• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir krizi geciriyorum

Nasil anlatmaliyim bilmiyorum,
Yeni evliyim. Esimin eve birilerini getirme huyu var. Ben varken getirip hizmet ettirmiyor ama ben yokken gelmesi de beni rahatsiz ediyor. Neden? Cunku haberim yok. Ben istiyorum ki arasin ya da mesaj atsin "hayatin xxx gelecek ev musait mi" ben de deger gordugumu anlar hissederim. Ama bizimki getiriyor.
Birazda bendeki birikmis seyler heralde. Evlendigimizin 1. Haftasi olmadan ben disari cikmistim bisey alip gelecektim eve. Bizimki de disardan emlak isi calisiyor yurt disindan falan musteriler gwliyor onlari yakaliyor ev ayarliyor falan neyse disari ciktigimda yolda bunu ve bi beyi gordum kim dedim bugun dedi simdi havalimanindan geldi ilk biz bulustuk ev ayarliycam insallah falan.. hayirli olsun dedim yoluma devam ettim. Eve geldim bizimki o cocukla evde oturuyor. Odada camasirlar var bide ozel saten seyler falan da var kapida falan kurusun diye her yere asmisim. Bu cocuk gidince konustum bak ayip boyle yaoma bi bana haber ver kim o ayrica tanimadigin yabanci bugun ucaktan indi diyosun biz daha yeni evliyiz annemler calmadi kapimizi falan uzun uzun tatli tatli anlattim. Sen ister misim baskasi beni acik sacik gorsun yok ee neden camasirlarim ortada bak dusunemiyosun ama sorsaydin sana soylerdim. Haklisin falan demedi namaz kilmaya geldik bide kahve icelim dedik. Cami bizim bitisikte ve cay ocagi da var orda. Elin yabancisini eve getirene kadar gidin oraya. Yok anlamadi ama ozur diledi ve konu kaoandim aradan bi iki gun gecti annemler daha hala kapimizi calmadi ayiptir bizde cunku neyse bunun kuzenleri ve yine o cocuk geldi is yapiyolar beraber. Disarda bulusuldu benim de isten cikis saatimdi denk geldik bi yerde. Ama ben cok hastayim regl olmusum igneyle falan kendime gelirim oyle agir gecer. Dedim siz halledin ben eve geciyorun ayakta duramiyorum eve gittim surune surune sicak su torbasi battaniye vs ayarladim ustumu degistirdim yattim. Zirrr zil caldi bunkar dokuldu eve. Ben yan odada agliyorum bunlar kahve sigara cerez hahahahaaahss muhabbet. Esim arada geliyo su totbasini degistiriyo masaj yapip gidiyor. Mekik dokudu adam mutfak ve benim oda arasi.okuzoglu okuzler beni gordu o halde mutfaga gittim hastaneye gotur beni diye. Yrde comeldim kalkamadim cok fena oldum hala killari kipirdamadi.gece saat 12 geciyodu defolup gittiler. Bizim hikayemiz hep boyle. Ve bunlari herzaman tatli tatli anlattim mesajlar verdim kendisine. Annem ya annem ne zaman gelmek istese onu aradim annem gelecek canim ne dersin diye. Istedim ki anlasin. Ve dun gece..bu bi ofisle calismaya basladi bir ay kadar oldu. Dun adam gelmis eve buyur sana cay ikram edeyim demis benimki. Ben de bu kez patladim dedim ki ne zaman haber verceksin neden benim sana kiynet verdigim kadar kiymet gormuyorum. Mecbur degilim diyor bana. Izin alcak hali yokmus o ev onunmus. Hirsiz getirmiyorum sex icin getirmiyorum ben biliyorum kim iyi kim kotu diye kukredi. Gittim ayri odada oturdum namaz kildim agladim ettim geldi hadi odaya.. istemiyorum dedim .. hadi hadi.. gittik. Konusur belki diye bekledim ama suan midem bulaniyor insallah allah onun 100000099 turlu belasini verir indallah bu vuma mubarek gun benim kalbimin parcalandigi gibi o da lime lime olsun insallah bugun. Sex istedi ben dedim pskolojim iyi degil kavgaliyiz nasil bi kafa sendeki yani manyakmisin yatcam uyucam. Hatta sen nasil biseyler hissediyosun suan. E yataktayiz artik konu kapandi dedi inada bindirdi benim ihtiywcim var dedi detay anlatmiycam cok ama agladim gittim banyoda yuzumu yikadjm geldim yine emir kipi kullanarak biseyler istedi ve dediginu yaptim rahatlasin gebersin yatsin diye. Insallah bugun caninin ciktigini ruhunh teslim ettigini son sozunun hakkini helal et oldugunu isitirim.bu kadar aptal biriyle evlenmis olmayi kabul edemiyorum. Tek dilegim allah sahidimdir olanlara haksizliklarine hakkimi ondan alsin bana geri versin. Ben diyo seni cocuk gibi seviyorum yemek yapiyorum hergun (isten ben gec geliyorum) onu yapiyotum bunu yapiyorum sen simardin misafir icin izin almami bekliyosun kopegin degilim mecbur degilim ban yap yapma diye kontrol uygulamak istiyosun ama ben erkegim falan filan... gene iyi yonlu dusuup olaylari ben mi bu raddeye getirdim diyorum kendimi sucluyorum bana bisey soyleyin

