• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir krizi geciriyorum

Namazi gozlerinize sokmak icin yazmadim aslinda olayin nasil gelistigini yazarken gunluk rutinimizde gectigi icin yazdim.

Nasil anlamaliyim ne yapmaliyim bilmiyorum
..

Ben bastan sert tepki koymadim cunku guzel degil zamanla tanisiriz anlasiriz dedim. Usulunce tatli dille anlattim, izin al demiyorum haber ver sen kadin degilsin belki benim gormedigim ayrintilari goremezsinm biz artik aileyiz ve sen bekar degilsin dedim. Bir vucut olmaktan bahsettim. Basimiz agrisa haberimiz olmali dedim. Bazi seyler hiyerarsiden degil izin almak falan yok saygi var dedim.. tamam adami yatak odasina sokmuyosun ev hep toplu esim de ben de cok temiziz duzenliyiz ama oldu ya bisey var ortada belki. Ya da haber versen ne olur? Yabanci icime sinmiyor arkadas sen bile tanimiyosun bi aydir gormussun iyi insan diye hukum vermissin ama aile yuvasi boyle bisey degil.Boyle yapilinca direkt kendimi yok sayilmis goruyorum. Bu durumu da iyilestirmek istiyorum. Esimin tarafindan hic kimse burda degil hepsi yurt disinda bi kuzeni var okadar. Keske babasi annesi yanimda olsaydi kiz kardesi olsaydi belki onlarla paylasirdim onlar da esimin dilinden konusur anlatirdi belki o da yok. Kendi aileme de sikayetlenemem. Esimin ailesi burda olsa da sikayet etmem yardim isterdim ama yok malesef. Kendi icimizde de hlledemiyoruz. Oysa soz verdik kimseye bisey yansitmiycaz aramizda cozcez vs vs bak nerelere yaziyorum neden cunku ANLAMIYORRRR Okadar icime attim ki.. Beddua degil aslinda istedigim sey bana hissettirdiklerini allah ona da hissettirsin bisey olsun akli basina gelsin. Ailemle konusamiyorum ailesiyle hic konusamam.kendisi ile muhattabim ama o da anlamiyor. Basina bisey gelsin parwmparca ettigi kalbimi hissetsin aa ben boyle yaptim meger kiz bunlari hissetmis aklim basima geldi desin istiyorum dilim agir belki cok kotu seyler yazdim ama hala yapici olmak farkli bakis acilari gormek istiyorum
Sizin yasiniz kaç sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışsınız

