• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir krizi geciriyorum

Allah seni 10055847272 kez bilmem napsın
Lime lime ol
Allaaaahhhh evine ateşler salsin:KK62:

inlerine gireceğiz (dur o başka bir şeydi :işsiz:)
Zart zurt diyeceğine
Hadi len ordan sen sevişmek istiyosun diye ben her zaman hazır mi olcam
Yapmıyorum diyebilseydin keşke :KK59:

Ben de izin al

miyorun haber

Neden tersine anliyorsunuz? Dedim ki ben bayanim senin gormedigin ayrintilari gorebilirim, banyo musait oda musait camasir var yok vs ortada gorulmemesi gereken bisey var yok vs.

Ben de izin almiyorum kiymet verip ona degerli hissettiriyorum kendini xx gelmek istiyor hayatim bilgin olsun diyorum o da hosgelmis basim ustune diyo bisey ihtiywcin var mi diyor falan filan.. o da bana sorsa ben de kendimi degerli hissetsem? Ama sizin de dusundugunuz gibi o da izin alma olarak dusunuyor iste mesele bu ayni kafadasiniz esimle oysa ortsda izin alma yok bilgi vermek deger verip saygi gostermek var.

Hala bilgi versin değer verip saygı göstersin diyorsun.

Adam resmen sana tecavüz ediyor. Ağlayarak istemediğin şeyi zorla yaptırıyor. Eve misafir getirebilir miyim diye senden izin alsa değer verip saygı göstermiş mi olacak?

Komiksin arkadaşım.

Bu tepkilerinizi hiç tanımadığıniz ama size yardımcı olmak isteyen kk kadinlarinin yerine eşinize gösterin

Herkese bi beddua
Sende yasa aynısını huzurlu yuvam de falan olmamış

Mesela benim eşim her kim olursa olsun bana sormadan kimseyi eve getirmez

Arkadaşları falan geleceği zaman maksimum tutarım temizliği evi toplamayı,

Ama olduki getirdi eve bi erkek hem tanımadığı biri hem evde benim geceliklerim falan var,o kadar beddua etmem ama büyük kavga çıkar
Lakin bende donlarimi falan evde ulu orta asmam kapilara falan

Mesela dün istemediğiniz halde o istedi diye birlikte olmussinuz ama esinize istemiyorum diye birşey dememissiniz
E her konuda tepkisiz kaliyorsunuz sonra beddualar havada
Sahis olarak bu size son mesajim. 1. Esim bana sormadan kimseyi getirmez demissiniz ama benimki getiriyor bu ilk problem.

2. Ben daginik biri degilim ama calisan bir insanim camasirlikta camasirlarin dun gece asilmissa bugun aksama kadar beklemesi normal. Is yerinden izin alip gidecek toplayacak halim yok.

3. Donlarim kapida bacada olmaz (kisi kendinden bilir isi)

4. Okumayi biliyor olsaydiniz evlendigimizin 3 ve ya 4. Gununde yikanmis camasirlarin camasirlikta saten vs seylerin de YER OLMAMASINDAN KAYNAKLI KAPILARDA ASILI OLDUGUNU ANLARDINIZ CUNKU TATIL BITIYOR ISE BASLAMAM LAZIM VE EVI TOPLU BIRAKMAK ISTIYORUM GAYET NORMAL

SON MADDE: eger aynisi basiniza gelsin dedigimde bunu beddua olarak algiliyorsanuz benim durumumun uzucu oldugunu basiniza da gelmesini istemediginizi acikca belirtmis oluyorsunuz. Yaniii en bastan bana hak veriyorsunuz ama haberiniz yok

İnsan düşmanına bu kadar beddua etmez beee :KK57::KK57:

Ben içeride kıvranırken onlar kahkaha atsa kalkıp cinnet geçirirdim evden atardım onları herhalde. İç çamaşırlarınızı görmelerine bile sakin kalmışsınız ya, ben mi çok deliyim :KK53:
Tavır gösterilmesi gereken yerde sakin kalıp sonra beddualar falan.. Kendinizi ifade edemiyorsunuz galiba