Bedduaya kadar sabırla okudum
Mübarek Cuma tövbe edin
İnsan hayat arkadaşına bu kadar beddua eder mi, ne kadar çirkin
Eve misafir getirmiş bu o kadar da abartılacak bir şey değil, ölümcül hastasınız gibi anlatmışsınız abartı abartı, adam ölsün diye beddua ediyorsunuz pes yani

Sizin yasiniz kaç sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışsınız
Yasim 31, genel dil bilgim de iyidir kendimi ifade seklimde. Ancak cok gerginim ve uzgunum geceden beri. Ayni seylerin tekrar ediyor olusu sanirim esime ifade etmeye calistigim ve anlamadigi seylerin disa vurumu oldu sanirim o yuzden 1000 sefer buraya ayni cumleleri yazdim

Bunlar nasıl beddualar yazık ya bence tedavi görün! Cuma saati tövbe tövbe konunu okumaz olaydım.

Yasim 31, genel dil bilgim de iyidir kendimi ifade seklimde. Ancak cok gerginim ve uzgunum geceden beri. Ayni seylerin tekrar ediyor olusu sanirim esime ifade etmeye calistigim ve anlamadigi seylerin disa vurumu oldu sanirim o yuzden 1000 sefer buraya ayni cumleleri yazdim
evi terket.
çünkü ev onunmuş. senden izin alacak değilmiş.
demek ki seni karısı olarak görmüyor.

Sinirlenmekte haklısın da o beddualar ne öyle.haklıda olsam beddua etmem.hele hele sen cok abartmışsın.yapma bence bu dediklerinin biri ile gerçek olsa senin de hayatın kararır

Siz çok ofkelisiniz Eşinizin yaptığı başka şeylerde mi var anlatmadiginiz
Eşinizin yaptigi doğru değil ama sizin tepkinizde çok fazla

Tam olarak anlamadim ben

eşiniz düşüncesiz bir insanmış kayın valide yada kayınpeder varsa onlardan destek alın derim .
Problemim o..hepsi yurt disinda kendisi turkiyede sadece. Turkce bilmiyorlar zaten.sadece kayin pederimle ve bazen ablalari ile ingilizce konusuyoruz ama hic sorunlardan bahsetmiyorum ayip cunku. Keske burda olsalar yuzyuze olsak yardim isterdim. Ama evlenmeden once babasi da yazdi ona artik ailesiniz eve kimse gelmesin senin bir esin var o senin kiymetlin. Herkese acma kapilarini aikecek gorusun bekar ve ya yalniz bir erkek kesinlikle getirme diye babasi cooook onceden nasihat vermisti

Ay onlar nasıl sözler

Haklı bile olsa insan eşine en fazla Allah seni hidayete erdirsin der.

Duayı güzel etmiyorsunuz , namazın ardından bir de tövbe estafurullah.

yaav kalbin niyr paramparça oluyo ki bi misafir yüzünden. ne kadar abartmışsınız. muhtemelen yeni evli olduğunuz için her ikinizde ağırlığınızı koymak istiyosunuz ama biraz çatışıyosunuz.

bundan ziyade zorla size bişeyler yaptırması (seks anlamında) çok daha büyük bi sorun bence. ama bence....
O zaten ayri bir konu ona hic girmeyelim.

Bir söz geldi aklıma..

Bilirsin bela okuyamam..
Allah sela'nı versin...

Valla bu kadarina pes.. hem esinin sana sormamasi hemde senin bu denli ona beddualar etmen.. hayati boyle yasayacaginiza coluk cocuk yokken oturup mantikli bir karar alin..
Bak bizde cocuk var iki kere dusunuyorsun bedduayi da ayriligida sevgiyi saygiyida..