• Beğen
Reactions: KV_
Nasil anlatmaliyim bilmiyorum,
Yeni evliyim. Esimin eve birilerini getirme huyu var. Ben varken getirip hizmet ettirmiyor ama ben yokken gelmesi de beni rahatsiz ediyor. Neden? Cunku haberim yok. Ben istiyorum ki arasin ya da mesaj atsin "hayatin xxx gelecek ev musait mi" ben de deger gordugumu anlar hissederim. Ama bizimki getiriyor.
Birazda bendeki birikmis seyler heralde. Evlendigimizin 1. Haftasi olmadan ben disari cikmistim bisey alip gelecektim eve. Bizimki de disardan emlak isi calisiyor yurt disindan falan musteriler gwliyor onlari yakaliyor ev ayarliyor falan neyse disari ciktigimda yolda bunu ve bi beyi gordum kim dedim bugun dedi simdi havalimanindan geldi ilk biz bulustuk ev ayarliycam insallah falan.. hayirli olsun dedim yoluma devam ettim. Eve geldim bizimki o cocukla evde oturuyor. Odada camasirlar var bide ozel saten seyler falan da var kapida falan kurusun diye her yere asmisim. Bu cocuk gidince konustum bak ayip boyle yaoma bi bana haber ver kim o ayrica tanimadigin yabanci bugun ucaktan indi diyosun biz daha yeni evliyiz annemler calmadi kapimizi falan uzun uzun tatli tatli anlattim. Sen ister misim baskasi beni acik sacik gorsun yok ee neden camasirlarim ortada bak dusunemiyosun ama sorsaydin sana soylerdim. Haklisin falan demedi namaz kilmaya geldik bide kahve icelim dedik. Cami bizim bitisikte ve cay ocagi da var orda. Elin yabancisini eve getirene kadar gidin oraya. Yok anlamadi ama ozur diledi ve konu kaoandim aradan bi iki gun gecti annemler daha hala kapimizi calmadi ayiptir bizde cunku neyse bunun kuzenleri ve yine o cocuk geldi is yapiyolar beraber. Disarda bulusuldu benim de isten cikis saatimdi denk geldik bi yerde. Ama ben cok hastayim regl olmusum igneyle falan kendime gelirim oyle agir gecer. Dedim siz halledin ben eve geciyorun ayakta duramiyorum eve gittim surune surune sicak su torbasi battaniye vs ayarladim ustumu degistirdim yattim. Zirrr zil caldi bunkar dokuldu eve. Ben yan odada agliyorum bunlar kahve sigara cerez hahahahaaahss muhabbet. Esim arada geliyo su totbasini degistiriyo masaj yapip gidiyor. Mekik dokudu adam mutfak ve benim oda arasi.okuzoglu okuzler beni gordu o halde mutfaga gittim hastaneye gotur beni diye. Yrde comeldim kalkamadim cok fena oldum hala killari kipirdamadi.gece saat 12 geciyodu defolup gittiler. Bizim hikayemiz hep boyle. Ve bunlari herzaman tatli tatli anlattim mesajlar verdim kendisine. Annem ya annem ne zaman gelmek istese onu aradim annem gelecek canim ne dersin diye. Istedim ki anlasin. Ve dun gece..bu bi ofisle calismaya basladi bir ay kadar oldu. Dun adam gelmis eve buyur sana cay ikram edeyim demis benimki. Ben de bu kez patladim dedim ki ne zaman haber verceksin neden benim sana kiynet verdigim kadar kiymet gormuyorum. Mecbur degilim diyor bana. Izin alcak hali yokmus o ev onunmus. Hirsiz getirmiyorum sex icin getirmiyorum ben biliyorum kim iyi kim kotu diye kukredi. Gittim ayri odada oturdum namaz kildim agladim ettim geldi hadi odaya.. istemiyorum dedim .. hadi hadi.. gittik. Konusur belki diye bekledim ama suan midem bulaniyor insallah allah onun 100000099 turlu belasini verir indallah bu vuma mubarek gun benim kalbimin parcalandigi gibi o da lime lime olsun insallah bugun. Sex istedi ben dedim pskolojim iyi degil kavgaliyiz nasil bi kafa sendeki yani manyakmisin yatcam uyucam. Hatta sen nasil biseyler hissediyosun suan. E yataktayiz artik konu kapandi dedi inada bindirdi benim ihtiywcim var dedi detay anlatmiycam cok ama agladim gittim banyoda yuzumu yikadjm geldim yine emir kipi kullanarak biseyler istedi ve dediginu yaptim rahatlasin gebersin yatsin diye. Insallah bugun caninin ciktigini ruhunh teslim ettigini son sozunun hakkini helal et oldugunu isitirim.bu kadar aptal biriyle evlenmis olmayi kabul edemiyorum. Tek dilegim allah sahidimdir olanlara haksizliklarine hakkimi ondan alsin bana geri versin. Ben diyo seni cocuk gibi seviyorum yemek yapiyorum hergun (isten ben gec geliyorum) onu yapiyotum bunu yapiyorum sen simardin misafir icin izin almami bekliyosun kopegin degilim mecbur degilim ban yap yapma diye kontrol uygulamak istiyosun ama ben erkegim falan filan... gene iyi yonlu dusuup olaylari ben mi bu raddeye getirdim diyorum kendimi sucluyorum bana bisey soyleyin

Evde geceliklerinle dolaş canim bu ihtimali dusunerek pat diye misafir getiremez

İlla dua edeceksen beddua yerine hayır dua sı ette düzelir belki. Şimdi sen beterin beteri var gibisinden düşünmelisin ortada abartılacak birşey yok çünkü adam evine getiriyor senin odana sokmuyorya. Eve hiç gelmese ne yaptığından bi haber olsan ne düşüneceksin? Yeni evliyim diyorsun bazen görmemezlikten hatta umursamamazlıktan gelmezsen sizin iş yaaaaaşşş...

yaav kalbin niyr paramparça oluyo ki bi misafir yüzünden. ne kadar abartmışsınız. muhtemelen yeni evli olduğunuz için her ikinizde ağırlığınızı koymak istiyosunuz ama biraz çatışıyosunuz.

bundan ziyade zorla size bişeyler yaptırması (seks anlamında) çok daha büyük bi sorun bence. ama bence....

Eşin tam bi denyo.ne demek eve geliyosun ev erkek dolu falan.hiç sevmem.izin mi alacakmış beyfendi alacak tabi.ne demek evimde bisürü erkek sigara içecek falan hiç çekemem valla.tavrını koy fazla yumuşaksın oda ciddiye almıyor seni hem zorla sevişmek falan ne iğrenç yaaa

Oha sabah sabah
Namaz kiliyorsun ama beddua edilmemesi gerektigini bilmiyorsun. Bosan. Kocana yazik.

Namazi gozlerinize sokmak icin yazmadim aslinda olayin nasil gelistigini yazarken gunluk rutinimizde gectigi icin yazdim.

Nasil anlamaliyim ne yapmaliyim bilmiyorum
..

