Sahis olarak bu size son mesajim. 1. Esim bana sormadan kimseyi getirmez demissiniz ama benimki getiriyor bu ilk problem.
2. Ben daginik biri degilim ama calisan bir insanim camasirlikta camasirlarin dun gece asilmissa bugun aksama kadar beklemesi normal. Is yerinden izin alip gidecek toplayacak halim yok.
3. Donlarim kapida bacada olmaz (kisi kendinden bilir isi)
4. Okumayi biliyor olsaydiniz evlendigimizin 3 ve ya 4. Gununde yikanmis camasirlarin camasirlikta saten vs seylerin de YER OLMAMASINDAN KAYNAKLI KAPILARDA ASILI OLDUGUNU ANLARDINIZ CUNKU TATIL BITIYOR ISE BASLAMAM LAZIM VE EVI TOPLU BIRAKMAK ISTIYORUM GAYET NORMAL
SON MADDE: eger aynisi basiniza gelsin dedigimde bunu beddua olarak algiliyorsanuz benim durumumun uzucu oldugunu basiniza da gelmesini istemediginizi acikca belirtmis oluyorsunuz. Yaniii en bastan bana hak veriyorsunuz ama haberiniz yok
Cok tepkilisiniz...
Bu tepkinizi eşinize, sizle istemediğiniz halde birlikte olurken gosterdinizmi???
Bende diyorum ki getirmez ama eğer ki getirdi ev musait değil o an evde misafir falan dinlemem başlar kavga. .
Ama siz hiç bir tepki gostermeyp beddua ediyorsunuz
Bari dua edin eşim düzelsin diyr
Evet durumunuz üzücü ama sizinle ayni durumda değilim olmam da çünkü eşimle konuşarak hallediyoruz herseyi
Esim bana ben eşime saygı duyarız
Ama eşiniz size saygı duymuyor işte sorun bu
Ve siz sorunu bu beddualarla çözemezsiniz
Yahu 2 aylık evlilikte ilk gördüğün adami eve getirmek ne!!
Siz içerde kivranirken salonda çerez keyfi ne!!!
Size burfa herkes yol göstermeye çalışıyor ama anlamamak da bir şey
Kişi kendinden bilir işi demişsiniz valla güldüm:)
Kapıda donum falan yok asilmasi gereken yerde kuruyorlar
Hem böyle deyip hem büyük harflerle kurunasi gerektiginden yer olmadigindan orada asılı olduğunu anlardiniz yazmanız da bir çelişki. ..
Eşinizle konuşun, ben yokken biri elbette eve gelebilir ama benim haberim olmali diye
Bunu anlayana kadar sürdürün gerekirse kavga edin