Yeni evliyim. Esimin eve birilerini getirme huyu var. Ben varken getirip hizmet ettirmiyor ama ben yokken gelmesi de beni rahatsiz ediyor. Neden? Cunku haberim yok. Ben istiyorum ki arasin ya da mesaj atsin "hayatin xxx gelecek ev musait mi" ben de deger gordugumu anlar hissederim. Ama bizimki getiriyor.
Birazda bendeki birikmis seyler heralde. Evlendigimizin 1. Haftasi olmadan ben disari cikmistim bisey alip gelecektim eve. Bizimki de disardan emlak isi calisiyor yurt disindan falan musteriler gwliyor onlari yakaliyor ev ayarliyor falan neyse disari ciktigimda yolda bunu ve bi beyi gordum kim dedim bugun dedi simdi havalimanindan geldi ilk biz bulustuk ev ayarliycam insallah falan.. hayirli olsun dedim yoluma devam ettim. Eve geldim bizimki o cocukla evde oturuyor. Odada camasirlar var bide ozel saten seyler falan da var kapida falan kurusun diye her yere asmisim. Bu cocuk gidince konustum bak ayip boyle yaoma bi bana haber ver kim o ayrica tanimadigin yabanci bugun ucaktan indi diyosun biz daha yeni evliyiz annemler calmadi kapimizi falan uzun uzun tatli tatli anlattim. Sen ister misim baskasi beni acik sacik gorsun yok ee neden camasirlarim ortada bak dusunemiyosun ama sorsaydin sana soylerdim. Haklisin falan demedi namaz kilmaya geldik bide kahve icelim dedik. Cami bizim bitisikte ve cay ocagi da var orda. Elin yabancisini eve getirene kadar gidin oraya. Yok anlamadi ama ozur diledi ve konu kaoandim aradan bi iki gun gecti annemler daha hala kapimizi calmadi ayiptir bizde cunku neyse bunun kuzenleri ve yine o cocuk geldi is yapiyolar beraber. Disarda bulusuldu benim de isten cikis saatimdi denk geldik bi yerde. Ama ben cok hastayim regl olmusum igneyle falan kendime gelirim oyle agir gecer. Dedim siz halledin ben eve geciyorun ayakta duramiyorum eve gittim surune surune sicak su torbasi battaniye vs ayarladim ustumu degistirdim yattim. Zirrr zil caldi bunkar dokuldu eve. Ben yan odada agliyorum bunlar kahve sigara cerez hahahahaaahss muhabbet. Esim arada geliyo su totbasini degistiriyo masaj yapip gidiyor. Mekik dokudu adam mutfak ve benim oda arasi.okuzoglu okuzler beni gordu o halde mutfaga gittim hastaneye gotur beni diye. Yrde comeldim kalkamadim cok fena oldum hala killari kipirdamadi.gece saat 12 geciyodu defolup gittiler. Bizim hikayemiz hep boyle. Ve bunlari herzaman tatli tatli anlattim mesajlar verdim kendisine. Annem ya annem ne zaman gelmek istese onu aradim annem gelecek canim ne dersin diye. Istedim ki anlasin. Ve dun gece..bu bi ofisle calismaya basladi bir ay kadar oldu. Dun adam gelmis eve buyur sana cay ikram edeyim demis benimki. Ben de bu kez patladim dedim ki ne zaman haber verceksin neden benim sana kiynet verdigim kadar kiymet gormuyorum. Mecbur degilim diyor bana. Izin alcak hali yokmus o ev onunmus. Hirsiz getirmiyorum sex icin getirmiyorum ben biliyorum kim iyi kim kotu diye kukredi. Gittim ayri odada oturdum namaz kildim agladim ettim geldi hadi odaya.. istemiyorum dedim .. hadi hadi.. gittik. Konusur belki diye bekledim ama suan midem bulaniyor insallah allah onun 100000099 turlu belasini verir indallah bu vuma mubarek gun benim kalbimin parcalandigi gibi o da lime lime olsun insallah bugun. Sex istedi ben dedim pskolojim iyi degil kavgaliyiz nasil bi kafa sendeki yani manyakmisin yatcam uyucam. Hatta sen nasil biseyler hissediyosun suan. E yataktayiz artik konu kapandi dedi inada bindirdi benim ihtiywcim var dedi detay anlatmiycam cok ama agladim gittim banyoda yuzumu yikadjm geldim yine emir kipi kullanarak biseyler istedi ve dediginu yaptim rahatlasin gebersin yatsin diye. Insallah bugun caninin ciktigini ruhunh teslim ettigini son sozunun hakkini helal et oldugunu isitirim.bu kadar aptal biriyle evlenmis olmayi kabul edemiyorum. Tek dilegim allah sahidimdir olanlara haksizliklarine hakkimi ondan alsin bana geri versin. Ben diyo seni cocuk gibi seviyorum yemek yapiyorum hergun (isten ben gec geliyorum) onu yapiyotum bunu yapiyorum sen simardin misafir icin izin almami bekliyosun kopegin degilim mecbur degilim ban yap yapma diye kontrol uygulamak istiyosun ama ben erkegim falan filan... gene iyi yonlu dusuup olaylari ben mi bu raddeye getirdim diyorum kendimi sucluyorum bana bisey soyleyin

