmak, özel eşyaları gözler önüne sermek ayıptır ve tehlikelidir..

Son düzenleme:
En nefret ettiğim insana bile beddua edemem ben. Edenleri de sevmem.
Amaaaaa, kardeşim konuyu unuttum resmen. O nasıl bir beddua zinciridir öyle.
Namazımı kıldım diyen birinin bu kadar beddua edebilmesi cidden ilginç geliyor bana.
Allah'tan damı korkmuyorsunuz yahu. Bir insanın dili nasıl bu kadar kötü konuşabilir anlamıyorum.

başta çk aşırı sinirle yazdığın için o bedduaları ciddi yazmadığnı düşünüyorum.

konunda haklısın ama eşine bunu zamanla kabul ettirebilirsin bir dahaki geldiğinde hayatım haber ver fln de sürekli hatırlat.
ayrıca gerçek adın soyadınla mı üye oldun? ifşa olmamak için değiştirmeni tavsiye ederim

insallah allah onun 100000099 turlu belasini verir indallah bu vuma mubarek gun benim kalbimin parcalandigi gibi o da lime lime olsun insallah bugun.

ne yaptın sen kardeşim tam sen haklısın diyecekken sen kendini batırmışssın. Kimse bu kadar bedduayı hakketmez.Güzellikle konuşssan ,tatli dille yola getirsen zaten böyle gidersen adam da boşanır senden.

Seks için getirmiyorum ne demek
Getirseydin birde

Zorla size yaptırdıklarınıda tahmin edebiliyorum iğrenç herif

başta çk aşırı sinirle yazdığın için o bedduaları ciddi yazmadığnı düşünüyorum.

konunda haklısın ama eşine bunu zamanla kabul ettirebilirsin bir dahaki geldiğinde hayatım haber ver fln de sürekli hatırlat.
ayrıca gerçek adın soyadınla mı üye oldun? ifşa olmamak için değiştirmeni tavsiye ederim
Dun yasadiklarim onun tepkisi kabus gibiydi elbette icimden gelerek yazmadim bazilari da yanlis anlasilmis. Benim gibi paramparca olsun bisey olsun ve hissettiklerimi hissetsin onu da biri parcalasin da aaa ben esime boyle yapmistim meger bak onun hissettikleri ne kotuymus nasil izin vermisim kalbini nasil yaralamisim desin. Anlaminda bi parcalanmaydi. Isim konusu da yok gercek ismim degil anlayisli yorumunuz icin cok tesekkurler

Hahaha canımsın
Sorun yok çok orjinal yaklaşım :))

Yalnız konuşularak halledilemeyen hiç birşey böyle yöntemlerle çözülemez :)

Çözülür aslında ama konu sahibinin rahat biri olması lazım. Onu da herkes yapamaz..

Mesela bir anda eşinin yanında içeri giren adamın karşısında gecelikle veya başka bir fantezi çamaşırla görünüp kaçsa eşi alır mesajı..

Eskiler der bir musibet bin nasihatten evladır diye.. Çok doğru bir söz. :KK66:

Hatta bir tane daha nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Kötek mecazi anlamda tabi..
Yani "seni uyardım ama bak dinlemedin. Evimde istediğim fanteziyi uygularım özel hayatımızı gaspettirmemek sana kalmış" manasında.. :KK66:

Simdi bise dicem de banlanmak.istemiyorum ... Allah sizi islah etsin ama.o beddualar kocanizi bulmaz.. Bedduaya nereye gidiyorsun. Demisler sahibime demis .. Hadi konusma ani bianlik dediniz diyelim yahu buraya yazİyorsunuz yani bunun sinirle krizle alakasi yok! Ciddi ciddi dusunuyorsunuz yahuuuu.. Heyy kendine gel.yuzunu yika samimi bir abdest al kildigin namazi bile hircin kiliyorsundur sinir halinde tepkini baska turlu goster be kardesim .. Kendini odaya kilitle konusma kus tavir yap ama bu da ne yahu .. Namaz kilacak kadar inancliysaniz koca hakkini da annenize bi sorun .. Yatakta gonul gormekle olmuyor .. Kadin hakki da var ama adam sizin misafirinize buyursunlar var mi bi ihtiyac diyormus ... Yanlis yolsdasin sakin ol..sinir geldimi akil.gider

İlk başlarda bize de çok geliyordu misafir, habersiz gelene bende bir bardak çay verip geçtim.'Ay keşke haber verseydiniz, evde dağınık artık kusura bakmazsınız' dedim geçtim. Ama surat asmadım hiç misafire.Haberli gelene canım feda ama habersiz gelene 1 bardak su bile yeter. Kafaya taktığınıza değmez. Artık gelen giden kalmadı bize. Sizde ruh sağlığınızdan olmayın sırf bu sebepten. Salon ya da oturma odanıza çamaşır asmayın, geleni oraya oturtun.Bir bardak çay verin geçin.Çok fazlasını isterse kalksın eşiniz yapsın.

Bu tepkilerinizi hiç tanımadığıniz ama size yardımcı olmak isteyen kk kadinlarinin yerine eşinize gösterin

Herkese bi beddua
Sende yasa aynısını huzurlu yuvam de falan olmamış

Mesela benim eşim her kim olursa olsun bana sormadan kimseyi eve getirmez

Arkadaşları falan geleceği zaman maksimum tutarım temizliği evi toplamayı,

Ama olduki getirdi eve bi erkek hem tanımadığı biri hem evde benim geceliklerim falan var,o kadar beddua etmem ama büyük kavga çıkar
Lakin bende donlarimi falan evde ulu orta asmam kapilara falan

Mesela dün istemediğiniz halde o istedi diye birlikte olmussinuz ama esinize istemiyorum diye birşey dememissiniz
E her konuda tepkisiz kaliyorsunuz sonra beddualar havada

Back