Ben bastan sert tepki koymadim cunku guzel degil zamanla tanisiriz anlasiriz dedim. Usulunce tatli dille anlattim, izin al demiyorum haber ver sen kadin degilsin belki benim gormedigim ayrintilari goremezsinm biz artik aileyiz ve sen bekar degilsin dedim. Bir vucut olmaktan bahsettim. Basimiz agrisa haberimiz olmali dedim. Bazi seyler hiyerarsiden degil izin almak falan yok saygi var dedim.. tamam adami yatak odasina sokmuyosun ev hep toplu esim de ben de cok temiziz duzenliyiz ama oldu ya bisey var ortada belki. Ya da haber versen ne olur? Yabanci icime sinmiyor arkadas sen bile tanimiyosun bi aydir gormussun iyi insan diye hukum vermissin ama aile yuvasi boyle bisey degil.Boyle yapilinca direkt kendimi yok sayilmis goruyorum. Bu durumu da iyilestirmek istiyorum. Esimin tarafindan hic kimse burda degil hepsi yurt disinda bi kuzeni var okadar. Keske babasi annesi yanimda olsaydi kiz kardesi olsaydi belki onlarla paylasirdim onlar da esimin dilinden konusur anlatirdi belki o da yok. Kendi aileme de sikayetlenemem. Esimin ailesi burda olsa da sikayet etmem yardim isterdim ama yok malesef. Kendi icimizde de hlledemiyoruz. Oysa soz verdik kimseye bisey yansitmiycaz aramizda cozcez vs vs bak nerelere yaziyorum neden cunku ANLAMIYORRRR Okadar icime attim ki.. Beddua degil aslinda istedigim sey bana hissettirdiklerini allah ona da hissettirsin bisey olsun akli basina gelsin. Ailemle konusamiyorum ailesiyle hic konusamam.kendisi ile muhattabim ama o da anlamiyor. Basina bisey gelsin parwmparca ettigi kalbimi hissetsin aa ben boyle yaptim meger kiz bunlari hissetmis aklim basima geldi desin istiyorum dilim agir belki cok kotu seyler yazdim ama hala yapici olmak farkli bakis acilari gormek istiyorum
İzin al demiyorsunuz haber ver diyorsunuz çünkü o kadın değilmişmiş. Siz izin alıyorsanız o da izin alsın. Siz daha baştan erkek milletinı kendinizden üstün görüyorsunuz. O da o zaman aynı düzen devam eder istedigini yapar istediginde sevisir size sormaya getek yok niye size sorsunki o kadin degil. Sizin mantığınız bu şekildeyse zaten adama hak verin erkek o sizin deyiminizle. Beddua ederken de haber verdinizmi esinize ay pardon erkekler haber verir kadınlar hep izin alır.
İzin aldınız mı sahi beddua ederken?

Eyvahlar olsun ! Hayatimda oyle bir sey duymadim yangina genelde körukle giderim ve hep en kotusunu dusunurum ozellikle de bu konularda kimseye bosan vs hayatimda demedim demem ama AHLAKli bir davranis degil bu... esi bir adamin namahremidir o eve erkekler geliyorsa neyse yazmicam şunu bilin ki bu etik bir davranis degil. Anlayissizlik diyorsunuz da anlayissizlik boyle olmaz bu ahlaksizlik.

Kusura bakmayın bu kadar bed dua neden ettiginizi anlamadım.
Yanlış nerde biliyor musunuz degişmeyen bir insana dozundan fazlası ile muamele ediyorsunuz.
ona göre normal iş baglamak için samimi davranıyor yada gerçekden samimiyet kurabilen sıcak bir insan.
annenizi evinize davet etmekten bahsediyorsunuz iki satır da bir neden neyi anlaştırıyorsunuz eşinize anlamadım.
ailenizi siz müsait oldugunuz zamanı belirler eşinize söyler davet edersiniz
yatak odası muhabbetine birşey diyemem siz nasıl davranacagınızı benden daha iyi bilirsiniz
Daha yeni evli evine ilk defa gördüğü insanları getirmesi bence bir samimiyet göstergesi değil, ciddi anlayışsızlık ve başına buyrukluk sorumsuzluk göstergesi bence

Valla herkesin dini de ibadeti de kendine ama burda cok dikkatimi ceken detaylar oldu defalarca namaz olayını soylemeniz gibi.. ve uzerıne onca beddua etmeniz gibi, ben belki siizn kadar namaz kılmıyorum ama canımı acıtanlara da bu kadar beddua etmıyorum sadece haklı haksızın Allah tarafından bılındıgıne ınanır ve ona havale ederim bence siz de oncelıkle oyle yapın.

Ayrıca cinsellik konusunu da gelince o da cok garip geldi, rahatlasın da gebersin yatsın demeniz ne bileyim soylemlerınız cok garip

Sinirini anlıyorum hakkaten hoş değil eşinin yaptığı ama bizim anladığımızdan daha fazlasını yaşıyorsun sanırım bu kadar beddua ettiğine göre. Yani ölmesini, gebermesini veya her neyini istiyorsan bekleme bence kolayı var boşan canım.. Hani normalde konu boşanılacak konu değil de sen ölsün öyle kurtulurum gözüyle bakıyorsun bence. Ama ikinize de yazık kendi hayatlarınızı kurun biran önce.

Bence bı ınsanın kısılıgı evlenmeden oncede az cok bellı olur. size danısmadan kararları olmustur esınızın evelnemden oncede. hıcmı anlmadınız adamın fıkır alma ıhtıyacı olmadıgını. sıze bırsey danısmadıgını.
evlenmeden once superdı sımdımı dusuncesıze bagladı?
Bilemiyorum, bence az cok alısık olmanız lazım esınızın tutumuna, bu kadar ani ve cok tepkıler ılgınc dogrusu.

Back