Buradakilerde bi alem.Kocaları ailesini yegenlerini felan kendilerinden habersiz eve getirse yada davet etse kıyamet koparırlar konu üstüne konu açarlar ; siz elalemin adamlarını evinde buluyorsunuz alt tarafı misafir getirmiş oluyor .

Beddua kısmı olmamış :)Siz de sinir harbinden böyle seyler yazmışsınız sanırım ; orası bekar arkadaş evi değil eşiniz evliliği farklı hayal etmiş .Kendi özgürlüğünü yaşarken sizin özgürlüğünüzü hiçe sayıyor .Sevdiği sözünü dinlediği bi aile büyüğünüzden yardım alın bence .

Konunun başlarında eşinize gıcık olurken, beddualar sayesinde ben bile çarpıldım :KK57: . Madem çalışıyorsunuz ve eşiniz kibarlıktan anlamıyor. Durmayın o evde.

Bosanin demeyin tamam ben de acemiyim Belki yeni evliyiz Sonuçta tepkilerimi bende kontrol edemiyor olabilirim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor olabilirim ama ben kendisine söylüyorum ve çok da söyledim birini getireceksen ailesiyle birlikte gelsin tek başına istemiyorum Ben varken tek başına zaten istemiyorum ama ben yokken de istemiyorum haber verirsin ben sana söylerim aşkım şimdi evde Mesela çamaşır var evde banyoda şu var Ne bileyim yatak odasını kapısını kapat veya şuna dikkat et Buna dikkat et unutma mahçup olma Ben de söylerim ama benim kızdığım şey haber vermemesi izin alsın demiyorum ben annem için ya annem için rizasini alıyorum bu ne olur izin ver lütfen Annem gelmek istiyor sen izin verirsen gelir vermezsen gelmez anlamında değil saygı duyduğum için haber veriyorum rızasını almak istiyorum ve kendisine söylüyorum sen neden benim rizamı almak istemiyorsun ..boşanın Demeyin Bana 2 aylık evliyiz zaten zamanla oturacaktır bunları da biliyorum ama yapmış olduğu bana büyük haksızlık geliyor bana akıl verin kendi hayatımızdan örnekler verin sizin eşiniz de böyle yapıyor mu yapsa tepkiniz ne olurdu Belkide dersiniz ki eşim arkadaşını getiriyor hizmet ediyorum Bundan yoruluyorum bundan rahatsız oluyorum derdiniz ama ben yokken gelsin sorun değil evi batırmasın evi kirletmesin hiç problem değil dışarıda buluşacağına evde buluşsun da diyebilirsiniz Bana söyleyin ben başka kadınların bakış açılarını merak ediyorum

bunları merak etmeniz gayet normal bu şekilde olsa ciddi şekilde cevap alırdınız yalnız boşanmak istemeyip ölsün demek çok çok garip yaptığınız beddua 7 kat göğe çıkar gelir yerde sahibini bulur eşiniz hak etmiyorsa sizi bulacaktır bu konuda daha dikkatli ol derim... diğer yönden haklı yönleriniz var sadece haber verse olay çözülecek gibi oda artık zamanla daha çok yenisiniz huylarınızı alacaksınız biraz sen biraz o alışacaksınız birbirinize....

Namaz kıldığını inatla belirtiyorsun,üstüne de beddua ediyorsun.
Beddua edilmez günah bunu bilmen gerekmiyor mu?
Ayy laçka laçka şeyler midem almadı ikiniz de bi tuhafsınız.

Back