• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir krizi geciriyorum

Haklisin Ben bekarim ya bana söylemesi kolay geliyor :)) ileride göreceğim bende yasaya yasaya :)

Aynen canım böyle hakiki anlamda evlilik düşündüğün kişinin kötü yanlarını çok iyi gözlemle
Çözülür aslında ama konu sahibinin rahat biri olması lazım. Onu da herkes yapamaz..

Mesela bir anda eşinin yanında içeri giren adamın karşısında gecelikle veya başka bir fantezi çamaşırla görünüp kaçsa eşi alır mesajı..

Eskiler der bir musibet bin nasihatten evladır diye.. Çok doğru bir söz. :KK66:

Hatta bir tane daha nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Kötek mecazi anlamda tabi..
Yani "seni uyardım ama bak dinlemedin. Evimde istediğim fanteziyi uygularım özel hayatımızı gaspettirmemek sana kalmış" manasında.. :KK66:

Arkadaşım bende derim ki anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.. (eşi için)

Eşi izin almayarak belki sorumsuzca ve anlayışsızca davranıyor ve inat etmiş yani böyle zıtlığazıt gitmek karşındakini iyice inatlaştırabilir. En iyisi görmezden gelmek ve sukût etmek :)

hsssssssss yavas ol .. Valla banlanacagım senle haddını bıl burda bıssuru muslumam var kıtaba saygıszlık edemezsın bende hırıstıyana etmem kımseye etmem .dını konuya gırmıcem de hakaret et .. Yavas gelllll ! Terbıyenızı takının neresını bılıyorsun ki ..
kitapta seytan lanetlenır bol bol.. Yaran mı var

Aynen canım böyle hakiki anlamda evlilik düşündüğün kişinin kötü yanlarını çok iyi gözlemle

Arkadaşım bende derim ki anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.. (eşi için)

Eşi izin almayarak belki sorumsuzca ve anlayışsızca davranıyor ve inat etmiş yani böyle zıtlığazıt gitmek karşındakini iyice inatlaştırabilir. En iyisi görmezden gelmek ve sukût etmek :)
Allah iyiler ile karsilastirsin insallah

Bosanin demeyin tamam ben de acemiyim Belki yeni evliyiz Sonuçta tepkilerimi bende kontrol edemiyor olabilirim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor olabilirim ama ben kendisine söylüyorum ve çok da söyledim birini getireceksen ailesiyle birlikte gelsin tek başına istemiyorum Ben varken tek başına zaten istemiyorum ama ben yokken de istemiyorum haber verirsin ben sana söylerim aşkım şimdi evde Mesela çamaşır var evde banyoda şu var Ne bileyim yatak odasını kapısını kapat veya şuna dikkat et Buna dikkat et unutma mahçup olma Ben de söylerim ama benim kızdığım şey haber vermemesi izin alsın demiyorum ben annem için ya annem için rizasini alıyorum bu ne olur izin ver lütfen Annem gelmek istiyor sen izin verirsen gelir vermezsen gelmez anlamında değil saygı duyduğum için haber veriyorum rızasını almak istiyorum ve kendisine söylüyorum sen neden benim rizamı almak istemiyorsun ..boşanın Demeyin Bana 2 aylık evliyiz zaten zamanla oturacaktır bunları da biliyorum ama yapmış olduğu bana büyük haksızlık geliyor bana akıl verin kendi hayatımızdan örnekler verin sizin eşiniz de böyle yapıyor mu yapsa tepkiniz ne olurdu Belkide dersiniz ki eşim arkadaşını getiriyor hizmet ediyorum Bundan yoruluyorum bundan rahatsız oluyorum derdiniz ama ben yokken gelsin sorun değil evi batırmasın evi kirletmesin hiç problem değil dışarıda buluşacağına evde buluşsun da diyebilirsiniz Bana söyleyin ben başka kadınların bakış açılarını merak ediyorum
Pardon da boşanın demeyelim de bizde mi beddua edelim adama ölsün de kurtul diye..

İnsan kocasına bu kadar beddua eder mi ya ben o kadar kavga ettim esimle hiç beddua etmedim. Hani bırak esimi ben düşmanıma etmem korkarım bedduadan. E hadi tutsa bedduan, yine sen üzüleceksin. He üzülmem diyorsan. Bosan Ozaman niye evlisin. Oturup tekrardan dogru dürüst konıs yine anlamazsa bu sefer aynı seyi sende yap. Anlasın.