İlk başlarda bize de çok geliyordu misafir, habersiz gelene bende bir bardak çay verip geçtim.'Ay keşke haber verseydiniz, evde dağınık artık kusura bakmazsınız' dedim geçtim. Ama surat asmadım hiç misafire.Haberli gelene canım feda ama habersiz gelene 1 bardak su bile yeter. Kafaya taktığınıza değmez. Artık gelen giden kalmadı bize. Sizde ruh sağlığınızdan olmayın sırf bu sebepten. Salon ya da oturma odanıza çamaşır asmayın, geleni oraya oturtun.Bir bardak çay verin geçin.Çok fazlasını isterse kalksın eşiniz yapsın.
Canim ben varken gelene amenna acsa -biz yediysek bile- yemek pisiriyor ikram ediyorum. Problem ben yokken gelmeleri esimin tanimadigi insanlari alip eve getirip agirlayip gondermesi. Ben de diyorum ki gelen adam esini de alsin senin de esin evdeyken gelsin ne sen ne ben taniyoruz biz yeni evliyiz yabanci insan istemiyorum evimde gelen de esiyle buyursun gelsin kapim acik

Yasim 31, genel dil bilgim de iyidir kendimi ifade seklimde. Ancak cok gerginim ve uzgunum geceden beri. Ayni seylerin tekrar ediyor olusu sanirim esime ifade etmeye calistigim ve anlamadigi seylerin disa vurumu oldu sanirim o yuzden 1000 sefer buraya ayni cumleleri yazdim
gerçekten üzülmediniz mi bu kadar beddua ederken?

mübarek gün tövbe edin konunuza düzenleyin

Peki kitabın adını ve bizzat geçtiği sayfa numarasını söylersen gözlerimle görüp okumak istiyorum. Kuran diyip sıyrılma işin içinden.
İbnu Mes'ud (ra) anlatıyor: "Resulullah (asm) buyurdular ki:
Ben soyle koyayım bı tarafa .. Namaz Allahın eörı buda Allahın nehyı
"Mümin ne ta'n edici, ne lanet edici, ne kaba ve çirkin sözlü, ne de hayâsızdır." (Tirmizî)

Semüre İbnu Cündüb (ra) anlatıyor: "Resulullah (asm) buyurdular ki:

"Birbirinize, Allah'ın laneti, Allah'ın gadabı ve cehennem temennisiyle bedduada bulunmayın." (Ebu Davud, Tirmizî)

Dinimiz müminleri birbirlerine kardeş kılmıştır. Ayette Allah:

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ

"Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin" ( 49/ Hucürat 10). buyurmuştur.

İbnu Mes'ud (ra) anlatıyor: "Resulullah (asm) buyurdular ki:
Ben soyle koyayım bı tarafa .. Namaz Allahın eörı buda Allahın nehyı
"Mümin ne ta'n edici, ne lanet edici, ne kaba ve çirkin sözlü, ne de hayâsızdır." (Tirmizî)

Semüre İbnu Cündüb (ra) anlatıyor: "Resulullah (asm) buyurdular ki:

"Birbirinize, Allah'ın laneti, Allah'ın gadabı ve cehennem temennisiyle bedduada bulunmayın." (Ebu Davud, Tirmizî)

Dinimiz müminleri birbirlerine kardeş kılmıştır. Ayette Allah:

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ

"Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin" ( 49/ Hucürat 10). buyurmuştur.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaaa valla yorum yapmadım amacım bunun cırkın bı ıs oldugunu gostermek :) polemık yapmıcam soz valla ıyı nıyetlıyım :D

Sahis olarak bu size son mesajim. 1. Esim bana sormadan kimseyi getirmez demissiniz ama benimki getiriyor bu ilk problem.

2. Ben daginik biri degilim ama calisan bir insanim camasirlikta camasirlarin dun gece asilmissa bugun aksama kadar beklemesi normal. Is yerinden izin alip gidecek toplayacak halim yok.

