- 4 Ekim 2017
- 24
- 15
- 8
- 38
- Konu Sahibi Aslionaran
Ben de izin al
Ben de izin almiyorum kiymet verip ona degerli hissettiriyorum kendini xx gelmek istiyor hayatim bilgin olsun diyorum o da hosgelmis basim ustune diyo bisey ihtiywcin var mi diyor falan filan.. o da bana sorsa ben de kendimi degerli hissetsem? Ama sizin de dusundugunuz gibi o da izin alma olarak dusunuyor iste mesele bu ayni kafadasiniz esimle oysa ortsda izin alma yok bilgi vermek deger verip saygi gostermek var.
miyorun haberİzin al demiyorsunuz haber ver diyorsunuz çünkü o kadın değilmişmiş. Siz izin alıyorsanız o da izin alsın. Siz daha baştan erkek milletinı kendinizden üstün görüyorsunuz. O da o zaman aynı düzen devam eder istedigini yapar istediginde sevisir size sormaya getek yok niye size sorsunki o kadin degil. Sizin mantığınız bu şekildeyse zaten adama hak verin erkek o sizin deyiminizle. Beddua ederken de haber verdinizmi esinize ay pardon erkekler haber verir kadınlar hep izin alır.
İzin aldınız mı sahi beddua ederken?
Neden tersine anliyorsunuz? Dedim ki ben bayanim senin gormedigin ayrintilari gorebilirim, banyo musait oda musait camasir var yok vs ortada gorulmemesi gereken bisey var yok vs.İzin al demiyorsunuz haber ver diyorsunuz çünkü o kadın değilmişmiş. Siz izin alıyorsanız o da izin alsın. Siz daha baştan erkek milletinı kendinizden üstün görüyorsunuz. O da o zaman aynı düzen devam eder istedigini yapar istediginde sevisir size sormaya getek yok niye size sorsunki o kadin degil. Sizin mantığınız bu şekildeyse zaten adama hak verin erkek o sizin deyiminizle. Beddua ederken de haber verdinizmi esinize ay pardon erkekler haber verir kadınlar hep izin alır.
İzin aldınız mı sahi beddua ederken?
Ben de izin almiyorum kiymet verip ona degerli hissettiriyorum kendini xx gelmek istiyor hayatim bilgin olsun diyorum o da hosgelmis basim ustune diyo bisey ihtiywcin var mi diyor falan filan.. o da bana sorsa ben de kendimi degerli hissetsem? Ama sizin de dusundugunuz gibi o da izin alma olarak dusunuyor iste mesele bu ayni kafadasiniz esimle oysa ortsda izin alma yok bilgi vermek deger verip saygi gostermek var.