Çözülür aslında ama konu sahibinin rahat biri olması lazım. Onu da herkes yapamaz..

Mesela bir anda eşinin yanında içeri giren adamın karşısında gecelikle veya başka bir fantezi çamaşırla görünüp kaçsa eşi alır mesajı..

Eskiler der bir musibet bin nasihatten evladır diye.. Çok doğru bir söz. :KK66:

Hatta bir tane daha nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Kötek mecazi anlamda tabi..
Yani "seni uyardım ama bak dinlemedin. Evimde istediğim fanteziyi uygularım özel hayatımızı gaspettirmemek sana kalmış" manasında.. :KK66:
Yaptim yaptim

Insallah bugun caninin ciktigini ruhunh teslim ettigini son sozunun hakkini helal et oldugunu isitirim
Naptın arkadaşım insan eşine böyle beddua eder mi ? O senin sevip evlendiğin adam dur hele zamanla oda anlar sende bi kaç kere habersiz misafir getir sonunda rahatsız olup empati yapacaktır.

Hala bilgi versin değer verip saygı göstersin diyorsun.

Adam resmen sana tecavüz ediyor. Ağlayarak istemediğin şeyi zorla yaptırıyor. Eve misafir getirebilir miyim diye senden izin alsa değer verip saygı göstermiş mi olacak?

Komiksin arkadaşım.
Konuyu misafir icin acmadim zaten madem tecavuz olayi dkk. Cekiyor surda neden sinirlenmemi sadece misafir icin algiliyosunuz geceden sabaha kadsr gerginim kendimi nasil hissettigim kelimelerime vurmus artik

Konu sahibi ayrılmak istemiyor. Beddua etmek için açmış. Acaba KK Beddua Team var da toplanır beraber beddua ederiz falan mı sanıyor bilemiyorum ama konu çok kötü yerlere gitmeye başladı. Lütfen herkesin dinine saygı duyalım. Devam ederse hepimiz banlanmakla kalmayacağız, birbirimizi de kıracağız.

Cok tepkilisiniz...
Bu tepkinizi eşinize, sizle istemediğiniz halde birlikte olurken gosterdinizmi???

Bende diyorum ki getirmez ama eğer ki getirdi ev musait değil o an evde misafir falan dinlemem başlar kavga. .

Ama siz hiç bir tepki gostermeyp beddua ediyorsunuz
Bari dua edin eşim düzelsin diyr

Evet durumunuz üzücü ama sizinle ayni durumda değilim olmam da çünkü eşimle konuşarak hallediyoruz herseyi
Esim bana ben eşime saygı duyarız

Ama eşiniz size saygı duymuyor işte sorun bu
Ve siz sorunu bu beddualarla çözemezsiniz
Yahu 2 aylık evlilikte ilk gördüğün adami eve getirmek ne!!
Siz içerde kivranirken salonda çerez keyfi ne!!!

Size burfa herkes yol göstermeye çalışıyor ama anlamamak da bir şey
Kişi kendinden bilir işi demişsiniz valla güldüm:)
Kapıda donum falan yok asilmasi gereken yerde kuruyorlar
Hem böyle deyip hem büyük harflerle kurunasi gerektiginden yer olmadigindan orada asılı olduğunu anlardiniz yazmanız da bir çelişki. ..

Eşinizle konuşun, ben yokken biri elbette eve gelebilir ama benim haberim olmali diye
Bunu anlayana kadar sürdürün gerekirse kavga edin
Dun bu konu yuzunden tartismasaydim suan cok mutluyduk sorunumuz yoktu gece konustuk tartistik agladim kriz gecirdim durduk yere icten icten kinlenmedim heralde beni anlamamasi duvar gibi olmasi akim derken bkum anlamasi sinirlerimi bozdu sinirden aglatiyor beni biliyor musun nasil duygu bu?

Ortada bi sorun yok adam sadece haber ver ben de bileyim biri gelecek. Belki diycem dolapta su var onu cikar yiyin belki diycem petegin ustunde corap vardi onu al ne bileyim ev hali bu. Belki ben evde yokken esim kapiyi acik unuttu diycem ki yatak odasina dikkat et. Ortak hayati paylasmayi hissedicem ben de izin al benden,sayet onay cikmazsa kimse gelemez demiyorum.