3. Donlarim kapida bacada olmaz (kisi kendinden bilir isi)

4. Okumayi biliyor olsaydiniz evlendigimizin 3 ve ya 4. Gununde yikanmis camasirlarin camasirlikta saten vs seylerin de YER OLMAMASINDAN KAYNAKLI KAPILARDA ASILI OLDUGUNU ANLARDINIZ CUNKU TATIL BITIYOR ISE BASLAMAM LAZIM VE EVI TOPLU BIRAKMAK ISTIYORUM GAYET NORMAL

SON MADDE: eger aynisi basiniza gelsin dedigimde bunu beddua olarak algiliyorsanuz benim durumumun uzucu oldugunu basiniza da gelmesini istemediginizi acikca belirtmis oluyorsunuz. Yaniii en bastan bana hak veriyorsunuz ama haberiniz yok
Cok tepkilisiniz...
Bu tepkinizi eşinize, sizle istemediğiniz halde birlikte olurken gosterdinizmi???

Bende diyorum ki getirmez ama eğer ki getirdi ev musait değil o an evde misafir falan dinlemem başlar kavga. .

Ama siz hiç bir tepki gostermeyp beddua ediyorsunuz
Bari dua edin eşim düzelsin diyr

Evet durumunuz üzücü ama sizinle ayni durumda değilim olmam da çünkü eşimle konuşarak hallediyoruz herseyi
Esim bana ben eşime saygı duyarız

Ama eşiniz size saygı duymuyor işte sorun bu
Ve siz sorunu bu beddualarla çözemezsiniz
Yahu 2 aylık evlilikte ilk gördüğün adami eve getirmek ne!!
Siz içerde kivranirken salonda çerez keyfi ne!!!

Size burfa herkes yol göstermeye çalışıyor ama anlamamak da bir şey
Kişi kendinden bilir işi demişsiniz valla güldüm:)
Kapıda donum falan yok asilmasi gereken yerde kuruyorlar
Hem böyle deyip hem büyük harflerle kurunasi gerektiginden yer olmadigindan orada asılı olduğunu anlardiniz yazmanız da bir çelişki. ..

Eşinizle konuşun, ben yokken biri elbette eve gelebilir ama benim haberim olmali diye
Bunu anlayana kadar sürdürün gerekirse kavga edin

Dini konuya girmeyeyim de açıp okuduğunuzda kitabın kendisinde bir çok lanetleme ve hakaret görebilirsiniz
hsssssssss yavas ol .. Valla banlanacagım senle haddını bıl burda bıssuru muslumam var kıtaba saygıszlık edemezsın bende hırıstıyana etmem kımseye etmem .dını konuya gırmıcem de hakaret et .. Yavas gelllll ! Terbıyenızı takının neresını bılıyorsun ki ..

Allah seni 10055847272 kez bilmem napsın
Lime lime ol
Allaaaahhhh evine ateşler salsin:KK62:

inlerine gireceğiz (dur o başka bir şeydi :işsiz:)
Zart zurt diyeceğine
Hadi len ordan sen sevişmek istiyosun diye ben her zaman hazır mi olcam
Yapmıyorum diyebilseydin keşke :KK59:
Kuranımız Nisa S. 148. Ayette bahsedilen “Allah, çirkin, kötü sözün söylenmesini, açıklanmasını sevmez, ancak söyleyen haksızlığa uğramışsa, zulme uğramışsa hariç” mealindeki ifadelerin haksızlığa uğrayanların zulüm edenlere beddua etmelerine izin verdiğini belirtmektedirler. Zaten canı yanan, ağlatılan, üzülen, hakkı yenen, gönlü kırılan, zulme uğrayan kişinin durumu beddua halidir. Alıntı. Ve bu gibi daha bir-çok hadis ve ayet..
Durumu belli ki kendine eğlence konusu yapmışsın ama. Ancak gerçekten üzüntü duyduğunda kalben kırıldığında yaradan bile beddua etmesine izin veriyorken, sen niye konuyu dalga konusu yapıyorsun??
Konu sahibesi kizginligindan aşırı ilenmiş olabilir ama bu onu yine de haksız yapmaz.
Baskalarinin problemlerinden kendilerine gülecek malzemeler çıkartan insanlara oldum olası acırım..

Neden beddua ettin anlamadım ki.. tamam adamın eve misafir getirmesi habersiz çok kötü.. ama sanki seni dövmüş ,sövmüş, aldatmış gibi beddua ediyorsun.. bazı şeyleri tolore etmeliyiz karşılıklı.. sık sık konuşup ikna etmelisin..

Back