Yataktaki olay daha ayriydi, ne detay veririm ne konusur yorum yaoarim vurgulayip herseyi ustunden gecip anlatmaya calistigim seyler esimin anlayissiz oldugu yada acaba benim mi durumlari abartip bu raddeye getiriyor olusum olduguydu.

Hani dedim sizin evlilik hayatiniz nasil gidiyor esiniz siz evde yokken alip alip geliyor mu adamlari? Bana dokunmayan yilan bin yasasin mi dersiniz yoksa ayip oyle olmaz mi dersiniz.

Ben cevabimi aldim ama herkes benle hemfikir ama yazdigim kotu seyler olmamis.

Bence bedduayi haketmis. Bir daha ki sefere Allaha havale et. Beddua iki başlidir çunku.

Ayrica taviz verme kocan olacak adama!

Dun bu konu yuzunden tartismasaydim suan cok mutluyduk sorunumuz yoktu gece konustuk tartistik agladim kriz gecirdim durduk yere icten icten kinlenmedim heralde beni anlamamasi duvar gibi olmasi akim derken bkum anlamasi sinirlerimi bozdu sinirden aglatiyor beni biliyor musun nasil duygu bu?

Ortada bi sorun yok adam sadece haber ver ben de bileyim biri gelecek. Belki diycem dolapta su var onu cikar yiyin belki diycem petegin ustunde corap vardi onu al ne bileyim ev hali bu. Belki ben evde yokken esim kapiyi acik unuttu diycem ki yatak odasina dikkat et. Ortak hayati paylasmayi hissedicem ben de izin al benden,sayet onay cikmazsa kimse gelemez demiyorum.

Yataktaki olay daha ayriydi, ne detay veririm ne konusur yorum yaoarim vurgulayip herseyi ustunden gecip anlatmaya calistigim seyler esimin anlayissiz oldugu yada acaba benim mi durumlari abartip bu raddeye getiriyor olusum olduguydu.

Hani dedim sizin evlilik hayatiniz nasil gidiyor esiniz siz evde yokken alip alip geliyor mu adamlari? Bana dokunmayan yilan bin yasasin mi dersiniz yoksa ayip oyle olmaz mi dersiniz.

Ben cevabimi aldim ama herkes benle hemfikir ama yazdigim kotu seyler olmamis.
işte bunu diyoruz haklıyken haksız duruma düştünüz beddualarla. onun dışında sonuna kadar haklısınız.

hanmadi hanmadi muslumanlarin oldugu bir platformda oyle agzi yuvarlayarak kitaba laf atamazsin ..burda her kesimden insan var saygili olmazsak birbirimize gireriz .. Yok saygili olamiyorum diyorsan ateistler cemiyetine vs takil .. Sinirimi ziplattin hadsiz.. Bu arada kitapta bol bol seytana lanet ediliyor haklisin

Hanımlar konuyu dini içerikler nedeniyle kapatıyorum ama şu konuya bir türlü nokta koyamadık nedense, bu sitede özellikle konularda "dini" içerikli yorumlar yasaktır, neden yasak peki? Çünkü sitede her inançtan her mezhepten insan var, bunların yanısıra ateistte var deistte var.

Dini yorum yasaktır ne demektir? Tüm inançlar ve bu inançlara ait öğretilerin yazılması yasaktır.
Bunla beraber her türlü din, mezhepten insanların inançlarını küçümsemek, aşağılamakta yasaktır.

Dini içerikli yorumlar hem sizle aynı inançtan olmayan insanlara inancınızı dikte etmemeniz, hem de inançlara saygısızlık etmemeniz için yasaktır.

Artık rica ediyorum beni defalarca bu yasaklar hakkında açıklama yapmak zorunda bırakmayın, burasının her din, inanç, siyasi görüş, ırk ve mezhepten insanlardan oluştuğunu, bilerek veya bilmeyerek karşınızdakileri kırmamak için yasaklara uymanız ve üsluplarınıza azami özen göstermeniz gerektiğini öğrenin rica ediyorum.

Şunu da dip not olarak belirteyim burası Müslümanlar, Hıristiyanlar, Yahudiler veya herhangi başka dinden olan insanlar topluluğu değildir, burası "Kadınlar" topluluğu, "Kadın paylaşım platformu" dur.

Son düzenleme:
Back